Baby, it’s cold outside

Brrr, het is winter! Een beetje koud, maar het zorgt ook wel weer voor mooie plaatjes. Letterlijk, want ik ging de kou in gewapend met mijn Canon en nieuwe 50mm lens om wat foto’s te maken! Zeg maar voordat er ineens 10+ centimeter sneeuw lag.. Benieuwd naar het resultaat?

Grote kans dat je er al een paar op mijn Instagram hebt gezien, maar ik wilde ze toch hier ook nog even delen. Want ik vind ze best goed gelukt! Ze zijn trouwens bewerkt met VSCO, waarvan ik de filters nog steeds erg mooi vind. En zoals je kunt zien bevalt mijn nieuwe Canon 50mm F1.4 lens helemaal prima!

Begin jij al een beetje te wennen aan de kou?

Verder Bericht

Vorige Bericht

4 Reacties

 1. Loes 13 december 2017

  Wauw, wat een prachtige foto’s. De vorst doet zulke mooie dingen met de natuur!

 2. Lindsey Beljaars 13 december 2017

  Wauw, wat een toffe foto’s!

 3. Mariska 13 december 2017

  Echt zulke mooie foto’s weer, wow! Nu wil ik ook weer echt een spiegelreflex camera 🙁

 4. Fleur 13 december 2017

  Wauwwauwwauw, bizar mooi!
  Zo gaaf om te zien dat de wereld zoveel mooier eruit lijkt te zien met een beetje kou en sneeuw. Heel gaaf:).

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén