Essence & MAX – nice goodies voor je ogen!

Mijn dagelijkse look is op het moment best simpel, zo gebruik ik voor m’n ogen alleen wat eyeliner en mascara. Maar ik vind het wel heel belangrijk dat die dingen fijn en snel werken én goed blijven zitten, zodat ik niet na een lange dag eruit zie als een panda! Ik heb zo m’n favoriete producten hiervoor, maar na een wissel in zowel mascara, wimperkruller en eyeliner werd het wel tijd voor een review van deze nieuwe producten!

Ik begin met m’n nieuwe wimperkruller, van de Action! Mijn wimpers zijn niet zo moeilijk, maar wel best recht. Een beetje krullen kan dus geen kwaad en ik koop om de 3 maanden ongeveer een nieuwe wimperkruller omdat ik de vorige dan niet meer zo fijn vind. Deze kruller vind ik prima, hij doet zeker niet onder voor modelletjes van bijvoorbeeld Hema of Etos! Hij krult m’n wimpers goed (beter dan die van de Primark doet) en werkt gewoon prima.Mijn oogleden worden gedurende de dag vrij vet, waardoor normale eyeliners en oogpotloden standaard af gaan geven. Ik wil dus dat ze waterproof én smudgeproof zijn! Sharon raadde me de Liquid Ink eyeliner van Essence aan, een waterproof eyeliner met een heel dun kwastje. Ik kocht bij Action naast de wimperkruller ook nog een waterproof mascara met een harig borsteltje. Ik gebruik al tijden de waterproof mascara met een plastic borsteltje als een soort topcoat over m’n nadere mascara, maar ik was ook wel benieuwd naar deze nieuwe versie!

Links zie je een soort van swatch van de mascara, haha! Maar hieraan kun je wel zien hoe de mascara is – niet heel erg nat en er komt ook niet bijzonder veel van het borsteltje. Dit vind ik eigenlijk wel ideaal voor ’s ochtends als ik haast heb, want hij droogt ook lekker snel! De eyeliner is niet helemaal pikzwart maar zwart genoeg naar mijn zin en droogt mat op. Je kunt met het kwastje zowel dunne als dikkere lijnen trekken!

En dit moest natuurlijk allemaal getest worden! Links bovenin zie je m’n naakte oog, rechts bovenin met de eyeliner en onder met de mascara en wimpers gekruld. Ik vond de eyeliner wat onhandig, want ik kreeg al snel eyeliner op m’n wimpers waardoor ze aan elkaar gingen plakken! Daar moet ik dus nog even mee gaan oefenen, het wordt al beter als je je oog wat meer dicht weet te houden bij het aanbrengen.

En nog een keer naakt en volledig opgemaakt naast elkaar! De mascara doet bij mijn wimpers geen wonderen, maar toch vind ik hem wel fijn. Het staat vrij natuurlijk! Ze worden mooi zwart en blijven goed gescheiden. Ennnn nog veel belangrijker, deze look bleef bij mij heel goed zitten! De mascara ging niet vlekken of brokkelen en ook de eyeliner hield ’t prima vol. Goed, helemaal perfect zat hij er niet meer op (de wing was iets vager geworden enz), maar hij werkt bij mij net zo goed als de Catrice waterproof liquid liner.

De wimperkruller vind ik prima, de mascara blijft goed zitten en ook de eyeliner is goedgekeurd! Ok, ik moet nog even uitzoeken hoe ik de eyeliner nog wat beter aan kan brengen zonder m’n wimpers te raken, maar dat is me met de Catrice eyeliner uiteindelijk ook gelukt. De mascara ga ik wel gebruiken over een andere mascara als ik wat meer volume in m’n wimpers wil, maar voor een normale dag is hij prima!

De wimperkruller kost €0,69 en de MAX mascara €0,99, beiden te koop bij Action. De eyeliner van Essence kost €2,59 en kun je kopen bij Kruidvat!

Verder Bericht

Vorige Bericht

26 Reacties

 1. Lotte 28 februari 2013

  Haha, met eyeliner heb ik ook áaaaltijd dat mijn wimpers na afloop helemaal onder zitten waardoor ze helemaal aan elkaar gaan plakken. Echt heel irritant!

 2. Sofie 28 februari 2013

  Handige reviews! De eyeliner van Essence lijkt me erg fijn.

 3. Demi 28 februari 2013

  Ik ben niet zo goed in eyeliners dus die laat ik maar liggen in de winkel haha en wimperkrullers zijn ook niet voor mij weggelegd :p

 4. Danielle 28 februari 2013

  Die wimperkruller heb ik ook 🙂

 5. Charile 28 februari 2013

  Ziet er goed uit 🙂

 6. Ilja 28 februari 2013

  Ik vind die mascara als topcoat inderdaad ook erg fijn!

 7. femketje 28 februari 2013

  Love essence liners!

 8. Isabella 28 februari 2013

  Mooie review, bedankt! Ziet er goed uit.

 9. Natasja 28 februari 2013

  Goede review! Betaalbaar en goed, precies wat we nodig hebben. 🙂

 10. Nieke 28 februari 2013

  Klinkt goed! Ik ben heel tevreden met mijn huidige macara/eyeliner maar heel goed om te weten.

 11. Charlotte 28 februari 2013

  Ik blijf eyeliner gewoon niet prettig vinden werken! Misschien moet ik toch eens wat meer oefenen, het ziet er namelijk toch wel goed uit!

 12. LounaBeauty 28 februari 2013

  Oee klinkt wel oke. Heb er al wel verschillende verhalen over gehoord. 🙂 Volgens mij ben ik alleen niet zo fan van de mascara.

 13. Esmay 28 februari 2013

  Ik las ’t al ja , dat die eyeliner niet zo jouw ding was 😛 maar ik vind ’t er toch prima uit zien hoor. Die mascara ook!

 14. Charlotte 28 februari 2013

  Die mascara ziet er zo goed uit! wauw. En dat voor action.
  Die moet ik dan maar is proberen. 🙂

 15. Mariska 28 februari 2013

  Ik gebruik liever gel eyeliner 🙂

 16. beautybysandra 28 februari 2013

  Het ziet er nog best goed uit!

 17. Belllezza 28 februari 2013

  De eyeliner heb ik ook in de normale versie. De wimperkruller heb ik gisteren in het roze gekocht bij de Action, ben benieuwd!

 18. Myrthe 28 februari 2013

  Wat een fijne producten! En zeker voor het geld dat je ervoor betaald hebt 😉

 19. Wendy 28 februari 2013

  Fijne reviews die eyeliner lijkt me erg fijn:)

 20. Nina 28 februari 2013

  handige reviews!

 21. jana 28 februari 2013

  Ziet er alvast goed uit en klinkt fijn 😀 x

 22. Wendy 28 februari 2013

  Leuke review. 🙂 Ik doe echt al jaren met mijn wimperkrultang.

 23. Gerrianne 1 maart 2013

  Je review is leuk! Ik vind de eyeliner zo ontzettend fijn om mee te werken, maar de wimperkruller is écht bagger voor mijn wimpers. Hij krult gewoon niet, dus binnenkort maar bij de Kruidvat één halen denk ik. Zonde, want die prijs is zo fijn! 🙂

 24. Anna 1 maart 2013

  Leuk artikel! Ik moet ook nodig een nieuwe wimperkruller, bedankt voor de tip!

 25. Anne-Floor 1 maart 2013

  Klinkt echt heel fijn, goede review!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén