Bourjois nail polishes


Met het merk Bourjois heb ik een haat-liefde verhouding. Sommige producten zijn fijn, andere producten spreken me niet zo aan en op zich is het merk best prijzig. Het leek me leuk om de items te laten zien die ik heb van dit merk – wat alleen nog maar nagellak is, haha! Vroeger heb ik wel andere dingen gehad, maar oude make-upjes moeten helaas soms de prullenbak in.

Allereerst heb ik twee “1 Seconde Gel Texture” nagellakjes, die ik het fijnst vind! Deze nagellakjes hebben lange steeltjes en fijne kwastjes, én ze dekken goed. Bleu Water is een lichtblauwe kleur die in 2 laagjes dekt en heel fris staat, en Bleu Moonlight dekt zelfs in 1 laagje al! Deze nagellakjes kosten als het goed is €8,50 per stuk.

De “10 Days Anti Chips” nagellak vind ik op mijn nagels net zo mooi, maar heeft de meest onhandige verpakking ever! De dop ligt niet lekker in de hand (ik heb ‘m zelfs al meerdere keren uit m’n hand laten vallen – met nagellak erop) en het kwastje is ook niet fijn. Als ik ze gebruik, gaat dit dus wel vaak samen met frustratie ;). Maar gelukkig maken de mooie kleurtjes dit wel weer snel goed! #23 is een mosgroenige kleur en #18 een blauwe met zilveren glittertjes, allebei dekkend in 2 laagjes. Ze kosten als het goed is ook €8,50, maar ik geef dus zeker de voorkeur aan de 1 Seconde lakjes/kwastjes ;).
Als laatste heb ik nog de Python topcoat, het antwoord van Bourjois op de crackle trend. Deze topcoat is wel iets anders, de scheurtjes zijn wat kleiner en hij lijkt ook meer van een gel-achtig spul dan echt nagellak. Of ik hem vaak gebruik? Hij staat net zoveel stof te vangen als m’n andere crackle nagellakjes, haha! Wel vind ik hem nog iets mooier dan crackle, zeker als je ‘m heel dun aan brengt over een compleet opgedroogd lakje (wat ik op de foto’s niet gedaan heb ;)). Ook deze kost €8,50.

Van de 1 Seconde Gel lijn wil ik zeker nog wel wat kleurtjes en ook de lijn die in hetzelfde flesje zit als de Python topcoat is fijn! Helaas zijn ze wel wat prijzig, al vind ik ze mooier op m’n nagels en blijven ze langer zitten dan andere merken. Ben jij fan van de Bourjois lakken?

Verder Bericht

Vorige Bericht

35 Reacties

 1. Sofie 24 januari 2013

  De eerste twee kleurtjes en de Python topcoat vind ik erg leuk.

 2. Charile 24 januari 2013

  Prachtige lakjes allemaal!

 3. Priscilla 24 januari 2013

  Vroeger (in het stenen tijdperk) was Bourjois echt mijn favo merk vanwege de mooie verpakkingen. Maar nu vind ik het eigenlijk een beetje te duur, al zijn de lakjes wel erg mooi 🙂

 4. beautybysandra 24 januari 2013

  Wat een mooie lakjes!

 5. Alyssa 24 januari 2013

  Mooie lakjes! Ik vind dat de lakjes van bourjois er altijd erg mooi uitzien, alleen hou ik weer iets meer van de fellere kleuren uit die collectie.

 6. milou |Shimmer-Pie 24 januari 2013

  Die blauwe kleur is zoo mooi! En jij kan echt super mooi lakken! Hoe doe je dat? Heb je een special techniek?

 7. Charlotte 24 januari 2013

  Die blauwe kleur is helder en mooi! maar ik vind de mosgroene ook erg gaaf.
  wauw! die python crack, lovely

 8. LounaBeauty 24 januari 2013

  Wauw, vind ze allemaal super mooi zeg!! Ik vind dat je ook echt prachtig hebt gelakt. Je foto’s zijn echt super mooi. liefs

 9. Chantal 24 januari 2013

  Blue Moonlight heb ik toevallig van de week ook geswatched en is echt een prachtig lakje! <3

 10. Yak Man 24 januari 2013

  Blue moonlight. Is zo mooi zeg! Ik heb nog geen ervaring gehad me bourjois lakkes :b

 11. Mariska 24 januari 2013

  Die donkerblauwe vind ik echt prachtig!

 12. femketje 24 januari 2013

  love de donkerblauwe 😀

 13. Paulien 24 januari 2013

  Die blauwe is echt mooi! 🙂

 14. Nieke 24 januari 2013

  Ik vind de eerste 2 blauwe kleurtjes prachtig! Heel mooi.

 15. Esmay 24 januari 2013

  Alleen die crack shizz vind ik niet leuk, de rest van de kleuren wel 😀

 16. Simone 24 januari 2013

  Wauw, die blauwe!!

 17. Lies 24 januari 2013

  Deze lakjes zijn allemaal zo mooi! Of ik fan ben van de Bourjois lakjes weet ik eigenlijk niet, want ik heb er nog nooit 1 geprobeerd.

 18. Nicole 24 januari 2013

  mooie lakjes! jammer dat ze niet allemaal zo fijn lakken..

 19. Tessa 24 januari 2013

  wauw, die piton topcoat is zo mooi, en de rest van de kleuren ook!!
  xxx

 20. beauties 24 januari 2013

  ik heb nog geen lakjes van bourjois 🙂

 21. Moniek 24 januari 2013

  Blue moonlight is erg mooi!

 22. Nicole 24 januari 2013

  Ik heb volgens mij alleen een mascara van Bourjois, ergens ver weg in een hoekje gestopt want ik vind hem verschrikkelijk haha! De nagellakjes vind ik er wel mooi uit zien, vooral die Python is wel grappig 🙂

 23. Renskee 24 januari 2013

  mooie kleurtjes heb je! <3

 24. Nina 24 januari 2013

  dat python effect is wel heel gaaf!

 25. NailTalk 24 januari 2013

  Gaaf, mooie kleuren! En die python topcoat was ik alweer vergeten, erg leuk!

 26. Anna 24 januari 2013

  Mooie lakjes, vooral de lichtblauwe is echt wauwww.

 27. jana 24 januari 2013

  Ooh mooie lakjes 😀 x

 28. Angelique 24 januari 2013

  Vind de lakjes van Bourjois altijd zo prachtig! Vooral de 2de vind ik erg mooi!

 29. Juudith 24 januari 2013

  De donkerblauwe kleur vind ik erg gaaf!

 30. Bianca 24 januari 2013

  Die lichtblauwe is denk ik DE perfecte kleur waar ik al heel lang naar op zoek ben, ik ga zeker eens kijken in de winkel 🙂

 31. Kelly 24 januari 2013

  Mooie lakjes. Ik vind hun oogpotlood waterproef fijn. Die is redelijk zacht en brengt makkelijk aan!

 32. Evelien 25 januari 2013

  Prachtige swatches, en wat een mooie kleuren! Dat Python vind ik echt gaaf!

 33. Josephine 25 januari 2013

  Bleu Moonlight is mooi, de lange flesjes vind ik ook het fijnst!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén