Herôme So Undercover – Becky, Bizzy & Molly


Misschien dat je al iets hebt gehoord van de film So Undercover (zo niet, bekijk de trailer!). In deze film speelt Miley Cyrus de stoere tiener Molly, die voor de FBI gaat infiltreren in een studentenhuis. Helaas heb ik hem nog niet gezien, maar het lijkt me wel een super leuke film om te kijken met vriendinnen! Speciaal voor deze film komt Herôme met de So Undercover collectie, waar ik 3 kleurtjes van ga laten zien.


Hierboven zie je van links naar rechts Becky, Bizzy en Molly. Glitterlakjes, yay! Ze zijn vernoemd naar de personages uit de film en goed, als het glitter is ben ik al snel tevreden ;).
Becky is vrij lastig te omschrijven. Een vrij koele kleur, een beetje blauwig en bronzig maar ook zilver. Best mooi! Dekt wel pas na 3 laagjes.
Bizzy is een mix van paars en blauw, erg leuk! Ook deze dekt na 3 laagjes.
Ook Molly is bijzonder, een mix van blauw en warm brons. Dekt wederom in 3 laagjes!


De lakjes vind ik erg leuk, maar wel jammer dat ze niet zo heel goed dekken. Een oplossing is om ze over zwart of donkerblauw aan te brengen, wat ik hierboven gedaan heb! Hierbij zien ze er wel iets anders uit omdat ze zelf niet echt dekken, maar ik vind het effect wel leuk.


Naast de drie glitterlakjes vind je ook nog 3 parelmoer kleurtjes in de collectie, wederom passende bij de personages uit de film. De film kun je al bekijken in de bioscoop en ook de bijbehorende collectie is te koop, exclusief bij Douglas! De nagellakjes kosten €6,95 per stuk. Zelf vind ik vooral Molly en Becky erg leuk!

Verder Bericht

Vorige Bericht

29 Reacties

 1. femketje 12 januari 2013

  molly is een pretty kleurtje 😀

 2. Beautydagboek 12 januari 2013

  Bizzy is mooi! En over een donkere nagellak heen vind ik hem ook prachtig!

 3. Charlotte 12 januari 2013

  Ja, jammer dat ze wat minder goed dekken.
  Maar ik vind Becky wel een mooi kleurtje! <3

 4. Mandy 12 januari 2013

  Mooie kleuren, over een donkere kleur zijn ze erg mooi

 5. mysupersweetlife 12 januari 2013

  Wat zijn ze mooi zeg! Ik ben gek op glitters!
  Liefs

 6. Frauke 12 januari 2013

  Wowwwww! Dat zijn echt hele mooie lakjes! Allemaal verschillende kleurtjes glitter, gorgeous! Vooral dat laatste, over donkerblauw, vind ik heel erg leuk gelukt. Komen de kleurtjes glitter wat beter uit ^^ En Molly vind ik op zich ook wel vet. Lijkt me wel een klusje om eraf te halen haha! Trouwens, jouw nagels zijn gorgeous, can I have them? 😀

  • Marjolein 13 januari 2013 — Berichtauteur

   Het eraf halen vind ik wel meevallen gelukkig! De glitters zijn heel klein, dus dat is niet zo’n probleem. Helaas kan ik m’n nagels niet afstaan, haha ;).

 7. Sofie 12 januari 2013

  Erg gave kleurtjes! Ik vind Molly erg mooi.

 8. Wendy 12 januari 2013

  Mooie lakjes hoor! Molly is mijn favoriet. <3

 9. Josephine 12 januari 2013

  Wauw, ik wist dus serieus niet dat deze collectie op een film was geïnspireerd haha. Lijkt mij een toffe film, die wil ik ook wel zien. Wow, daar heeft Miley trouwens nog haar oude vertrouwde lokken. Ik vind de nagellakken mooi, jammer dat ze niet zo fantastisch dekken.

 10. kelly 12 januari 2013

  3 lagen om te dekken, daar heb ik echt het geduld niet voor. Ik vind de kleuren wel erg mooi!

 11. Lizzy 12 januari 2013

  Erg mooie lakjes! Voor al Bizzy. Jammer dat ze na 3 lakjes pas dekken. 🙁 Ik ben nu erg benieuwd geworden naar de film haha!

 12. Tess 12 januari 2013

  Echt super pretty lakjes zijn dat <3

 13. Danielle 12 januari 2013

  Die eerste vind ik het mooist!

 14. Tessa 12 januari 2013

  wauw, wat een prachtige lakjes!
  xx

 15. Nieke 12 januari 2013

  Hele mooie lakjes, vrij neutraal. 🙂 Prachtig!

 16. Chantal 12 januari 2013

  Oeh ja, vooral deze glitterbabies vind ik super!

 17. Vera 12 januari 2013

  Jammer dat ze niet zo goed dekken, maar de glitterlakjes vind ik wel erg mooi!

 18. Myrthe 12 januari 2013

  Die film lijkt me ook heel erg leuk, maar alleen de nagellakjes vind ik ook al super! Jammer dat ze niet heel goed dekken, maar ik vind ze wel prachtig 🙂

 19. Mariska 12 januari 2013

  Ik vind ze alle drie even mooi, kan echt niet kiezen hoor!

 20. Esmay 12 januari 2013

  Deze drie zijn echt mijn favorieten, oh so pretty!

 21. Tedje 12 januari 2013

  Ik was erg benieuwd naar jouw swatches van deze lakjes. Bij jou vind ik ze erg mooi, maar bij anderen vond ik ze een beetje waterig. Maar drie laagjes werkt dus wel. Mooie foto’s wederom. Voor nagellakswatches kun je heel goed terecht op jouw blog 🙂

  • Marjolein 13 januari 2013 — Berichtauteur

   Ah dank je, wat lief! Met 3 laagjes kom je er wel inderdaad (al heb ik ook wel hele opvallende nagelrandjes, als je dat niet hebt is 2 laagjes ook wel prima), of gewoon een zwart lakje eronder :).

 22. Sharon 12 januari 2013

  Oh wauw ze zijn echt pretty <3 Vooral de bovenste.

 23. Anne vdh 12 januari 2013

  Die laatste kleur vind ik super mooi! Die film lijkt me leuk, ik zag een trailer in de bios. Echt zo’n lekkere wegkijkfilm 😀

 24. Nicole 12 januari 2013

  leuke kleurtjes! jammer dat ze niet zo goed dekken..

 25. jana 12 januari 2013

  Mooie kleurtjes 😀 x

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén