Shoplog – Rotterdam met Lara (again)!


Afgelopen vrijdag gingen Lara en ik weer eens op een leuke shopdate! Ik was in desperate need of Primark broeken en sowieso is het natuurlijk super gezellig om met Lara af te spreken ;). We gingen naar Rotterdam Alexandrium, een winkelcentrum met de Primark en nog wat andere leuke winkels. Benieuwd wat ik heb gekocht? Kijk verder!


Maar helaas was het bij de Primark een grote chaos (gratis tip: ga niet naar die in Rotterdam maar die in Zaandam) en heb ik maar 1 broek kunnen vinden. Toen ik thuis kwam, kwam ik er ook nog achter dat het een lange versie was en mijn benen zijn verre van lang, dus dat is een beetje jammer haha! Maar daar kan m’n mams vast wel wat aan doen. Deze was â‚Ŧ15!


Bij Primark kocht ik ook nog een setje met schattige kleurtjes nagellak, leuk voor de lente! Ik ben wel benieuwd naar de dekking ervan. Dit setje was â‚Ŧ2,50. Bij Kruidvat kocht ik nog een blauw lakje van Catrice met 50% korting en m’n favo basecoat van Essence, voor geloof ik â‚Ŧ2,79. Mijn nagellak blijft stukken beter zitten met deze nagelverharder eronder en omdat mijn flesje bijna op was, ben ik blij met een vers flesje! 😉


Ennnn.. Er lagen nieuwe dingen van Catrice! In eerste instantie hadden Lara en ik het niet eens door, haha. Maar al snel zagen we het Absolute Nude palette, waar ik heel benieuwd naar ben. Ook wil ik graag de nieuwe oogschaduwbasis proberen (die op zo’n paintpot van MAC lijkt), dus ook die ging mee! Ik zag ook nog een nieuwe stampy plate bij Essence, die me vooral leuk lijkt vanwege de zwaluwen die erop zitten. De prijzen weet ik niet meer precies, maar uit mijn hoofd is het palette â‚Ŧ4,99, de basis â‚Ŧ3,99 en de plate rond de â‚Ŧ2.


En natuurlijk krijgen jullie snel reviews en swatches te zien van de make-upjes! Ik vond het in ieder geval weer een geslaagde dag met Lara en hoewel het broeken-kopen-plan niet helemaal gelukt is, mocht dat de pret niet drukken ;). En volgende keer gaan we weer gewoon naar de Primark in Zaandam, haha.

Verder Bericht

Vorige Bericht

42 Reacties

 1. Alyssa 3 februari 2013

  Leuke aankopen! Toevallig hebben we precies dezelfde lakken gekocht, lol. Dat lakje van Catrice en dat setje van Primark heb ik namelijk ook gekocht vorige week 🙂

 2. Nadine 3 februari 2013

  Hmpf zonde van de broek haha! Wauw, dat pallette van Catrice heeft qua look wel wat weg van de Nude palletjes van de HM, ben benieuwd naar de swatches! Haha, veel plezier alvast voor volgende week ;P!

 3. Sofie 3 februari 2013

  Leuk! Het palette ziet er veelbelovend uit 🙂

 4. mysupersweetlife 3 februari 2013

  Dat nude palette staat ook nog steeds op mijn wishlist! Die schoenen zijn mooi van het bovenste plaatje!
  Liefs

 5. Lifesplash 3 februari 2013

  Leuke aankoopjes! ‘vers flesje’, haha leuke uitdrukking. Dat Catrice nude palette vind ik nog echt een mooie!

 6. Kelly 3 februari 2013

  Ik heb gister ook het nude palette en de oogschaduwbasis gekocht. Moest ook ff een paar keer kijken voor ik het door had

 7. Kimberly 3 februari 2013

  Wat een leuke dingen heb je geshopt! ik ben heel benieuwd naar de Nude palette en de eyeshadow base 🙂 En die schonen van supertrash zijn trouwens echt tof!

 8. Arantxa 3 februari 2013

  Booooooh, die schoenen. Liefde!

 9. dewi 3 februari 2013

  leuke aankoopjes! die van zaandam is idd fijner dan die in rotterdam! 😀

 10. Meer 3 februari 2013

  Ben laatst ook primark poolsterplein geweest en heb ook amper wat gekocht! Binnenkort maar keertje zaandam! En ga vanmiddag utrecht in.. even nude palette halen :)!!!

 11. Lizzy 3 februari 2013

  Mooi dat je het zo gezellig hebt gehad! 🙂 Super leuke producten heb je gekocht zeg! Ik ben erg benieuwd naar het palette van Catrice! Hopelijk heeft het goede pigment!

 12. Sophie 3 februari 2013

  Leuke dingen heb je gekocht! Ik ben vooral benieuwd naar het oogschaduwpalet van Catrice.

 13. Juudith 3 februari 2013

  balen van je broek!! maar verder leuke dingetjes! ben benieuwd naar de nieuwe producten van catrice

 14. Miranda 3 februari 2013

  leuk om te zien. Ik ben wel benieuwd naar het palette ;D

 15. Yasmin 3 februari 2013

  Ik ben ook heel benieuwd naar het palette.

 16. Charlotte 3 februari 2013

  Leuk artikeltje!
  Jammer van die broek inderdaad..
  Die lente lakjes zien er leuk uit! ben benieuwd ^_^

 17. Anna 3 februari 2013

  Mooi palette, ben benieuwd 🙂

 18. Maaike 3 februari 2013

  Leuke shoplog! Jammer van de Primark & idd bij het Alexandrium is het een puinhoop 🙁 Ben wel heel benieuwd naar de nagellakjes & de nieuwe producten van Catrice 😀

 19. Lenneke 3 februari 2013

  Ik ben groot fan van die broeken van Primark! Ondanks dat ik ook geen lange benen heb, haha. En ik wacht met smart op de review van het palette.

  • Marjolein 3 februari 2013 — Berichtauteur

   Ja ik ook, vind het zulke fijne broeken! Maar die lange versie is wel te lang haha, normaal pak ik de gewone versie gelukkig.

 20. Velvet Rose 3 februari 2013

  Leuke items!
  Jammer van die broek. 🙁

 21. Kaylani 3 februari 2013

  Leuke aankoopjes! Dit laat me eraan herinneren dat ik ook echt weer naar de Primark moet haha!

  â™Ĩ

 22. Vera 3 februari 2013

  Jammer van de broek, maar je hebt toffe andere dingetjes geshopt! Hier lagen de nieuwe producten nog niet, maar ik hoop binnenkort wel, zodat ik lekker even kan gaan snuffelen 😀

 23. Paola 3 februari 2013

  Leuke aankopen! Wel jammer van de broek! Ben benieuwd naar de make-up dingetjes!

 24. Lotte 3 februari 2013

  Leukkkk, ik ben benieuwd naar de reviews van het Nude palette en de oogschaduwbasis.

 25. Danique 3 februari 2013

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik ben heel erg benieuwd naar je Catrice reviews.

 26. femketje 3 februari 2013

  ahhh dat nude palette 😀 ben ik echt erg benieuwd!

 27. Tara 3 februari 2013

  Ahh broeken van de Primark vind ik sowieso lastig en niet te pijlen! Het palette ziet er mooi uit! xx

 28. Nicole 3 februari 2013

  hele leuke aankoopjes!
  kan niet wachten tot de nieuwe catrice prodcten hier ook te koop zijn 🙂

 29. Nina 3 februari 2013

  welke lakje heb je daar op? (:

 30. Myrthe 3 februari 2013

  Wat een leuke aankoopjes! Ik ben zo benieuwd naar de nieuwe producten van Catrice, gaaf dat het nu al in de winkels ligt 🙂

 31. Lotte 3 februari 2013

  Leuk om te zien! Ik heb het Nude palette ook gescoord en ik ben er heel blij mee!

 32. Lies 3 februari 2013

  Hele leuke aankopen! Wat jammer dat je net de lange versie van de broek hebt gekocht, maar hij ziet er wel erg mooi uit.

 33. jana 3 februari 2013

  Leuke dingen heb je gekocht, jammer van die broek 🙂 x

 34. Frauke 3 februari 2013

  Leuke dingen heb je gekocht, maar wel jammer dat het zo druk was bij Primark en je maar ÊÊn (te lange) broek hebt kunnen vinden 🙁 De lakjes lijken me mega fijn en ook het palette ziet er prrretty uit!

 35. Mariel 3 februari 2013

  Leuke aankoopjes! De lakjes vind ik erg mooi!

 36. Dat Zit Wel Snor 3 februari 2013

  Lekker shoppuh! Ik heb daar ook heel veel zin in.
  Ik denk dat het Nude pakket niet kan tippen aan het naked palette.

 37. Miss Sentinelli 3 februari 2013

  Leule aankopen, wel jammer van de broek 🙁

 38. Lemony 4 februari 2013

  Leuke aankopen! Ik ben ook wel benieuwd naar dat palette. 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén