Glossybox mei 2013 unboxing & eerste indruk producten

Ik denk dat de Glossybox voor de meesten van jullie geen onbekend fenomeen meer is, en ook ik kijk toch elke maand wel op een blog om te kijken wat erin zit! Maar nu heb ik het eindelijk ook zelf eens mogen “ervaren” en vandaag laat ik jullie dan ook de box voor mei zien. En ik geef ook mijn eerste indruk van de producten!


Ik moet zeggen dat ik eerst niet echt snapte wat er nou zo bijzonder aan is, maar toen hij eerst een halve dag op m’n kast moest liggen omdat ik eerst nog even moest studeren.. Snapte ik het wel. Hij lag er dan ook korter dan de bedoeling was, want ik wilde weten wat erin zat! De Glossybox wordt verstuurd met Selektvracht en komt in een vrolijk doosje, met daarin de box en het magazine. Het thema van deze meibox is overigens de start van een heerlijk zomerseizoen.. Maar vooralsnog valt die zomer een beetje tegen, haha!En toen.. Uitpakken! In de Glossybox zitten doorgaans vijf producten, waarvan een gedeelte samples en een gedeelte fullsize. Deze keer zijn vier van de vijf producten fullsize, not bad! Er zat ook een kortingsbon voor een Hannah behandeling in, al vind ik dat stiekem niet helemaal meetellen. Wat erin zit qua producten:

Ahava – Caressing Body Sorbet (fullsize (350 gram) €30,95 || in de box sample van 40 ml)
Jelly Pong Pong – Lip Blush (fullsize €14 || in de box fullsize)
Gliss Kur – Conditioner Ultimate Oil Elixer (fullsize €5,19 || in de box fullsize)
Golden Rose – Fashion Color Naillacquer (fullsize €2,95 || in de box fullsize)
Anatomicals – You Need A Blooming Shower (fullsize €3,99 || in de box fullsize)

Ik had nog geen ervaring met het (blijkbaar vrij prijzige) merk Ahava, maar de “caressing body sorbet” bevalt me wel. Het is een luchtige en verfrissende bodylotion die snel in trekt en m’n huid super zacht maakt! Dat het een kleine verpakking is vind ik niet zo erg, want nu gebruik ik ‘m lekker als handcrème.

Ook met de conditioner van Gliss Kur ben ik blij, dit is een van m’n favo merken wat betreft haarverzorging. Deze conditioner bevat verzorgende oliën en keratine, en m’n haar voelde dan ook heerlijk zacht en verzorgd aan na het douchen. Toch best welkom, met dit wisselvallige weer!

Van het merk Anatomicals heb ik nog nooit iets geprobeerd, maar de vrolijke verpakking sprak me gelijk al aan! Deze “body cleanser” is een douchegel met een best aparte structuur, meer jelly dan de meeste douchegels. Niet dat het veel uitmaakt, maar toch wel grappig haha. De rozengeur is helaas niet zo m’n ding.

Hoe tof is deze felrode lip stain? Oké het is niet iets wat ik elke dag zal gaan gebruiken, maar daarom vind ik het juist leuk dat zoiets in de box zit! Deze moisturizing lip stain is van het merk Jelly Pong Pong en doet me denken aan de balm stains van onder andere Clinique en Revlon. Hij is lekker fel van kleur maar alsnog voedend en romig en hij trekt lichtjes in je huid. Goedgekeurd!


Het laatste product is dit nagellakje van Golden Rose in kleur #26, een parelmoerwit lakje met een lila-achtige glans en zilveren glitters. Los niet echt mijn ding, maar op zich best tof over zwart. Geeft een soort galaxy-achtig effect!

Maar, wat vind ik van deze voor mij eerste Glossybox? Het concept vind ik toch leuker dan ik had verwacht, ik was super benieuwd naar wat erin zou zitten! De inhoud vind ik leuk maar niet super bijzonder, al was ik anders waarschijnlijk niet snel in aanraking gekomen met Ahava, Jelly Pong Pong en Anatomicals. Vooral van de conditioner van Gliss Kur en de Ahava bodylotion ga ik goed gebruik maken en de lip stain zien jullie vast nog wel een keer terug in een look!

De Glossybox kost €14,95 per maand inclusief verzendkosten en het is een abonnement waarbij je per maand betaalt, maar dat je ook op elk moment op kunt zeggen en waar je dus niet zomaar voor langere tijd aan vast zit. De mei-box die ik jullie heb laten zien in dit artikel kun je nog bestellen tot het eind van mei! Abonnee worden? Klik dan hier.

Wat vind je van de producten in de box van deze maand?

Verder Bericht

Vorige Bericht

25 Reacties

 1. Kimberly 25 mei 2013

  Die lip blush en het nagellakje zien er wel leuk uit!

 2. Alyssa 25 mei 2013

  Mooie inhoud! Wat zien je nagels er mooi uit!

 3. Laura 25 mei 2013

  Super leuke box!

 4. Danielle 25 mei 2013

  Wat een mooie foto’s. Dat lakje van Golden Rose vind ik wel leuk. Eigenlijk vind ik de hele inhoud dit keer wel leuk!

 5. Angela 25 mei 2013

  De inhoud vind ik heel erg leuk, Jelly Pong Pong is een fijn merk!

 6. Sofie 25 mei 2013

  Wat een leuke producten!

 7. Wendy 25 mei 2013

  Ik vind de box wel oké. Ik had liever een shampoo gehad, dan een conditioner. Ik heb een licht blauw kleurtje van de nagellak, erg mooi. 🙂 En ik heb in plaats van de bodylotion een tonic.

 8. Lotte 25 mei 2013

  De nagellak is over een donkerblauwe lak ook heel mooi, I like! En ik ben wel benieuwd naar die conditioner.

 9. Charlotte 25 mei 2013

  Ik vind het wel een leuke inhoud maar niet super helaas.

 10. Sharon 25 mei 2013

  Dat galaxy effect is inderdaad wel nice! ^^

 11. Mariska 25 mei 2013

  Heel mooi lakje!

 12. Charlotte 25 mei 2013

  Enthousiaste review!
  Ik heb in plaats van de conditioner droogshampoo.
  Leuke box verder inderdaad 😀

 13. Joyce 25 mei 2013

  Vind de lipblush erg mooi!

 14. femketje 25 mei 2013

  Leuke box dit keer!

 15. Amy 25 mei 2013

  Ik vind het best een leuke box! Vooral het nagellakje en de lipstain spreken me wel aan. Jammer dat ik hem zelf niet kan bestellen!

 16. Anna 25 mei 2013

  Wat een leuke spulletjes! Vooral die conditioner van gliss kur, die vind ik zelf ook erg fijn.

 17. Amanda 25 mei 2013

  Die Golden Rose vind ik als topcoat mooi!

 18. Angelique 25 mei 2013

  Heb een beetje mijn twijfels bij deze box, best leuke producten maar aan de andere kant ook weer niet haha

 19. Chantal 25 mei 2013

  Opzicht wel leuke producten! Ik ben alleen geen lid meer van Glossybox.

 20. Aïsha 25 mei 2013

  Leuke producten! De box is altijd zo mooi verpakt! liefs.

 21. LinvanT 25 mei 2013

  Die lip blush ziet er leuk uit! De conditioner vind ik ook erg fijn 🙂

 22. jana 25 mei 2013

  Mooie inhoud vooral dat lakje over een zwarte lak 😀 x

 23. Martina 25 mei 2013

  Ik vind het wel een leuke box!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén