Wat ik in een week deed #20

Het is maandag en dus tijd om terug te kijken op de afgelopen week! Met wederom Ikea, veel werken, veel sla en smoothies en gelukkig werd het vanzelf weer weekend.

— Zaterdag —

Zaterdag begonnen we de dag goed met een smoothie die verrassend goed gelukt was! Ook gingen we even naar Bloemendaal, om onder andere even te kijken bij een boekhandel. Ik wilde graag eens de Micron pennen proberen en die vond ik gelukkig daar! ’s Middags gingen we nog naar de zus van m’n vriend voor haar verjaardag en de verjaardag van het nichtje. Hmmm, taart!

— Zondag —

Op zondag gingen we alwéér naar de Ikea, de derde keer voor mij! Vriendje wilde toch wel een lampje die hij eerder in de sale had gezien en dus gingen we er maar eentje kopen. Ik kocht er washi tapes die mij wel mooi leken voor in mijn Bullet Journal! ’s Avonds gingen we lekker slecht aan de shoarma en gelukkig verkoopt Vivera ook een vegetarische versie. Dat was echt SUPER lekker!!

— Maandag —

Maandag had ik het zoals altijd zwaar want weer aan het werk. Wel heb ik een nieuw favoriet snackje op het werk, namelijk die Sweet Cocktail van het merk Mani! Een combinatie van nootjes en gedroogd fruit en lekker voor een afternoon break. ’s Middags kon ik gelukkig op tijd weg en ging ik naar de Kruidvat voor de nieuwe bullet journal collectie van Diana. Ik kocht uiteindelijk niks, maar het is wel leuk voor als je ermee wilt starten! Ik ging daarna aan de sla en lekker kleuren in mijn eigen Bullet Journal.

— Dinsdag —

Op dinsdag ging ik tijdens de lunch weer aan de sla, maar ’s avonds lekker slecht aan de garnalenkroketten en kreukelfriet. Ook zette ik eindelijk de kratjes in elkaar die ik bij Ikea kocht, voor in mijn nieuwe rek in de keuken! Verder begon ik aan een nieuwe serie op Netflix. Ik hoorde al meerdere positieve verhalen over The End Of The F***ing World en dat was zeker terecht!

— Woensdag —

Woensdag ging ik weer voor een smoothie-ontbijt en tijdens de lunch ging ik voor het eerst sinds tijden weer aan de spruitjes. Conclusie? Nog steeds vrij smerig.. ’s Avonds keek ik de serie verder af en ik vind het ook echt een aanrader!

— Donderdag —

Op donderdag stormde het en vreesde ik een beetje voor mijn auto die buiten geparkeerd stond. Bij terugkomst vond ik een dakpan naast mijn auto, dus dat scheelde niet veel! Ik ging ’s avonds weer richting vriendje en hij kookte heel lief voor mij. Altijd fijn!

— Vrijdag —

Op vrijdag ging ik overdag weer even naar kantoor in plaats van naar de klant, wat wel altijd gezellig is. Gelukkig kon ik ook op tijd weer terug naar het vriendje. We gingen nog even naar onder andere de Makro om een cadeautje te kopen voor zijn nieuwe neefje. Ik vond er leuke schoenen in de sale die perfect zijn voor werk! En omdat we best laat weer terug waren, gingen we heel slecht voor bezorgpizza. Ik koos er eentje met zalm en garnaaltjes en die was verrassend lekker!

Deze week staat er wel wat spannends op ons te wachten, want we hebben een bezichtiging van een appartement! De eerste samen en ik ben pas een jaar geleden verhuisd, dus ik ben wel benieuwd of het de moeite waard gaat zijn. Verder ga ik vooral werken en kijk ik nu alweer uit naar het weekend, haha.

Hoe was jouw weekend?

Verder Bericht

Vorige Bericht

6 Reacties

 1. Tea 22 januari 2018

  Leuke schoenen heb je gekocht! Hopelijk is de bezichtiging wat 🙂

 2. Mariska 22 januari 2018

  Wat spannend dat jullie samen gaan kijken naar een appartement. ben benieuwd en succes!

 3. Milou 22 januari 2018

  Spannend, die bezichtiging! Ik ben benieuwd. Die schoenen zijn echt heel leuk!

 4. Loes 22 januari 2018

  Oehh spannend die bezichtiging! Ben benieuwd wat het wordt! Ik ben trouwens zo jaloers op jouw foto’s, ik wil er zelf ook een nieuwe iPhone door, haha.

 5. Lindsey Beljaars 22 januari 2018

  Oeeeh spannend die bezichtiging! Wel super leuk!

 6. Lenneke 24 januari 2018

  WAAROM ZIE IK EEN PIZZA 🙁

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén