Food – jummy wraps!


Ik ben geen sterkok – sterker nog, je moet me niet meer laten maken dan noodles uit een pakje of een gebakken ei. Maar de wraps die ik vaak maak als m’n ma en ik samen eten zijn zo makkelijk, dat ik dat zelfs kan zonder het huis plat te branden! En zelf vind ik ze heerlijk, dus toen ik ze laatst weer maakte kon ik het niet laten om wat foto’s te maken.
Met de ingrediënten kun je makkelijk spelen, maar deze keer maakte ik gebruik van een aantal dingen. Uiteraard heb je tortilla’s nodig en deze vul ik met ketchup, kipreepjes (dit kunnen ook gebakken kipstukjes zijn, of bijvoorbeeld vis!), sla en paprika. Je kunt nog meer dingen toevoegen, maar ze moeten niet te vol worden omdat je ze anders niet meer dicht krijgt ;).


Daarna is het vrij simpel! Je warmt de tortilla en kip even op in de magnetron en smeert dan als eerste een laagje ketchup erop. Hierop leg je de sla en paprika, en als laatste de kip. Door de tortilla eerst aan de onderkant om te vouwen voorkom je dat alles eruit valt als je hem gaat eten! Hierna vouw je de zijkanten op en deze kun je het beste even vastzetten met een satéprikker. En you’re done!


Super simpel en snel dus, maar door onder andere de paprika en de sla smaakt het heerlijk fris en knapperig. Zelf vind ik dat super lekker en het maakt het ook een fijn recept als je geen zin hebt in iets heel zwaars en heftigs. Ook lekker voor warme zomerdagen! Ik heb het ook weleens met pangasiusfilet gemaakt en dat vond ik ook echt een aanrader. Zoals ik al zei is het geen hoogstaand recept, maar ideaal als je niet zoveel tijd of zin hebt om te koken ;)!

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. Sofie 26 januari 2013

  Lijkt me erg lekker!

 2. Juudith 26 januari 2013

  Jummie jummieee! wraps met kip vind ik altijd zo lekkerr!!

 3. Mariska 26 januari 2013

  Ziet er heerlijk uit! Kan ik nog iets van leren, zelf ben ik namelijk ook totaal geen ster in koken haha

 4. Esmée 26 januari 2013

  Ziet er lekker uit! Ik maak altijd wraps meteen beetje kruidenkaas, ijsbergsla & tonijn. 🙂

  Liefs, Esmée

 5. Chantal 26 januari 2013

  Oh jums, ik ben gék op wraps! Deze ga ik zeker eens proberen!

 6. Charlotte 26 januari 2013

  yummeh heerlijk!
  Ik eet meestal wraps met kip, wokgroente, kaas en sla.
  Maar dit ziet er ook heerlijk uit! <3

 7. Kelly 26 januari 2013

  Ik maak ook graag wraps, lekker makkelijk en je kan er van alles in doen! Ik maak graag wraps met gehakt, mais, guacamole, wat wokgroenten en zure room!

 8. Nina 26 januari 2013

  hmm ziet lekker uit!

 9. Danique 26 januari 2013

  I love wraps! Deze lijken me ook echt heerlijk!

 10. Wendy 26 januari 2013

  Misschien wel een goed idee ja, voor de dagen dat er niet zoveel tijd is om uitgebreid te koken. 🙂 Het ziet er lekker uit in ieder geval.

 11. femketje 26 januari 2013

  deze lijken me wel lekker 😀 ben zelf echt geen keukenprinces dus hoe makkelijker iets te maken is hoe sneller ik het maak XD

 12. Maaike 26 januari 2013

  Ziet er heerlijk uit! Ik vind wraps met zalm en roomkaas ook echt heel lekker!

 13. Lies 26 januari 2013

  Ziet er heel erg lekker uit! Ik vind wraps ook altijd heel erg lekker met gekruide stukjes kipfilet erin.

 14. jana 26 januari 2013

  Ziet er zo lekker uit 😀 x

 15. Anne vdh 26 januari 2013

  Ohh lekker! Ik hou van wraps! En eindelijk iemand die de wraps op de goede manier vouwt, yay! Zo valt er niks uit:D

 16. Lifesplash 26 januari 2013

  Aaaah, lovely foto’s! Weet je wat DE perfecte wrap is? http://www.lekkerensimpel.com/2012/07/02/snelle-turkse-pizza/ Die! Is de favo van mijn zus haha.

 17. Debbie 26 januari 2013

  Dit lijkt me zeker wel erg lekker… en super makkelijk om te maken zeg.

 18. Veronica 26 januari 2013

  Oh dat ziet er lekker uit. En ook nog koud ook!

 19. Myrthe 27 januari 2013

  Hmm, dat is zo lekker! En je hebt echt prachtige foto’s gemaakt.

 20. Lotte 27 januari 2013

  Ik wil dit. Ik hou echt heeeeeeeel erg van wraps en nu heb ik helemaal honger gekregen hierdoor.

 21. Ilse 27 januari 2013

  Ziet er lekker uit. En gezond. 😉

 22. Nicole 27 januari 2013

  Oeh, mjammie! Ik ben gek op wraps, ik denk dat het wel mijn lievelingseten is. Je kunt ze gewoon op zoveel verschillende manieren met zoveel verschillende ingrediënten klaarmaken!

 23. Marijke 27 januari 2013

  Yummie! Dat ziet er lekker uit! 🙂

 24. beautybysandra 28 januari 2013

  Het ziet er heerlijk uit!

 25. Eline 8 maart 2013

  Hé, dat heb ik gisteren nog gegeten! Wij doen er ook stukjes rouwe wortel bij in, ook erg lekker 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén