New shoes + eBay post!


Al een tijdje was ik op zoek naar nieuwe sneakers. Eigenlijk het liefst Nikes, maar ik heb nog geen awesome paar kunnen vinden.. Maar Vans zijn ook altijd welkom! En toen ik afgelopen woensdag met twee studiegenootjes nog even de stad in dook, vond ik een heel tof paar dat zeker weten mee naar huis moest.
Dit paar vond ik in de sale bij Pro Sport in Rotterdam, van โ‚ฌ70 voor โ‚ฌ30! Als ik sneakers koop, ga ik toch liever wel voor iets opvallends en aparts en dat zijn ze zeker. Dit model heet “Authentic Speckle”, in de kleur rouge red. Van een afstandje lijkt de schoen vooral rood, maar van dichtbij zie je het patroontje! Bovendien zijn de onderkant en binnenkant felblauw, wat ik ook wel tof vind. Het model is iets anders dan de andere Vans die ik heb, ze zijn iets dunner en de zool is iets dikker. Ik kocht er overigens ook eens zooltjes bij, omdat dit soort schoenen vrij plat zijn en ze met de zooltjes in ook nog extra lekker zaten!
Op dezelfde dag kreeg ik trouwens ook nog wat eBay bestellingen binnen, waaronder een UV filter voor m’n lens en een awesome hoesje! Ik koop eigenlijk nooit UV filters bij lenzen, omdat ik het veel te duur vind en het effect wat betreft het filteren van UV maar zeer beperkt is. Maar het is wel een fijne bescherming voor je lens, dus bestelde ik er eentje op eBay die ik erop kan doen als ik dat wil. Het hoesje vind ik heel tof, niet alleen vanwege de kleur maar ook omdat er glitter in zit! Dit zie je niet heel goed op de foto, maar in zonlicht lijkt het hoesje bijna op de Rose Gold blush van Sleek haha.

Ik merkte wel dat de sale nu pas echt goed begonnen is, met fijne kortingen! Dus mocht je nog schoenen nodig hebben of iets anders, dan is dit je kans haha. Ik ben in ieder geval hรฉel blij met m’n Vans, zeker ook omdat ik weet dat ze lang mee gaan. Woehoe!

Verder Bericht

Vorige Bericht

43 Reacties

 1. Sofie 18 januari 2013

  Erg gave Vans, lekker afgeprijsd!

 2. Lifesplash 18 januari 2013

  Die schoenen vind ik echt heel leuk, passen ook goed bij je! En die kleur van ’t hoesje, lovely.

 3. Joni 18 januari 2013

  echt leuke vans!
  daar loopt niet iedereen mee. ๐Ÿ˜‰

 4. Lizzy 18 januari 2013

  Omg ik ben echt verliefd op je schoenen. Wat een mooie kleuren en print heeft het! Ook je hoesje vind ik erg tof! ๐Ÿ™‚ Leuk artikel!

 5. beautybysandra 18 januari 2013

  Die schoenen zijn echt heel erg leuk!

 6. Alyssa 18 januari 2013

  Leuk, die Vans :-)!! Ik vind het hoesje ook heel leuk, love the color!

 7. milou |Shimmer-Pie 18 januari 2013

  Ik ben niet zo een fan van de schoenben maar het gaat er om dat je ze zelf natuurlijk leuk vind! Je hoesje vind ik wel heel leuk!

 8. Josephine 18 januari 2013

  De vans vind ik zo gaaf, leuk printje! ๐Ÿ˜€

 9. Maaike 18 januari 2013

  ahw die vans zijn echt ontzettend leuk & ze lopen ook altijd zo lekker ^^ zo’n lens is idd wel handig als bescherming, misschien ook maar eens bestellen! ๐Ÿ™‚

 10. Wendy 18 januari 2013

  Je schoenen zijn geweldig! I <3 Vans.

 11. Nieke 18 januari 2013

  Wat een super leuke Vans! Wel nog een beetje koud nu (ik heb ze vorige week nog aangehad brrr), maar heel tof.

 12. Nicole 18 januari 2013

  Hele leuke vans, echt een superleuk printje! Mijn zusje en ik hebben samen volgens mij iets van 7 paar Vans, echt belachelijk, maar die dingen lopen zo lekker!

  • Marjolein 19 januari 2013 — Berichtauteur

   Haha ik ben bang dat ik er ook nog wel veel meer ga kopen in de toekomst ;). Ze lopen inderdaad super lekker en ik doe er lang mee!

 13. Danielle 18 januari 2013

  Wauw, die Vans zijn echt leuk!

 14. Cariena 18 januari 2013

  Oeehlala wat een leuke dingen! Ik vind het hoesje echt keigaaf, waar heb je die besteld op eBay? (waar kan ik op zoeken?)

  • Marjolein 19 januari 2013 — Berichtauteur

   Ik heb ‘m hier besteld, voor m’n HTC One V. Als je een andere telefoon hebt kun je hem waarschijnlijk wel vinden door op je telefoonnaam in combinatie met “soft case glitter” te zoeken! Weet niet of ze er ook voor andere telefoons zijn, maar vaak wel :).

   • Cariena 21 januari 2013

    Oeh, hartstikke bedankt! Ik heb hele leuke hoesjes voor mijn mobiel gevonden bij die verkoper, binnenkort maar eens bestellen dus ๐Ÿ˜€

 15. femketje 18 januari 2013

  de schoenen zijn awesome ๐Ÿ˜€

 16. Mariska 18 januari 2013

  Je hoesje voor je telefoon vind ik heel erg gaaf!

 17. Juudith 18 januari 2013

  Ahh je vans zijn echt zo naise!

 18. Tessa 18 januari 2013

  leuke spulletjes, die schoenen zijn echt gaaf!.
  xx

 19. Lies 18 januari 2013

  Je schoenen zijn zo mooi! De kleur vind ik ook geweldig het zwart met rood. De korting die eraf ging scheelt ook lekker veel.

 20. Miranda 18 januari 2013

  Wat een leuke vans , weer eens wat anders. ๐Ÿ˜€

 21. Femke 18 januari 2013

  Oeeh echt leuke schoenen! En dat hoesje ook, superleuk!

 22. Vera 18 januari 2013

  Love the shoes! Ik zou ze ook wel willen ๐Ÿ™‚

 23. Kimberly 18 januari 2013

  Je vans zijn zo leuk! ๐Ÿ˜€

 24. Kelly 18 januari 2013

  Uv filters vind ik ook gewoon handig ter bescherming.

 25. Ilja 18 januari 2013

  Leuk joh die Vans!

 26. Velvet Rose 18 januari 2013

  Leuke vans! En wat goedkoop zeg.

 27. Silvy 18 januari 2013

  Vaaaaaans! <3 die zijn echt vet! En goedkoop, whaaaat? ๐Ÿ˜ฎ

 28. Debbie 18 januari 2013

  Gave schoenen zeg

 29. Charlotte 18 januari 2013

  ik vind je Vans Supergaaf! <3
  en zo'n UV filter is wel handig ^_^

 30. Beautydiamonds 18 januari 2013

  Die schoenen zijn echt super mooi!
  En je hoesje is prettyyy!

 31. Frauke 18 januari 2013

  Ooh wat heb je mooie Vans gekocht! Heel leuk. En amai, 30 euro is wel veeel korting haha. Zalig! Dat hoesje is ook heel tof, leuk kleurtje ๐Ÿ˜€ Zo’n UV filter heb ik nog nooit gebruikt, zou het dan veel verschil moeten maken?

  • Marjolein 19 januari 2013 — Berichtauteur

   Zo’n filter maakt niet veel verschil, het is eigenlijk juist vaak wat minder voor je foto’s omdat je weerspiegeling kunt krijgen (bijvoorbeeld als er een lamp op schijnt). Maar het beschermt wel weer je lens tegen krassen en dergelijken, omdat er iets voor zit ;). En daarom gebruik ik het wel soms als ik weet dat het ergens druk gaat zijn!

 32. jana 18 januari 2013

  Heel mooie schoenen ๐Ÿ˜€ x

 33. Kelly 18 januari 2013

  Je vans vind ik echt vet stoer!

 34. Suzanne 18 januari 2013

  Wat een leuke schoenen! Niet mijn style maar wel heel gaaf! En Ebay, ik zal me er binnenkort eens aan wagen.

 35. Myrthe 18 januari 2013

  Ik vind je Vans zo leuk! Heel tof met dat printje, dat is toch net wat leuker dan de ‘normale’ Vans. Ik vind je mobiel hoesje ook erg mooi!

  • Marjolein 19 januari 2013 — Berichtauteur

   Ja dat vind ik ook, en met die normale Vans heb ik echt megavoeten haha! Met zoiets valt het minder op (heb maat 42 namelijk).

 36. Nicole 19 januari 2013

  super leuke vans!

 37. Sharon 20 januari 2013

  Die schoenen zijn echt heel tof!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén