New in – Sans-Online bestelling

Er was eens een Sans-Oline bestelling.. En het duurde verrekte lang voordat hij eens op m’n blog kwam. Maar vandaag is het zover, woehoe! Ik heb twee items van deze webshop, namelijk een sjaal van Pieces en een trui van Only. En die ga ik jullie vandaag laten zien!

Wellicht kunnen jullie je nog herinneren dat ik onder andere een kick-ass uilentop had besteld. Kick-ass was hij ook in het echt, maar helaas viel hij niet zo mooi en dus moest hij terug. Booh! Ik wisselde ‘m m voor een groene trui en de dikke, fluffy sjaal bleef.


De sjaal is inmiddels niet meer te koop en daar baal ik van, want het is echt een aanrader! Op een of andere manier dacht ik dat ’t een vrij kleine sjaal zou zijn, omdat ik zelf ook een tunnelsjaal heb die je gewoon 1x om je nek kan doen. Boy, was I wrong.. Hij bleek echt ontzettend groot en dik te zijn namelijk, haha! Iets wat ik helemaal niet erg vond, omdat ik nog op zoek was naar een echt dikke en warme sjaal.

De trui kun je nog wel scoren in groen, feloranje en grijs. Ik koos voor groen omdat dit me wel een mooie kleur leek bij m’n ogen en haarkleur. Het is een losvallende top die strakker zit bij je armen en onderaan. Een model wat ik eigenlijk nog nooit gehad heb, maar eigenlijk best leuk is!

Ik deed een poging tot outfitfoto’s, maar ik had niet echt de ruimte en dus moeten jullie het hiermee doen haha. Je kunt alsnog wel de toffe kleur van de top zien en ook wel een beetje het model. Zoals ik al zei is de sjaal echt hemels, ontzettend dik en lang. Dubbel om je nek doen betekent veel warmte en vrij weinig lucht, dus dat ga ik alleen doen als het echt heel, heel koud is ;).

Mijn ervaring met Sans-Online is verder ook wel goed! Spullen worden snel verzonden en je kunt ’t ook gratis terug sturen. In de webshop vind je niet alleen Only en Pieces, maar bijvoorbeeld ook Esprit, Vila en andere merken. Lekker veel keus dus!

Wat vinden jullie van m’n nieuwe items?

Verder Bericht

Vorige Bericht

42 Reacties

 1. Belllezza 9 maart 2013

  Leuke spulletjes! De foto’s zijn ook echt leuk, hihi.

 2. mysupersweetlife 9 maart 2013

  Haha wat een leuke foto`s! Die trui en uilentop zijn echt super leuk!
  Liefs

 3. femketje 9 maart 2013

  leuke sjaal ๐Ÿ˜€

 4. Charile 9 maart 2013

  Leuke items! Ik hou van Sans ๐Ÿ˜€

 5. LounaBeauty 9 maart 2013

  Leukk! Die sjaal is heel tof! Ben ook gek op dikke sjaals! ๐Ÿ™‚

 6. Kimberly 9 maart 2013

  Die groene trui is leuk!:) Staat je goed dat groene kleurtje ๐Ÿ™‚

 7. Brechtje 9 maart 2013

  Haha leuk, die sjaal is echt tof! Mooie kleuren, staat je goed!

 8. Josephine 9 maart 2013

  De sjaal is leuk ๐Ÿ˜€

 9. Sofie 9 maart 2013

  Wat een mooie kleur trui en toffe sjaal! Leuke foto’s ๐Ÿ™‚

 10. Anna 9 maart 2013

  Leuke aankopen, staat je heel leuk! Het zijn helaas niet zo mijn kleuren.

 11. Lily's 9 maart 2013

  Wat een leuke kleurencombinaties! Zo jammer van de uilentop,die ziet er op foto anders geweldig uit!

 12. Joyce 9 maart 2013

  Jammer van de uilentop! Die ziet er echt heel leuk uit. Zelf ben ik niet zoยดn fan van de andere spulletjes maar het staat jou wel erg goed!

 13. Charlotte 9 maart 2013

  Leuke dingetjes! Jammer inderdaad van dat truitje met die uil, maar ja, het moet natuurlijk wel goed zitten!

 14. Kelly 9 maart 2013

  Wat een mooie sjaal! Die sjaal ziet er lekker warm uit zeg!

 15. Lotte 9 maart 2013

  Haha, die foto’s! <3 Scheetje ben je ook. Die sjaal vind ik echt heel leuk, lijkt me vreselijk warm!

 16. Danielle 9 maart 2013

  Ik was heel benieuwd naar dat uilen shirt, jammer dat hij niet mooi viel.

 17. Milou 9 maart 2013

  Dat shirt staat je leuk! Kleur past goed bij je ๐Ÿ™‚ en die sjaal lijkt me heeeerlijk!

 18. Kelly 9 maart 2013

  Superleuke trui! Mooie kleur ook. (:

 19. Mariska 9 maart 2013

  Leuke groene trui en lekker warme sjaal.. altijd goed!

 20. Mieke 9 maart 2013

  De sjaal lijkt me heerlijk! Staat je goed, ook de groene top!

 21. Anouk 9 maart 2013

  Leuk dingen heb je gekocht!

 22. Esmรฉe 9 maart 2013

  Leuk die trui, echt een vrolijk kleurtje om blij van te worden!

 23. Charlotte 9 maart 2013

  Leuke bestelling!
  Haha die ene foto met die sjaal, like!
  Hij staat je leeeuk!

 24. Jennifer 9 maart 2013

  Die warme sjaal is nu wel weer nodig! Ik vind ‘m leuk!

 25. Carola 9 maart 2013

  Wat een leuke sjaal!

 26. Gerrianne 9 maart 2013

  Hahaha, wat sta je geweldig met de sjaal op de foto! Mag je nu ook wel gebruiken, want wat zijn de temperaturen not pretty! En de groene kleur, staat je tof!

 27. Kirsten 9 maart 2013

  Staat je leuk! <3

 28. robin 9 maart 2013

  staat je goed! mooie kleur ook ๐Ÿ™‚

 29. Joyce 9 maart 2013

  die sjaal vind ik geweldig:) de kleur van het topje vind ik ook erg leuk!

 30. Eline 9 maart 2013

  Leuke items! Die kleur van je trui is echt geweldig!

 31. Nina 9 maart 2013

  oee leuke sjaal!

 32. Vera 9 maart 2013

  Geweldige items! Love it ๐Ÿ™‚

 33. Tessa 9 maart 2013

  leuke spullen!
  x

 34. Esther - Mango Sorbetto 9 maart 2013

  Lijkt me een heerlijke sjaal! En de kleur van de trui staat je goed hoor!

 35. jana 9 maart 2013

  Hele leuke sjaal ๐Ÿ˜€ x

 36. ChellesBlog 9 maart 2013

  Wat een leuke dingen heb je besteld. Die trui staat je echt heel erg leuk. -x

 37. Lies 10 maart 2013

  Wat een leuke aankopen! Die groene trui staat je heel erg mooi en de sjaal met alle kleurtjes is ook heel leuk. Wat jammer dat het shirt met het uiltje niet goed zat, want hij is wel heel mooi.

 38. Myrthe 10 maart 2013

  De sjaal lijkt me heerlijk warm!

 39. rani 10 maart 2013

  erg leuk !
  Love your sjaal!!

 40. Frauke 10 maart 2013

  Ohh die sjaal is leuk! Grappige foto’s ^^

 41. Evelien 15 maart 2013

  Die foto’s, hahaha lekker kind ben je ook! Ik vind je groene trui AH-MA-ZING, guuurl! <3 Love it! En die shawl is ook tof!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén