Nail polish – Primark & Catrice


Nu de ergste kou achter de rug is en de lentecollecties langzaamaan de winkel in komen, merk ik dat ik ook sneller grijp naar frisse en vrolijke kleurtjes en geurtjes! Toen ik met Lara in Rotterdam was, kon ik het dan ook niet laten om wat frisse nagellakkleurtjes mee te nemen. Vandaag de swatches!


Primark heeft steeds meer beautydingen in de winkel liggen, waaronder leuke setjes met nagellakjes! Ik nam een setje mee, dat helaas verder geen naam heeft. Wel viel me direct op dat ze behoorlijk chemisch ruiken, een stuk erger dan andere nagellakjes. Niet goed voor je neusvleugels en waarschijnlijk ook niet voor je nagels!Paars is niet mijn ding, maar dit kleurtje is verder wel prima. Dekt in twee laagjes, is jelly-achtig en lekker fris voor het voorjaar!Ik heb best een haat-liefde verhouding met roze omdat ze vaak bij mij niet dekken.. Maar dit kleurtje dekt juist goed! In 1 laagje al, al is een tweede laagje wel mooier (wat ik ook op heb bij de foto’s). Eindelijk een roze die wel dekt, woehoe!Het meest benieuwd was ik naar dit mintkleurtje, maar deze is helaas behoorlijk dikkig en lakt hierdoor niet echt mooi gelijk. Een topcoat erover doet wel wonderen, maar het is alsnog geen heel fijn lakje. Wel jammer!Het laatste kleurtje dekt het minst goed, deze is namelijk erg jelly en na 2 laagjes zag je mijn randjes er nog doorheen. Jammer, want het is op zich wel het meest bijzondere lakje van het setje. Het is zo’n kleur die tussen roze en oranje in zit en lekker fel is!


Catrice gaat alle huidige lakjes vernieuwen en daarom is de oude collectie nu met 50% korting. Ik ben normaliter geen fan van Catrice nagellak omdat het er altijd heel snel vanaf gaat bij mij, maar dit blauwe kleurtje doet het nog best goed! Ik heb ‘m 3 dagen opgehad en had niet meer tipwear dan normaal. Goede keus dus!Hij heet It’s All I Can Blue en zit een beetje tussen blauw en lavendel in. Lekker opvallend, maar niet tΓ©! Lakt wel fijn en bevalt verder dus ook goed. Aanrader als je ‘m nog kunt vinden!


Het setje van Primark kost €2,50 en vind ik op zich prima, maar geen must-have. Eigenlijk vind ik alleen de roze tint leuk en dat ze niet zo lekker ruiken, vind ik ook wel een minpunt. Het Catrice lakje vind ik wel leuk en met 50% korting was hij nog maar €1,35!

Is jouw nagellakcollectie al lente-proof?

Verder Bericht

Vorige Bericht

43 Reacties

 1. Charile 9 februari 2013

  Prachtige lakjes πŸ˜€

 2. Nina 9 februari 2013

  dat paarse en koraal kleurtje vind ik erg mooi!

 3. Sofie 9 februari 2013

  Het mintgroene kleurtje is ontzettend mooi!

 4. Tialda 9 februari 2013

  Mooie kleuren! vooral die mintgroene. en die laatste van dat setje.

 5. femketje 9 februari 2013

  Super lieve kleurtjes allemaal πŸ˜€

 6. Floor 9 februari 2013

  Leuke lente-achtige kleurtjes, I like πŸ˜€

 7. Anne-Floor 9 februari 2013

  Wauw wat zijn ze mooi, ik krijg spontaan nog meer zin in de lente πŸ™‚

 8. Kelly 9 februari 2013

  Jammer van de lucht, maar de kleurtjes zijn heel mooi!

 9. Wendy 9 februari 2013

  Mooie kleurtjes. Ik moet ook maar wat voorjaarskleuren inslaan. πŸ˜‰

 10. Chayenne 9 februari 2013

  Wat een prachtige kleuren!

 11. Lemony 9 februari 2013

  Wow mooie lakjes! Die van de Primark zien er beter uit dan ik had verwacht. πŸ™‚

 12. Stella 9 februari 2013

  In je uitvoering ben je zo perfect, daar geniet ik van. Als ik kijk naar het kliederwerk van gastschrijvers bij enkele bloggers, dan denk ik…..Marjolein en anderen kunnen dit veeeeel beter. My compliments!

 13. Lotte 9 februari 2013

  Ik vind de lakjes van Primark er nog best leuk uitzien zo op de nagels! Maar inderdaad geen musthave. Die van Catrice is echt mijn favoriet op het moment, super toffe kleur.

 14. Kelly 9 februari 2013

  Wat een leuke lakjes! Ik vind de lakjes van Primark niet echt vernieuwend qua kleur. Het lakje van Catrice It’s All I Can Blue vind ik echt een toffe kleur!

 15. Moniek 9 februari 2013

  In de lente komen de lieve kleurtjes weer, heerlijk.

 16. Jill 9 februari 2013

  Ondanks dat de Primark lakjes niet geweldige kwaliteit zijn, vind ik het wel 4 hele leuke kleurtjes! Beetje jammer. Het Catrice lakje is ook mooi!

 17. Mariska 9 februari 2013

  Die paarse en die roze van Primark vind ik wel leuk! Jammer dat ze zo chemisch ruiken.

 18. Josephine 9 februari 2013

  Wat jammer dat het mintgroene lakje wat dikkig is, die vind ik namelijk mooi!

 19. Vera 9 februari 2013

  Wat een prachtige lakjes! It’s All I Can Blue heb ik ook. Super tof πŸ™‚

 20. Maaike 9 februari 2013

  Oh wauw! Prachtig! Ik ga as donderdag naar de Primark, en ik denk dat ik ze maar eens mee ga nemen. πŸ˜›

 21. Nicole 9 februari 2013

  hele leuke lakjes!

 22. Lenneke 9 februari 2013

  Ik gebruik altijd dezelfde kleurtjes lak, ongeacht het seizoen. Lekker tegendraads :’) De roze lak van Primark is tof!

 23. Danielle 9 februari 2013

  Die laatste kleur van Primark vind ik echt mooi! Je foto’s zijn weer prachtig, ik moet het gewoon blijven zeggen πŸ˜›

 24. Kimberly 9 februari 2013

  Die van de primark vind ik alle drie eigenlijk wel heel erg leuk!

 25. Lisa 9 februari 2013

  Leuke kleurtjes! It’s All I Can Blue heb ik eergisteren ook nog gekocht πŸ™‚

 26. Charlotte 9 februari 2013

  Mooie lakjes!
  jammer dat ze appart ruiken haha’
  Ik vind dat mintkleurig lakje wel pretty!

 27. Dorien 9 februari 2013

  Ik heb ook een setje van de primark (twee glitters en twee normale) en ze stinken inderdaad enorm zeg haha. Maar de glitters vind ik heel fijn.

 28. Maaike 9 februari 2013

  Mooie kleurtjes allemaal zeg, echt een heel erg lente gevoel! πŸ˜€ Jammer van die mint kleur van de Primark, die kleur vind ik echt perfect!

 29. Tessa 9 februari 2013

  Wauw mooie lakje!
  xx

 30. Angela 9 februari 2013

  Dat mintgroene kleurtje is erg mooi! Ik heb ook verschillende mintgroene kleurtjes!
  Ik heb ook een heeeel goedkoop lakje uit Frankrijk die ook heel chemisch ruikt, net terpentine ofso!

 31. Bianca 9 februari 2013

  Mooie lakjes allemaal!

 32. Tanja 9 februari 2013

  Mooie kleurtjes! Lekker zomers πŸ˜€

 33. Lifesplash 9 februari 2013

  Ah wauw, die kleuren vind ik tof, lekker zomers. πŸ˜€

 34. Frauke 9 februari 2013

  Oohhhh wat een gewΓ©ldige kleurtjes! Wauwie!

 35. jana 9 februari 2013

  Leuke kleurtjes allemaal ^^ x

 36. Sharon 9 februari 2013

  Oh wat een toffe primark lakjes! Jammer van die mintgroene.. de kleur is namelijk wel erg mooi πŸ™‚

 37. Sanne 10 februari 2013

  Mooie kleurtjes, lekker zomers! Ik heb die van de primark ook gekocht, maar nog niet geprobeert, ze zien er wel prachtig uit πŸ™‚ xx

 38. Myrthe 10 februari 2013

  Wat een prachtige lakjes! Ik word er helemaal vrolijk van πŸ™‚

 39. sisier 10 februari 2013

  Vind de mintgroene leuk maar jammer dat die tegen valt. Die van catrice is ook een leuk kleurtje

 40. Pauline 11 februari 2013

  Jammer dat het mintkleurtje tegenvalt, die vind ik echt de topper van die 4. De blauwe van Catrice is ook erg mooi!

 41. Esther - Mango Sorbetto 11 februari 2013

  Allemaal leuke lentekleurtjes!

 42. Anna 13 februari 2013

  Wat een mooie lakjes! Vooral die mintgroene is echt prachtig.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén