Een berg nieuwe hoesjes voor mijn iPhone 8 Plus (AliExpress!)

Bijna twee maanden geleden kocht ik een nieuwe telefoon, de iPhone 8 Plus, en dat betekende natuurlijk maar 1 ding: nieuwe hoesjes kopen! Want aan de hoesjes van mijn iPhone 6 heb ik niks meer (en vreemd genoeg wilde mijn vader wel de telefoon, maar niet de roze hoesjes). Ik kocht er een paar op AliExpress en het leek mij wel leuk en nuttig om ze te laten zien.

Allereerst bestelde ik dit hoesje, wat inderdaad een knock-off is van het officiële Apple hoesje. Dat hoesje vond ik altijd al veel te duur, maar ik bleef wel benieuwd naar of het eigenlijk wel een fijn hoesje zou zijn. Deze knock-off lijkt er zeker op en was voor AliExpress ook best wel duur (8 euro). Ik vind ‘m wel prima, al vind ik het stom dat de onderkant open is. Voor mij een reden om de echte niet te kopen! De link werkt al niet meer, maar als je op “silicon case apple” zoekt vind je er genoeg.

Dit hoesje is wat slecht te zien op de telefoon omdat hij doorzichtig is, maar vind ik wel verrassend mooi! Bepaalde delen zijn zwart (en hij is ook in andere kleuren te koop om te matchen met je iPhone) en je ziet toch het design van je iPhone er doorheen. Ook is dit hoesje vrij dun waardoor hij je telefoon niet veel groter maakt. Dit hoesje kost ongeveer 3 euro en vind je hier.

Ik wilde graag een super stevig en beschermend hoesje voor m’n iPhone voor als ik bijvoorbeeld op reis ga. Want de iPhone is zowel aan de voor- als achterkant van glas en dus best wel kwetsbaar! Dit ROCK hoesje was dan ook wat duurder maar beschermt wel super goed. Er zitten zwarte delen in de zijkanten die zorgen voor extra bescherming, als een soort bumpers. Ook dit hoesje is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hij kost ongeveer €7,50 en je vindt ‘m hier.

Ook bestelde ik zo’n ring voor achterop mijn telefoon. Hiermee kan je de telefoon makkelijker vasthouden met een hand en de ring is vrij stroef, waardoor je je telefoon er dus ook op kan laten leunen. Ik vond het wel handig, maar het maakt je telefoon nog dikker en lomper. Voor nog minder dan een euro is hij hier te koop!

Dit lichtblauwe hoesje is heel basic. Ik heb ‘m nog niet gebruikt, maar hij lijkt me wel leuk voor de zomer! Hij past verder wel perfect, is niet heel dik en kost je nog geen 2 euro. Hier te vinden.

Toen ik net m’n iPhone had gekocht wilde ik er gelijk een hoesje omheen hebben, maar het viel niet mee om een betaalbaar hoesje te vinden voor de 8 Plus. Uiteindelijk vond ik deze hele basic softcase bij Hema voor €5. Past perfect, is wel wat dikker dan bijvoorbeeld de lichtblauwe case, maar was een prima optie om te gebruiken tot ik mijn AliExpress hoesjes kreeg. Ook een tip dus!

Als laatste bestelde ik dit fleurige hoesje. Ik vind ‘m super mooi en ook dit hoesje is niet zo dik. Helaas gaat het hoesje nu al kapot bij mij, de zwarte randen laten gemakkelijk los namelijk. Best te fixen met wat lijm, maar wel erg zonde! Dit hoesje is ruim 4 euro en is hier te koop.

Welk hoesje vind jij het leukst?

Verder Bericht

Vorige Bericht

8 Reacties

 1. Milou 25 november 2017

  Mooie hoesjes! En zo goedkoop. Ik heb dus nog nooit bij AliExpress besteld omdat ik dat niet durf ofzo, haha.

 2. Loes 25 november 2017

  Ik vind vooral die laatste echt super schattig! Jammer dat hij al een beetje kapot aan het gaan is..

 3. Rianne 25 november 2017

  Die laatste is mijn favoriet, ik vind dat soort geborduurde effect erg leuk 🙂 Superfijn dat je ze zo goedkoop kan vinden op AliExpress!

 4. Esra | Lipstick Addict 25 november 2017

  Leuke hoesjes! Ik bestel mijn hoesjes ook altijd op Aliexpress.

 5. Alyssa 25 november 2017

  Toffe hoesjes! Die heb ik al lang niet meer geshopt, binnenkort maar eens kijken voor wat leuks. Ik vind die met de bloemetjes het leukst.

 6. Rosan Castien 27 november 2017

  De laatste is mijn favoriet! AliExpress is top voor telefoonhoesjes!!

 7. Alyssa 27 november 2017

  Ik vind de laatste het leukst denk ik! Wel jammer dat-ie nu al kapot gaat!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén