Over mij

Hey & welkom op mijn blog! Ik ben een Nederlandse meid van 24 jaar en ik schrijf hier artikelen over dingen die ik leuk en interessant vind. Vanaf 17 juni 2010 ben ik artikelen gaan plaatsen op mijn weblog en sindsdien probeer ik minimaal 1 artikel per dag te plaatsen. Ik schrijf niet alleen over make-up en andere beautyproducten, maar ook over bijvoorbeeld fotografie en interessante sites die ik met jullie wil delen.

In december ben ik afgestudeerd voor de Master Business Information Management (na het volbrengen van de Bachelor Bedrijfskunde), aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hierna ben ik fulltime gaan werken bij het bedrijf waar ik stage liep, waar ik onderzoekjes doe naar bijvoorbeeld kennismanagement en andere IT-gerelateerde onderwerpen. Fulltime werken kost natuurlijk veel tijd en energie, maar toch ben ik er bij blijven bloggen! Bloggen is voor mij een stukje ontspanning naast mijn werk en tot nu toe heb ik het prima kunnen combineren met elkaar.

Daarnaast zou ik ook niet zomaar kunnen stoppen met bloggen, ik vind het erg leuk om mijn ervaringen te delen met jullie en om meer met mijn hobby’s te doen dan het alleen voor mezelf houden. Zo heb ik een passie voor fotografie waardoor je vaak mijn eigen foto’s of andermans foto’s zult aantreffen op mijn blog. Ook vind ik het (soms iets té) leuk om te shoppen en deel ik de gekochte spulletjes graag met jullie om jullie misschien op ideeën te kunnen brengen en jullie natuurlijk te kunnen wijzen op leuke aanbiedingen en goede producten!

Ik hoop natuurlijk dat je m’n weblog erg leuk vindt! Voor vragen en opmerkingen kun je altijd een e-mail sturen naar info@marjolean.nl.