New in – lovely Lushies

Als je Suzanne’s blog volgt, is het je vast niet ontgaan dat er een boel winacties online zijn geweest toen haar blog 4 jaar bestond. Me likey! En ik won ook een van de winacties, wat ik natuurlijk super leuk vond! Ik won een pakket met de favo Lush spulletjes van Suzanne en Lush.. Is altijd welkom bij mij ;).

En het leek me wel leuk om jullie te laten zien wat er allemaal in zat, omdat er ook voor mij onbekende producten tussen zaten. Oh en natuurlijk stiekem een beetje om jullie jaloers te maken, gnenene! Een paar producten heb ik al echt geprobeerd, maar zeker nog niet alles. Ik kan jullie in ieder geval wel m’n eerste indruk geven!

Wat me als eerste opviel is dat deze twee producten heel sterk roken, haha! Links zie je de Wiccy Magic Muscles massagebar, een bar die vooral bedoeld is om pijnlijke spieren weer vrolijk te maken. Ideaal dus als je spierpijn hebt! En het is best logisch dat hij zo sterk ruikt, want er zit onder andere pepermunt- en kaneelolie in. Ik heb ‘m nog niet geprobeerd en wacht hoopvol tot Gerard Butler of Ryan Gosling me komt masseren.. #dreamon

Waar ik héél benieuwd naar ben is de Squeaky Green bar, een vaste shampoo waar je je haar mee kunt wassen! Ik gebruik eigenlijk altijd vloeibare shampoos met best slechte/niet natuurlijke ingrediënten, dus ik ben wel benieuwd of deze bar wonderen voor m’n haar gaat doen. Hij bevat onder andere pepermunt en tea tree, waar mijn haar vast lekker fris van zal worden!

Ik heb al wel eerder cleansers voor m’n gezicht van Lush gehad en die bevielen me heel goed! Ik ben dan ook zeker benieuwd wat Ultrabland kan gaan doen met m’n huidje. Hierin zit onder andere rozenwater en amandelolie, fijne ingrediënten als je net als ik een droge huid hebt! De geur vind ik iets minder, er zit iets in wat ik niet zo lekker vind ruiken haha. Maar wellicht valt dit wel weer mee als ik ‘m op m’n gezicht gebruik!


Waar ik in ieder geval al enthousiast over ben zijn deze twee producten – de Tea Tree toner en Lemony Flutter! De toner kun je op je gezicht sprayen voordat je je crème opsmeert, of tussendoor even opspuiten om je huid wat te verfrissen. Soms is m’n gezicht duidelijk van slag – ruw en rood. Ik probeerde de toner op dat moment en ik zag al snel dat m’n huid weer tot rust kwam. Like!

Lemony Flutter is hét product voor droge nagelriemen en ik heb er al weleens eerder naar gekeken, maar de geur sprak me niet zo aan. Nog steeds niet echt, maar ik vind ’t geen vervelende geur. Ik vind hem vooralsnog vooral fijn om te gebruiken als ik geen nagellak op heb, want ik merk ook dat hij m’n nagels weer wat minder ruw maakt! En natuurlijk zorgt hij voor zachte nagelriemen, ook heel fijn.

Heeeeel blij ben ik met de Lush producten, want het zijn allemaal dingen die ik graag uit wil proberen! Lemony Flutter en de Tea Tree toner zijn zeker al favoriet, dus ik heb ook hoge verwachtingen voor de andere producten. Thanks Suzanne voor de producten! Ik ga de producten lekker testen en er komen vast nog reviews van.En mocht je toevallig ook ervaring hebben met een of meerdere producten, laat me dan zeker weten wat jouw ervaring ermee is!

Verder Bericht

Vorige Bericht

45 Reacties

 1. Lifesplash 3 maart 2013

  Lussssssh haha dat gaat er bij mij ook altijd wel in hoor! Like. Die tea tree lijkt me echt heerlijk, en aaaaahw die bar’s zien er ook delicious en cute uit!

 2. Sofie 3 maart 2013

  Wat een leuke producten heb je gekocht! De massagebar lijkt me erg fijn 🙂

 3. Demi 3 maart 2013

  Zo dat is nog eens leuk om allemaal te winnen!

 4. Josephine 3 maart 2013

  Ooh wat een toffe producten, de massagebar lijkt mij fijn!

 5. Chantal 3 maart 2013

  Stuk voor stuk heerlijke producten, love Lush! <3

 6. Charile 3 maart 2013

  Hmmm heerlijke producten!

 7. Yak Man 3 maart 2013

  Die massagebar doet me echt heel erg denken aan een chinees toetje. Ik krijg er gewoon honger van als ik er naar kijk haha. Erg leuke producten heb je gewonnen!

 8. Beautyjuf 3 maart 2013

  Wat leuk dat je hebt gewonnen! Het zijn geweldige producten 🙂

 9. Charlotte 3 maart 2013

  Hele leuke producten heb je gewonnen! Ben zelf ook erg te spreken over die tea tree water. Mijn favoriet! Ben erg benieuwd naar de rest. Vooral die shampoo.

 10. Anne-Floor 3 maart 2013

  Ik heb zelf de Lemony Flutter, love it 🙂

 11. Jennifer 3 maart 2013

  Super leuk dat je dit gewonnen hebt! Lush is ook zeker welkom bij mij, haha!

 12. Lotte 3 maart 2013

  Mazzelpik! Het lijken me stuk voor stuk fijne producten. Zou je de vaste shampoo willen reviewen? Ben heel benieuwd!

 13. Stella 3 maart 2013

  wow gefeliciteerd met je leuke prijs. Geniet ervan!

 14. femketje 3 maart 2013

  ik ben super benieuwd naar dat tea tree water!

 15. Marjolein 3 maart 2013

  Ah lekker 😀 Een nieuwe lemony flutter is altijd zo mooi 😀

 16. Danique 3 maart 2013

  Wat leuk dat je gewonnen hebt! Spulletjes van Lush zijn sowieso heerlijk. Geniet ervan!

 17. Ilja 3 maart 2013

  Lekker pakketje <3

 18. Alyssa 3 maart 2013

  LUSH <3!!!! Lovely items inderdaad, doet me eraan denken dat ik ook weer eens een kijkje moet gaan nemen…haha!

 19. Beautybyts 3 maart 2013

  Lemony Flutter koop ik altijd weer opnieuw, Ultra bland wil ik graag nog eens proberen

 20. Vera 3 maart 2013

  Wat een heerlijke producten allemaal!

 21. Natasja 3 maart 2013

  Wat leuk dat je dit hebt gewonnen! 🙂 Lemony flutter is sowieso een aanrader, geniet van je spulletjes. ^^

 22. Minouch 3 maart 2013

  Ik heb ook een paar van deze spullen. De lemony flutter vind ik ook niet zo lekker ruiken (ik krijg altijd zo’n anti muggen spul gevoel erbij), maar hij werkt wel fijn. Ik heb twee shampoobars, de karma komba en jumping juniper. Ze werken heel makkelijk en fijn en ruiken lekker. Ik zie niet echt wat ze met m’n haar doen, maar dat heb ik eigenlijk nooit bij shampoos. De ultrabland is ontzettend vet, zeker voor mij (ik heb al een vette huid). Je krijgt het er ook niet zomaar af, je moet echt met een washandje het er bijna afboenen. En dan nog blijft er bij altijd een laagje achter. Gebruik hem dan ook alleen s avonds zodat het resterende laagje in kan trekken. En de tea tree water vind ik ook fijn, maar is soms voor mijn vette huid zelfs iets te uitdrogend. Vind de eau roma variant hiervan fijner 🙂
  Zo heel verhaal, veel plezier in ieder geval met je nieuwe spulletjes ^^

 23. Nina 3 maart 2013

  Wow wat super gaaf dat je dat hebt gewonnen, het lijken me fijne producten!

 24. Lizzy 3 maart 2013

  Wat gaaf dat je dit hebt gewonnen! Lekker veel producten ook! 🙂 Wat handig die massagebar! Die zou ik ook wel willen hebben! En nagelriemolie is nooit mis.

 25. Anna 3 maart 2013

  Leuk dat je dit hebt gewonnen, het lijken me hele fijne producten!

 26. Moniek 3 maart 2013

  Ik vind die Tea Tree Water erg fijn!

 27. Sarah 3 maart 2013

  De tea tree toner lijkt me heel fijn!

 28. Joyce 3 maart 2013

  Oeh wat een heerlijk winactie pakket! Ik ben zelf wel fan van de geur van Lemony Flutter, maar vind zelf de spierpijnmassagebar bijvoorbeeld veel te kruidig ruiken, daar blijf ik graag van uit de buurt. Ik ben vooral benieuwd naar je ervaringen met de Ultrabland! (:

 29. Myrthe 3 maart 2013

  De Tea Tree Toner lijkt me zo fijn!

 30. LounaBeauty 3 maart 2013

  Oee heerlijke producten. Ben gek op Lush!! Ben heel benieuwd naar de toner. 🙂

 31. Mariska 3 maart 2013

  Wat een heerlijk pakketje zeg! veel plezier ermee 🙂

 32. Anne vdh 3 maart 2013

  Die squeaky green lijkt wel groen hagelslag:D Ben heel benieuwd of die goed werkt!
  Oeeh de Ultrabland, die wil ik ook zo graag nog eens proberen! Ben van die ook super benieuwd of hij het kopen waard is (*hint hint* review *kuch*) 😉

 33. Emilia 3 maart 2013

  Wauw, dát is nog eens een leuke prijs om te winnen! Ik ben eigenlijk wel heel nieuwsgierig naar die Squeaky Green bar. Ik heb zelf ook nog nooit een solid shampoo gebruikt en het lijkt me stiekem een beetje irritant in gebruik, dus ik ben benieuwd hoe die je gaat bevallen! En mmm, een massage bar met pepermunt- en kaneelolie, dat moet echt heeerlijk ruiken. Ik zal voor je duimen dat Ryan Gosling dit artikel leest. 😉

 34. Katrien 3 maart 2013

  Wat een leuke prijs om te winnen, mooie producten hoor! Ik wil écht die Lemony Flutter…

 35. Fashiable 3 maart 2013

  Leuk dat je dit pakketje van Lush hebt gewonnen, lijken me fijne producten!!

 36. Kelly 3 maart 2013

  Vooral de lemony flutter en tea treewater lijken me fijn!

 37. Lies 3 maart 2013

  Echt een heel leuk pakket wat je gewonnen hebt! Ik heb zelf nog geen ervaring met de Lush producten, maar ik blijf wel heel nieuwsgierig naar de Lemony Flutter. Ik heb daar al zoveel positieve dingen over gehoord, dat ik hem zeker eens wil proberen.

 38. Tara - KittehsCupcakes 3 maart 2013

  Ahh wat leuk dat je dit gewonnen hebt, alles lijkt me heerlijk 🙂 Heb alleen nog de lemony flutter geprobeerd en die is zeker wel fijn! 🙂 De tea tree toner lijkt me erg fijn en de massage bar ook, ik kan wel een massage gebruiken eigenlijk… nu nog iemand regelen die dat wilt doen. De geur van die bar lijkt me echt apart trouwens, ik kan me hem wel herinneren uit de winkel maar niet meer de geur.Ik ben benieuwd wanneer ik mijn gewonnen shoes binnenkrijg hihi! xoxo!

 39. Marijke 3 maart 2013

  Wiccy is zoo goed voor pijnlijke of stijve spieren! Hier ook groot favoriet!

 40. Isabella 3 maart 2013

  Ahhh, lijken me heerlijke producten. Ik hou van lush <3

 41. jana 3 maart 2013

  Heerlijke producten allemaal 😀 x

 42. Dat Zit Wel Snor 3 maart 2013

  Wat leuk dat je hebt gewonnen :D. Ik hou van de lush. Ruikt heeeerlijk.
  Zelf heb ik de Lemony Flutter Butter en die werkt heel goed. Ruikt ook heerlijk en maakt mijn nagelriemen zacht.

 43. Lotte 4 maart 2013

  :O Ik ben hier echt zo jaloers op! Wat een heerlijke producten allemaal!

 44. Charlotte 4 maart 2013

  Hmmm inderdaad lovely lushies! <3
  Ik vind de tea tree toner zo fijn.
  Maar die bars lijken me ook fijn!

 45. Annelieke 6 maart 2013

  Wiccy Magic Muscles massagebar en Squeaky Green bar zijn ook twee van mijn favoriete producten van Lush! Ik vind Wiccy Magic Muscles echt heerlijk na het sporten en dan ingepakt in bed te gaan liggen. Je voelt dan heel je lijf warm worden 🙂

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén