Nails – MakeUp Forever Black Tango & Essence Cool Breeze

In mijn shoplog van afgelopen vrijdag konden jullie al m’n twee nieuwe nagellakjes zien, van MakeUp Forever en Essence. Luxe versus budget, maar prima te combineren! Benieuwd naar de swatches? Kijk vooral verder!Ik koop doorgaans niet vaak dure nagellak, omdat budgetmerken het ook prima doen. Toch vond ik dit donkerblauwe kleurtje wel bijzonder genoeg om mee te nemen. Hij heet Black Tango en MakeUp Forever omschrijft het als een zwarte kleur met blauwe glitter. En eigenlijk is dat ook wel zo! Het is niet een blauwe lak, maar hij bevat minuscuul kleine, blauwe glitters die van een afstandje niet zichtbaar zijn, maar als je van dichtbij kijkt zeker wel. Dekt in twee laagjes, het kwastje is fijn en de kleur mooi! Maar is ’t €17 die hij normaal kost waard? Hmm, ik vind dat toch wel erg duur voor een nagellakje van 7,5 ml die weliswaar mooi is, maar niet super bijzonder. Gelukkig kreeg ik 70% korting, omdat hij uit de Kerstcollectie komt!Bij Kruidvat kocht ik een Special Effect Topper van Essence die nieuw in het assortiment is, namelijk Cool Breeze. Het deed me denken aan schubben in een flesje, haha! Hij bevat grove hexagons en kleine glittertjes, beiden met zo’n flakie-achtig effect. Ik vond het wel lastig om de hexagons goed te verdelen, ze sleepten steeds naar het einde van m’n nagels namelijk! Maar uiteindelijk lukte het wel. Door de grootte voelen je nagels ook niet helemaal glad aan, maar het effect vind ik wel leuk!

Ik probeerde deze Topper ook nog over wat andere kleurtjes en ik vind het wel leuk om te zien dat hij bij donkere kleuren heel duidelijk opvalt, en bij lichte kleuren minder.

De Essence Special Effect Topper (€1,89) vind ik zeker leuk en ga ik nog wel vaker gebruiken! Ook het MUFE lakje ga ik zeker veel gebruiken omdat ik dol ben op donkerblauw, maar zoals ik al zei vind ik de nagellak van dit merk normaal toch wel erg prijzig. MakeUp Forever kun je bij Sephora kopen, Essence bij Kruidvat!

Verder Bericht

Vorige Bericht

32 Reacties

 1. Lotte 7 maart 2013

  Haha, inderdaad net schubben! Mooie combinatie, ik vind de topper op donkere lakjes het mooist staan.

 2. Sofie 7 maart 2013

  Wat een mooie combi!

 3. Danielle 7 maart 2013

  Zonder de effect topper vind ik hem misschien net wat mooier.

 4. femketje 7 maart 2013

  Gorgeous combinatie, love it!

 5. Marieke 7 maart 2013

  Wat een mooie combinatie! Die effect topper ga ik ook nog halen…

 6. Nicole 7 maart 2013

  Wauw, hele mooie lakjes! Ik vind vooral dat lakje met de glittertjes leuk, staat mooi over elke nagellak. En altijd chill als je zoveel korting krijgt op een eigenlijk heel dure nagellak! 🙂

 7. Charlotte 7 maart 2013

  Ah heeel mooi! De donkerblauwe kleur is al mooi op zichzelf!

 8. Mariska 7 maart 2013

  Toffe combinatie!

 9. LounaBeauty/ Milou 7 maart 2013

  Wauwww met of zonder erg mooi. Maar de nailtopper is ook echt een topper. Wauw

 10. SanneWierda 7 maart 2013

  Mooi! Ik kan die nail art dingen alleen nooit vinden bij het Kruidvat… 🙁

 11. Esmay 7 maart 2013

  Me liiiikes die Make Up For Ever nagellak <3

 12. Anna 7 maart 2013

  De topper van Essence vind ik erg mooi, lijkt me vooral heel mooi over een lichtblauw kleurtje :).

 13. Nina 7 maart 2013

  Die special effect topper is erg leuk, mooie combinatie ook!

 14. Natasja 7 maart 2013

  Haha, schubben in een flesje. Ik vind het een erg mooie topper. 🙂

 15. Jennifer 7 maart 2013

  Leuke combinatie! Ik heb ook zoiets, maar dan met blauwe en groene schubben in plaats van holografisch. Vind dit toch wel leuker dan die ik heb – die is namelijk ook al afgeschreven, haha.

 16. Nicole 7 maart 2013

  hele mooie lakjes! de topper heb ik zelf ook gekocht 🙂

 17. Eline 7 maart 2013

  Oh die donkerblauwe is echt to-die-for!

 18. Belllezza 7 maart 2013

  Wauw, mooie combi! En wat een mooie nagels heb je!

 19. Lotte 7 maart 2013

  Mooie lakjes allebei!

 20. Tessa 7 maart 2013

  Super leuk!
  x

 21. jana 7 maart 2013

  Prachtige combi 😀 x

 22. rivka. 7 maart 2013

  Mooie combinatie! 🙂

 23. Bianca 7 maart 2013

  Mooie lakjes, mooie combi ook!

 24. Gerrianne 7 maart 2013

  Oh me, wat een geweldige combi is ‘t!

 25. Mariska 8 maart 2013

  Wat mooi die donkerblauwe lak, wow! En helemaal met die topper erop!

 26. Bo 8 maart 2013

  Wauw, mooie combi! Het lijkt alsof alles op jouw nagels er tig keer mooier uitziet op de een of andere manier haha. Lovely!

 27. Kimberly 8 maart 2013

  Het doet mij ook een beetje denken aan schubben haha! De combinatie vind ik erg mooi 🙂

 28. Charlotte 9 maart 2013

  Wauw wat een leuke combinatie! <3

 29. Kirsten 9 maart 2013

  Mooie combinaties (:!

 30. Fleur 9 maart 2013

  Wauw, wat een mooie lakjes!
  En vooral die combinatie, wauw echt heel mooi!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén