MAX – budget nagellakstickers

Geen zin om je nagels te lakken, maar wil je toch een kleurtje op je nagels? Easy, plak er nagellakstickers op! Maar is dit nou echt zo easy.. Ik kocht bij Action een pakje met deze stickers erin, voor €0,59 en probeerde ze uit.


Over het algemeen zijn nagellakstickers of van papier met een plastic sealing erover, of van een met nagellak vergelijkbaar spul. Met die tweede variant heb ik wel goede ervaring (Sephora, OPI), met die eerste niet (Essence, Miss Sporty, Sylvie Nails). De stickers van MAX zijn toch weer anders, ze zijn namelijk helemaal van plastic. Er zijn als het goed is verschillende kleuren en soorten te koop, maar bij mijn lokale Action kon ik alleen deze roze variant met glitter vinden. Glitter is altijd goed, dus hij ging mee!


Maar bij het opbrengen liep ik direct tegen een probleem aan.. Ze waren veel te breed! Mijn nagels zijn vrij smal en niet heel bol, maar ook weer niet extreem smal. De kleinste paste al niet op m’n pink en de grootste zou nog te groot zijn voor m’n teennagel, haha. Gelukkig zijn ze op zich wel bij te knippen met een schaar, al wordt ’t daar niet veel mooier van. Met wat gestuntel wist ik ze dus op m’n nagels te plakken!


Het resultaat vond ik nog niet eens zo slecht! Ze zijn vrij dun waardoor je ze goed en zonder bobbels over je nagels kunt plakken en ze blijven ook eigenlijk best goed plakken. Wel trok ik soms per ongeluk iets teveel van de bovenkant af, het is dus zeker aan te raden om ze gewoon netjes af te vijlen met een zachte vijl. Een groot nadeel vond ik wel de geur, zo’n typische cheap plastic geur. Die bleef ook hangen, waardoor ik elke keer als ik m’n handen bij m’n neus deed de geur rook (en m’n eten naar plastic smaakte). Minpunt! 🙁


En tsja, na nog minder dan een dag (en wel een nachtje slaap en een keer douchen) waren de stickers al grotendeels van m’n duimnagels af en zag de rest er ook niet jofel uit. Veel tipwear terwijl ik weinig had gedaan met m’n handen en ik werd ’s ochtends wakker met stukken nagelsticker in m’n bed. Booh!

En het ergste moest toen nog komen, want zodra ik ze eraf wilde halen kwam ik erachter dat nagellakremover niet werkt. De uitleg op de verpakking gaf aan dat je ze eraf moet kunnen trekken, maar dit lukte bij mij nauwelijks en dus was ik ruim een kwartier bezig om alles eraf te krabben, hakken en trekken. Oh, wat verlangde ik toen naar gewone nagellak, waarbij een wattenschijfje en wat remover genoeg was!

Ik had eigenlijk best goede hoop wat betreft deze stickers, maar ze zijn me slecht bevallen. De geur is heel vervelend, de stickers zijn te breed en ze slijten en chippen heel snel. Ook het eraf halen vond ik heel vervelend en een groot minpunt! Doe mij maar gewoon normale nagellak, dat vind ik mooier en vooral stukken makkelijker ;).

Heb jij deze stickers al geprobeerd? Wat is jouw ervaring met nagellakstickers in het algemeen?

Verder Bericht

Vorige Bericht

38 Reacties

 1. Paola 14 maart 2013

  Ik heb gisteren een glitter variant getest en was na 4 uur al twee hele ‘nagels’ kwijt. Leuk voor een feetje, maar verder niet handig!

 2. Sofie 14 maart 2013

  Erg jammer dat de nagelstickers tegenvallen! Het printje is wel leuk 🙂

 3. beautybysandra 14 maart 2013

  Echt jammer dat ze niet zo fijn zijn.. Ik had gehoopt op goede budgetproof stickers.

 4. Beautydagboek 14 maart 2013

  Ik heb nog nooit nagelstickers gebruikt, maar om de reden die jij net aangeeft, ga ik het ook niet proberen. Haha!

 5. Alyssa 14 maart 2013

  Ik heb ooit een poging gedaan tot Sylvie nails, vervolgens heb ik nagelstickers voor altjd uit mijn leven verbannen.

 6. Kimberly 14 maart 2013

  Wat jammer zeg! Ze zien er juist zo leuk uit. Maar als je eten en alles naar plastic ruikt en smaakt, bah!

 7. femketje 14 maart 2013

  jammer dat ze niet zo goed zijn >.< vond ze er wel leuk uit zien!

 8. Danielle 14 maart 2013

  Hmm, jammer. Ze zien er wel leuk uit, maar met zoveel werk ervan is het niet leuk!

 9. Chantal 14 maart 2013

  Jammer dat ze niet fijn zijn.

 10. Natasja 14 maart 2013

  Hihi, bij mij staat er toevallig ook vandaag een review online. Ik vind ze ook niet prettig. Vrselijk dat eraf halen inderdaad!

 11. Evelien 14 maart 2013

  Ahh jammer 🙁

 12. Esmay 14 maart 2013

  Ik wist het al muhaha. Maar echt balen joh, anders zouden ze echt vet handig zijn! Ik meot namelijk meestal op zaterdag werken en ik wil m’n nagels altijd wel gelakt hebben voor ’t uitgaan maar dat duurt teeee lang en dan is dit best handig (of nepnagels). Maar mooh! 🙁 Balen.

 13. Jennifer 14 maart 2013

  Ik vind nagelstickers nog steeds echt een dikke no-go, maar ik vind deze tot nu toe eigenlijk wel het best eruit zien. Als er echt leuke designs tussen zitten zou dit zo gek nog niet zijn voor een speciale gelegenheid ofzo. Misschien dat ik er zelf ook wel een paar zou willen proberen.

 14. Kirsten 14 maart 2013

  Wat jammer dat ze tegen vallen, ze zagen er wel mooi uit!

 15. stacey Kuiper 14 maart 2013

  jammer dat ze niet wat waren

 16. LounaBeauty 14 maart 2013

  Het ziet er zeker niet slecht uit nadat je het had opgedaan, maar ze gaan veel te snel stuk. Jammer. 🙂

 17. Astrid 14 maart 2013

  Ik heb ze dit weekend ook gebruikt, eentje met panterprint opdruk. Had ze gekocht omdat ik een themafeestje had, en dat paste er perfect bij. 😉 Bij de Claires zag ik nagelstickers voor 7 euro ofzo, dus vond die van de Action wel een goedkoop alternatief, haha!

  Het bleef idd niet erg lang zitten, maar bij mij ging het eraf halen wel in een keer goed. Kon het er zo aftrekken. Voor een feestje van een avond vond ik ze in ieder geval wel bruikbaar. ;P Voor normaal dagelijks gebruik vind ik ze idd ook niet geweldig. :/

  • Marjolein 18 maart 2013 — Berichtauteur

   Ah wel fijn dat het afhalen er bij jou een stuk makkelijker ging! Bij mij leken ze wel te vast te zitten en scheurden er steeds alleen maar kleine stukjes af, super vervelend. Anders zou ik ze inderdaad voor een avondje nog wel gebruiken!

 18. Joyce 14 maart 2013

  Jammer dat ze tegenvallen!

 19. Bianca 14 maart 2013

  Ziet er mooi uit, jammer dat het zo tegenvalt!

 20. Esther - Mango Sorbetto 14 maart 2013

  Ooh wat jammer zeg, ik vind het er best goed uit zien op je nagels!

 21. Wendy (MissPinkyNails) 14 maart 2013

  Ik heb ze ook en op een avond dacht ik ach laat ik dat maar doen met mijn pest humeur… Ben ik zo klaar en zien ze er toch leuk uit… Na 2 nagels heb ik het spul aan de kant gegooid en eraf zitten te krabben… Vond het niets… Ik wil het nog een keer proberen met een goed humeur om te kijken of het niet daar aan lag 😉

 22. danique 14 maart 2013

  wat jammer dat je veel tipwear zit,dat haat ik zo 🙁
  ook best wel raar dat je ze niet eraf kunt halen met nagellak remover,me not so likey !

 23. Anna 14 maart 2013

  Het ziet er heel mooi uit! Jammer dat ze zo stinken, daar kan ik echt niet tegen. En dat ze al zo snel afbrokkelen is natuurlijk ook niet best…

 24. Charlotte 14 maart 2013

  Wat jammer! Het ziet er wel heel mooi uit als je ze net hebt aangebracht want ze lijken niet zo erg te kreukelen als anderen, maar dat het dan zo tegenvalt met erafhalen e.d. houd me dan weer tegen!

 25. jana 14 maart 2013

  Hmm..jammer dat ze tegenvallen.xx

 26. Nina 14 maart 2013

  Jammer dat ze er zo snel al afgaan, wel leuk dat roze met die glittertjes 🙂

 27. Lifesplash 14 maart 2013

  Ik vind ze er echt mooi uit zien, dat kleurtje is mooi! Maar wel een tegenvaller van dat ze zo snel eraf gaan. Nagellakstickers zijn over ’t algemeen niet mijn ding, geen fijne ervaringen, en het lakken is en blijft gewoon leuk!

 28. Lies 14 maart 2013

  Het roze kleurtje en de glitters erdoor vind ik wel erg leuk, maar wel jammer dat ze toch wel snel van je nagels afgaan en de geur niet prettig is. Ik hier zelf ook een setje liggen met bloemetjes erop en die moet ik nog proberen, maar de formaten geef ik je helemaal gelijk in. Bij de grootste dacht ik ook al gelijk dat ik die misschien beter voor mijn tenen zou kunnen gebruiken haha.

 29. Pauline 15 maart 2013

  Het resultaat is inderdaad best mooi! Maar jammer dat het zo slecht blijft zitten en die geur hahaha, echt verschrikkelijk. Ik ga het wel proberen als ik verkouden ben, ruik ik het niet zo 😛

 30. Evelien 15 maart 2013

  Omg, wat een drama! Ik was er al bang voor, want ik had al wat negatieve reviews gelezen. En ja hoor, ook jij vind ze tegenvallen, zonde hoor! En die plastic geur, bah!

 31. Mariska 15 maart 2013

  Ziet er op zich inderdaad niet slecht uit, alleen als ze dan zo kort blijven zitten is het wel minder.

 32. Charlotte 15 maart 2013

  Jammer dat ze niet bevallen
  Die plastic geur lijkt me ook niet echt fijn.
  Ik heb vandaag 2 setjes meegenomen..
  ben erg benieuwd.

 33. Myrthe 15 maart 2013

  Hmm, jammer! Ik had er ook niet veel van gedacht maar balen dat het toch zo tegenvalt. Ik vind de kleur en de glitters wel erg leuk, maar als ze zo groot zijn dan is het voor mij al helemaal niet handig met mijn kleine nagels, haha.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén