New in – Muvit Mini Portable Speaker

Al een tijdje was ik op zoek naar een handig speakertje voor aan m’n telefoon of iPod. Ik luister namelijk best vaak muziek op m’n mobiel of kijk YouTube filmpjes, maar het geluid is niet al te best.. Erg blij ben ik dan ook met m’n nieuwe Muvit mini portable speaker, die klein en compact is maar wel heel goed geluid geeft!

Deze speaker komt van de webshop MobielBereikbaar.nl en heeft een best tof design, met zwart en rood! Hij is niet erg groot, maar het middelste deel bestaat uit een soort plastic buisje met lucht in het midden, waardoor hij goed geluid kan geven met fijne bass. Best belangrijk vind ik, want anders is hij natuurlijk niet zoveel beter dan het geluid uit m’n telefoon zelf! Bovendien kan hij best hard zonder dat de speakers vervelend gaan kraken. Vind ik leuk, m’n ouders en buren wellicht iets minder ;).


Wat ik super handy vind, is dat je ‘m gewoon op kunt laden met USB! Dit duurt ongeveer 2,5 uur en de maximale speeltijd is dan 6 uur, niet slecht! In de speaker zelf zit al een kabeltje met en 3,5mm audio jack die je er handig “in” op kunt bergren, maar ook de USB kabel heeft zo’n audio jack waardoor je ‘m ook kunt gebruiken tijdens het opladen (of je kunt de kabel gebruiken als je een iets langere nodig hebt).

Onder het speakertje vind je ook het aan/uit-knopje, de volumeregelaar en een lampje wat aangeeft dat hij volledig is opgeladen of aanstaat. Je kunt helaas niet tussendoor zien hoeveel batterij je nog over hebt, dat is een minpuntje. Je kunt ‘m overigens ook dichtklappen, zodat hij compacter is en ook beter beschermd voor als je hem mee wilt nemen!

Al met al ben ik erg blij met dit speakertje! Ondanks het kleine formaat is de geluidskwaliteit en ook het volume hoog en dat je ‘m op kunt laden vind ik ook heel handig. Het enige minpuntje is dat je dus niet goed ziet hoe vol hij nog is, al heb ik in ieder geval al gemerkt dat hij het echt lang volhoudt en niet na bijvoorbeeld 2-3 uur al uit valt (al is dat uiteraard afhankelijk van hoe hard je hem zet).

Hij komt van de webshop MobielBereikbaar.nl en kost โ‚ฌ24,95. Hier vind je ook nog een heleboel andere accessoires voor je mobiel, tablet of mp3speler, zoals HTC One hoesjes en HTC One accessoires. De verzending is gratis en snel!

Verder Bericht

Vorige Bericht

26 Reacties

 1. Sofie 8 mei 2013

  Mooie speaker zeg!

 2. Charile 8 mei 2013

  Wauw dat ziet er goed uit! Altijd al willen hebben ^^ aangezien voor de iPhone 5 alleen nog meer dure docks te koop zijn ๐Ÿ™

  • Marjolein 8 mei 2013 — Berichtauteur

   Ja inderdaad, zoโ€™n speakertje is dan een stuk beter betaalbaar! De webshop verkoopt overigens nog meer van dit soort speakertjes (en zelfs ook docks), wellicht interessant om even te bekijken! ๐Ÿ™‚

 3. Danielle 8 mei 2013

  Handig! Ik ken ook iemand die deze heeft en er komt moi geluid uit!

 4. femketje 8 mei 2013

  grappig ding ๐Ÿ˜€

 5. Femke 8 mei 2013

  Handig, ziet er goed uit!

 6. Lotte 8 mei 2013

  Dat klinkt goed! Fijn ook dat ‘ie lang mee gaat, anders heb je er zo weinig aan haha.

 7. Joyce 8 mei 2013

  Ziet er goed en handig uit!

 8. Kelly 8 mei 2013

  Tof! Zo een wil ik ook!

 9. Charlotte 8 mei 2013

  Handig dingetje!

 10. Frances 8 mei 2013

  Wauw! Lijkt me handig! Goede revieuw! xx

 11. isabelle 8 mei 2013

  super handig! ik heb ook zoiets maar die werkt op bluetooth!

 12. Laura 8 mei 2013

  Super leuk dingetje!

 13. Nina 8 mei 2013

  Wat een grappig ding, en lekker goedkoop ๐Ÿ™‚

 14. Kirsten 8 mei 2013

  Gave speaker ๐Ÿ˜€ altijd handig!

 15. Esmรฉe 8 mei 2013

  Vet handig! Zoiets ga ik me ook aanschaffen, maar eerst een nieuwe mobiel hahah!

 16. Ilja 8 mei 2013

  Handig dingetje voor op het strand of picknick ๐Ÿ™‚

 17. Kimberly 8 mei 2013

  Deze heeft een vriend van mij ook, super ding!

 18. Belllezza 8 mei 2013

  Handig! Ik vind hem er ook leuk uitzien ๐Ÿ™‚

 19. Sarah 8 mei 2013

  Echt een handig ding! ๐Ÿ™‚

 20. Milou- LounaBeauty 8 mei 2013

  Super leuk! En handig dat die lekker lang meegaat. Niets is zo irritant dat wanneer je het wilt gebruiken, dat die alweer leeg is! ๐Ÿ˜‰

 21. jana 8 mei 2013

  Wat leuk en erg handig ๐Ÿ˜€ x

 22. Denna 9 mei 2013

  Hij ziet heel leuk uit, ideaal voor op vakantie lijkt me!

 23. Beautydagboek 9 mei 2013

  Wat een grappige speaker! Lijkt wel zo’n wasbolletje, hihi.

 24. Anna 10 mei 2013

  Wat handig zon klein speakertje

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén