Current favorites

Dol ben ik op deze twee parfums – CK One Summer en Guess Girl. Twee zomergeuren, al is die van CK vooral fris en die van Guess zoet. En ik vrees dat vooral die van Guess snel op gaat zijn, wat ik wel jammer vind ;).

Ook heb ik weer een nieuwe verslaving qua serie, namelijk 2 Broke Girls! Een serie over twee meiden met elk een hele andere achtergrond, maar die allebei uiteindelijk even geldloos worden en niet alleen in hetzelfde restaurantje gaan werken, maar eigenlijk ook hele goede vriendinnen worden. De humor is wel best grof/direct, maar ik kan er wel echt om lachen en ik kijk het dan ook graag! Je kunt trouwens hier nog wat scรจnes zien, als je meer ervan wilt weten.

De laatste tijd heb ik wat nieuwe foundations en bb-creams uitgeprobeerd, maar ik kwam toch snel weer tot de conclusie dat de combi Smashbox primer – Essence concealer – Bourjois poeder het allerbeste blijft. Tot nu toe in ieder geval, wellicht dat ik toch nog iets beters tegen ga komen ooit!


Nagellak is gewoon altijd favoriet bij mij haha, maar op het moment draag ik bovenstaande kleuren het liefst. Van links naar rechts zijn dit Barry M Turquoise, OPI Get Your Number, Rimmel Barmy Blue, P2 Passion en Hema Glitter Fuchsia.

Een tijd geleden heb ik een heleboel soy scents van Ilja gehad en ik had er al een tijdje geen een meer gebruikt, maar tijdens het leren voor m’n tentamen besloot ik er weer eens eentje te gebruiken. En nog een. En nog een, haha! Helaas heb ik wel vooral wintergeuren en dus moet ik nog even op zoek naar wat zomerse geurtjes, want ik vind het toch wel een fijne manier om m’n kamer lekker te laten ruiken!

Mijn laatste favoriet is dit nummer van Kodaline, samen met dit nummer van ze. Love Like This klinkt lekker vrolijk, All I Want is juist super zielig. Maar ik kijk nu al uit naar het album wat pas ergens in juni uit gaat komen, want ik vind ze leuk!

Heb jij nog toffe favorieten op het moment?

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. Sofie 30 mei 2013

  Leuke favorieten! De nagellakken zijn allemaal zo mooi <3

 2. MySuperSweetLife 30 mei 2013

  Hele mooie favorieten! Die nagelakjes zijn mooi!
  Liefs

 3. Emilia 30 mei 2013

  Ohhh 2 Broke Girls was ik helemaal vergeten! Ik ben ergens bij aflevering 10 blijven hangen, maar het is zo’n geweldige, hilarische serie haha. En wauw, mango coconut soy scents? Dat klinkt echt heeel goed.

 4. Kirsten 30 mei 2013

  Wat een leuke dingen allemaal!

 5. Joyce 30 mei 2013

  die opi liquid sand is mooi!

 6. Laura 30 mei 2013

  Leuke favorieten!

 7. milou 30 mei 2013

  Wat een leuke favorieten!

  die soy scents zien er grappig uit!

 8. Sharon 30 mei 2013

  Hmm ik ben wel benieuwd naar die serie haha! Leuke favorietjes verder.

 9. Kimberly 30 mei 2013

  Dat luchtje van CK lijkt me lekker, die wil ik nog steeds een keer ruiken

 10. Beautydagboek 30 mei 2013

  Fijne favorieten! Nagellak blijft ook bij mij favoriet ๐Ÿ™‚

 11. beautybysandra 30 mei 2013

  Die laatste 2 swatches van nagellak zijn echt prachtig!

 12. Danielle 30 mei 2013

  Wat een leuke favorieten. Dat lakje van p2 vind ik erg mooi

 13. Alyssa 30 mei 2013

  Leuk lijstje! De lakjes vind ik erg mooi!

 14. Charlotte 30 mei 2013

  2 broke girls is echt een superserie! Lachen geblazen is een zekerheid hier ๐Ÿ™‚

 15. Mariska 30 mei 2013

  Lakje van de Hema is mooi hรฉ! ๐Ÿ™‚

 16. femketje 30 mei 2013

  Oeh pretty lakjes! :3

 17. Milou- LounaBeauty 30 mei 2013

  Ik ben ook gek op die geuren in mijn kamer. Heerlijk ontspannend! ๐Ÿ™‚

 18. Anna 30 mei 2013

  Leuk artikel! Die lakjes zijn zo mooi en die serie lijkt me echt heel grappig ๐Ÿ™‚

 19. Joyce 30 mei 2013

  Mooie favorieten, voor de nagellakjes!

 20. Esmay 30 mei 2013

  Hema glitterlak, ik wil ‘m nog steeds hebben haha! En die Guess parfum is ook zeker 1 van mijn favorieten.
  2 Broke Girls is trouwens genius!

 21. robin 30 mei 2013

  ik vind Kodaline ook wel goed! en I agree on the Bourjois powder!

 22. jana 30 mei 2013

  Leuke favorieten en mooi die lakjes ๐Ÿ˜€ x

 23. Beautyjuf 30 mei 2013

  Oh, die nagellakjes: prachtig!! ๐Ÿ™‚ Wat een mooie favorieten.

 24. Alyssa 30 mei 2013

  2 Broke Girls is leuk!! En wat is dat OPI-lakje mooi <3

 25. Lotte 31 mei 2013

  Kodaline is wel tof ja, ik moest huilen bij die videoclip van All I Want ๐Ÿ™ En mooie foto’s weer, jij bent mijn inspiratiebron wat foto’s betreft op het moment, haha ๐Ÿ˜€

 26. Just Love Life 1 juni 2013

  leuke producten! soy scents zijn zo lekker! en wat een prachtig gelakte nagels!
  complimenten trouwens voor de foto’s :)!!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén