Love – reading!

Een grote stapel boeken ligt er in m’n kamer – maar ik heb zeker 90% nooit gelezen. Een dik ding van papier doet me denk ik altijd iets teveel aan school denken, haha! Maar wat voor mij wel werkt, is e-books op m’n telefoon. En omdat ik inmiddels voor mijn doen best veel boeken heb gelezen (niet lachen, boekenwormpjes ;)).. Moet ik maar eens vertellen welke boeken ik echt aanraders vind!

Ik begon met de The Hunger Games serie. Heerlijke boeken! Heel verslavend en spannend. Ik houd sowieso vooral van de young-adult boeken, omdat het me toch wat meer aanspreekt dan die voor echt volwassenen. Hierna las ik wat meer heavy boeken, namelijk Wintergirls, 13 Reasons Why en Before I Die. Alsnog heel spannend en verslavend, al vond ik vooral Wintergirls erg heavy!

En op dit moment ben ik bezig met Uglies. Dit is het eerste boek van een serie, hier horen Pretties, Specials en Extras ook bij. Tot nu toe vind ik hem wel goed en best Hunger Games achtig, dus wel vermakelijk! Ook wil ik nog graag de Warm Bodies serie lezen en The Perks of Being a Wallflower!

Lees jij graag, of alleen omdat het moet? 😉

Verder Bericht

Vorige Bericht

33 Reacties

 1. Nina 24 februari 2013

  Ik lees niet zo heel graag maar moet wel heel veel boeken voor school lezen. Als ik op vakantie ga neem ik altijd wel een paar boeken mee en dan vind ik het toch wel leuk als ik eenmaal in een boek bezig ben (:

 2. Simone 24 februari 2013

  Hunger games lijkt me erg leuk! Ik lees zelf ook liever Young Adult boeken. Ik las als kind ontzettend veel, maar doordat ik een concentratiestoornis heb, is het niet altijd even makkelijk, terwijl ik wel weet hoe heerlijk het is om helemaal in een boek verzeild te raken! Knap dat je dat op je telefoon kan! Persoonlijk pak ik dan toch liever een boek van papier. 🙂

 3. Emilia 24 februari 2013

  Ik vind lezen ook echt heerlijk. Maar dan juist wél uit een papieren boek, lezen op m’n telefoon of tablet vind ik toch iets minder. Al scheelt dat wel een boel sjouwen haha.
  Deze titels heb ik eigenlijk allemaal nog niet gelezen, goeie tips dus :).

 4. Maaike 24 februari 2013

  Leuke boeken! Waar haal jij ze eigenlijk vandaan? Koop je ze? Ik moet namelijk ook maar eens wat boeken gaan lezen, haha.

 5. beautybysandra 24 februari 2013

  Ik vind het echt heerlijk om op mijn telefoon te lezen!

 6. xxxx 24 februari 2013

  ik hou ook van lezen! 🙂 ik heb net het stille meisje van tess gerritsen uitgelezen. Ik hou van haar boeken! wat ik ook een erg leuk boek vond was de inwijding van Veronica Roth, dit is het eerste boek uit een serie, maar de rest is nog niet vertaald, maar volgens mij lees jij in het engels, of niet? (haha dat zijn veel komma’s in een zin) deze serie wordt ook vergeleken met de hongerspelen, ik vind het een aanrader!

 7. Masha 24 februari 2013

  Ik heb vooral weinig tijd om zelf te lezen naast school, maar als ik dan tijd heb dat lees ik super veel!

 8. Charile 24 februari 2013

  Ik hou heel erg van lezen tenzij ik verplicht wordt haha Die literatuurboeken voor NL vind ik bijvoorbeeld heel stom!

 9. LounaBeauty 24 februari 2013

  Oe lovely. Ik ben gek op lezen, maar ook weinig tijd ivm school. 🙂 Ik houd van luchtige boeken, omdat mij dan anders ook teveel doen denken aan school. 😉 hihihi

 10. femketje 24 februari 2013

  ik lees minder dan dat ik zou willen, heb er vaak geen tijd voor 🙁

 11. Anna 24 februari 2013

  Ik heb buiten school erg weinig tijd om te lezen, maar als ik lees dan gewoon luchtige boeken die lekker weglezen hihi

 12. Kimberly 24 februari 2013

  Ik ben een echte boekenworm hihi, maar ik vind zelf echte boeken wat fijner lezen (mijn ogen houden niet zo van lang naar een scherm staren) Maar Wintergirls en 13 reasons why wil ik nog wel een keertje lezen! Eens kijken of deze hier in de bieb te bekennen zijn

 13. Paulien 24 februari 2013

  Ik lees de laatste tijd niet meer zo veel, maar the Hunger games wil ik écht nog lezen! x

 14. Femke 24 februari 2013

  Ah tof om te zien, er zitten leuke boeken tussen! Ik las vroeger vooral erg vaak, maar nu wegens tijdgebrek wel minder. The Hunger games wil ik echt nog steeds een keer lezen trouwens, haha.

 15. Gerrianne 24 februari 2013

  Ohla, het begint me meteen te kriebelen om nú te gaan lezen! Ik ben deze week begonnen, maar uit een etiquette boek haha! Niet echt een bepaald leesboek. Ik wil echt de draad weer op gaan pakken, want lezen werkt zo ontspannend!

 16. Belllezza 24 februari 2013

  Oeehh the hunger games!

 17. Eva 24 februari 2013

  Ik lees mijn boeken toch het liefste nog gewoon als boek hoor. Staar de hele dag al naar een scherm op mijn werk, dus kan er echt van genieten om dan echt een boek vast te houden en niet van die vierkante ogen te krijgen 😉

 18. Yak Man 24 februari 2013

  Ik lees op dit moment alleen omdat het moet. Ik moet nog even door 5 boeken en gedichtenbundel komen… Ze vonden het leuk om alle boeken in 1keer op te geven.
  Op dit moment wil ik echt heel graag Safe Haven lezen van Nicholas Sparks ♥

  • Marjolein 26 februari 2013 — Berichtauteur

   Oh dat is echt balen zeg, ik vond het altijd verschrikkelijk om van die boeken voor school te lezen haha! Succes nog :).

 19. Mariska 24 februari 2013

  Ik lees liever in een boek, maar het is wel functioneel zo op je mobiel!

 20. Tara - KittehsCupcakes 24 februari 2013

  The perks of being a wallflower heb ik net gekocht en is amaaaazing! Ik wilde het boek kopen en dan de film, maar heb uiteindelijk de film gekeken in het vliegtuig en ga nu nog het boek lezen. Sowieso is de film een keiharde aanrader en het boek is tot nu toe ook erg goed. 13 reasons blabla lijkt me ook wel wat! Ik wil meer lezen!

  • Marjolein 26 februari 2013 — Berichtauteur

   Ja die film heb ik ook al gezien, echt heel tof! Maar ’t boek schijnt wel iets anders te zijn qua opbouw enz, dus daar ben ik alsnog wel benieuwd naar :).

 21. Charlotte 25 februari 2013

  Before I die heb ik gelezen. Heftig boek!
  Ik lees eigenlijk niet veel, wel spannende thrillers omdat ik dat leuk vind. 🙂

 22. steffie 25 februari 2013

  Ik ben een echte boek verslaafde, het enige wat voor mij belangrijk is is dat het boek ook echt een boek is xD ik heb echt super veel boeken voor mijn ipad maar ik grijp toch al snel naar een papieren boek. Gewoon de ervaring er van. Als je van Young adult houdt zou ik even kijken naar de robijn trilogie ( robijnrood, saffier blauw en smaragd groen) Die heb ik allemaal binnen een week uitgelezen. En de trilogie van de verborgen universiteit is ook errug goed… alleen het laatste deel moet nog geschreven worden 🙁

  • Marjolein 26 februari 2013 — Berichtauteur

   Het eerste boek heb ik gelezen van die robijn trilogie! Vond hem wel leuk, maar eigenlijk nog net iets te jong voor mijn leeftijd zeg maar. Maar misschien moet ik me toch nog maar aan de andere delen wagen. Al komt er ook een film las ik!

 23. Nicole 25 februari 2013

  love the hunger games!
  ik houd echt van lezen, maar dan wel het liefst een echt papieren boek..
  al ben ik wel van plan een e-reader aan te schaffen. (met m’n telefoon vind ik het schermpje toch net wat te klein..)

 24. Marije 26 februari 2013

  Leuk! Ik hou ook van lezen! Gebruik jij een speciale app voor je telefoon om te lezen?

  • Marjolein 26 februari 2013 — Berichtauteur

   Ik gebruik Aldiko, die werkt gewoon goed en je kunt ‘m zo instellen dat de letters wit zijn en de achtergrond zwart, dat vind ik wel fijn lezen! Al hebben telefoons ook vaak al een app ervoor geloof ik, maar Aldiko vind ik wel een aanrader :).

 25. Annelieke 2 maart 2013

  Ik hou ook echt van lezen. Warm Bodies en Uglies wil ik ook nog eens gaan lezen! Volgens mij vind je Dystopian boeken wel leuk hè;) Je zou ook eens Cinder, The Selection, Across the Universe, Legend en Shatter Me moeten bekijken. En de Vampire Academy serie is ook een aanrader!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén