The Body Shop – Aloe Gentle Face Wash


Een tijdje geleden konden jullie mijn review lezen van de Neem Foaming Facewash, van het merk Himalaya Herbals. Kort samengevat vond ik dit wel een fijn product, maar was het meer geschikt voor een vettige huid en niet zo voor m’n droge huid. Erg jammer, wat ik vond het foaming effect toch wel leuk! Gelukkig heb ik inmiddels een foaming reiniger die ik wel fijn vind en daar wil ik jullie natuurlijk wel wat over vertellen.The Body Shop heeft namelijk de Aloe Gentle Face Wash in het assortiment, een schuimende reiniger die wel geschikt is voor een drogere en gevoelige huid. Mijn moeder gebruikt steevast de dagcrème van deze lijn en laatst kon ze voor een paar euro meer een toner en deze facewash erbij krijgen, die ik mocht hebben! En even was ik bang dat ik dezelfde ingrediënten aan zou treffen omdat de verpakkingen verdacht veel op elkaar lijken, maar dat viel gelukkig mee. Waar Himalaya gaat voor het Neem-extract, maakt The Body Shop juist gebruik van het verzorgende Aloe en vinden we de sulfaten een stuk lager op de lijst.En deze foaming facewash laat mijn huidje net zo schoon aanvoelen, maar bovendien niet droog of trekkerig na het schoonmaken. Yay! Wel vind ik dat hij voor m’n gevoel vrij snel op gaat, al gebruik ik misschien ook wel iets teveel product. Maar ik ben zeker fan!


De toner heb ik nog niet echt uitgeprobeerd dus daar kan ik m’n mening niet echt over geven. De lotion heb ik een tijdje gebruikt maar is voor mijn huid te vet, ik vind de Vitamin E lijn fijner! De Aloe Gentle Face Wash is helaas wel wat prijzig, hij kost namelijk €12 voor 150 ml. Gelukkig heeft The Body Shop wel vaak zat korting of voordelige sets! Mocht je een vettige huid hebben dan raad ik je alsnog zeker de Himalaya face wash aan, maar als je een droge huid hebt kun je beter naar die van The Body Shop kijken :).

Verder Bericht

Vorige Bericht

22 Reacties

 1. Charlotte 8 januari 2013

  Hij lijkt me wel wat!
  Zeker voor een droge huid 🙂
  Fijne review. xxx

 2. Beautydagboek 8 januari 2013

  Misschien wel fijn voor mij met mijn droge huid!

 3. Sofie 8 januari 2013

  Lijken me fijne producten!

 4. Tialda 8 januari 2013

  Lijkt me ern hele fijne!

 5. Mieke 8 januari 2013

  Dat klinkt als een prettige facewash! Ik vond die van Himalaya ook super, maar deze lijkt me net wat verzorgender!

 6. Esmay 8 januari 2013

  Wat een fijne review! Ik vind die van Himalaya super fijn, maar die is nu zo goed als op, dus nu heb ik maar iets anders gekocht. Maar ik zal zeker even hier naar kijken 🙂

 7. femketje 8 januari 2013

  die klinkt inderdaad wel wat fijner! 😀

 8. Kimberly 8 januari 2013

  Hij klinkt best fijn!

 9. mysupersweetlife 8 januari 2013

  Dit lijkt me wel wat, ik moet echt nodig weer eens naar de bodyshop!
  Liefs

 10. Maartje 8 januari 2013

  Lijken me zeker wel fijn, ik heb in de winter ook altijd een droge huid! Alleen niet heel goedkoop helaas 🙁

 11. Charile 8 januari 2013

  Klinkt goed 🙂

 12. Nicole 8 januari 2013

  deze (en de toner) gebruik ik op dit moment, ze bevallen me heel goed!

 13. Tessa 8 januari 2013

  klinkt heerlijk
  xx

 14. Jessica 8 januari 2013

  Ik gebruik de facewash, de tonic en de dagcrème ook op dit moment.
  Van de tonic ben ik grote fan, de dagcrème is inderdaad iets te vet; maar de facewash vind ik maar niks.
  Die geur… Echt zo chemisch! Bah!
  Het idee dat er geen parfum, alcohol,… inzit, vind ik super; maar dan mag de kwaliteit toch nog <

 15. Kelly 8 januari 2013

  Fijne review, ik wil die himalaya wel eens proberen!

 16. Frauke 8 januari 2013

  Ik heb al best veel goede dingen gehoord over die Aloe lijn van The Body Shop, dus ik moet die maar eens checken denk ik haha. Kan nog wel een fijne cleanser gebruiken, al verkies ik voorlopig een simpele reinigingsmelk! ^^

 17. Anneke 8 januari 2013

  Ik gebruik de toner nu sinds ongeveer een week, en ben er erg tevreden over!

 18. jana 8 januari 2013

  Klinkt fijn 😀

 19. Moniek 8 januari 2013

  Jammer dat ie best duur is!

 20. Lies 8 januari 2013

  Dat klinkt wel heel goed dat je huid erna niet droog of trekkerig aan gaat voelen. Lijkt mij daarom zeker wel een keer het proberen waard.

 21. Evelien 9 januari 2013

  Die klinkt erg goed, zeker voor mijn huid!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén