Wat ik in een week deed #7

Een nieuw verslag want een nieuwe week! Afgelopen week deed ik veel maar maakte ik weinig foto’s helaas, dus hij is ook wat korter dan normaal. Op maandag begon ik namelijk met een training en was ik dus vooral bezig met online sessies volgen en huiswerk!

— Zaterdag —

Zaterdag begon goed met een stevig ontbijtje! Overdag was ik bij het vriendje en deden we wederom vrij weinig omdat het nog steeds niet helemaal top gaat met hem. ’s Avonds ging ik dan ook helaas zonder hem naar een cabaretshow van Van Der Laan & Woe, samen met zijn ouders en overige aanhang. Heel jammer, want de show was heel leuk!

— Zondag —

Ook zondag deden we lekker rustig aan en dat vond ik helemaal niet erg. Ik wilde me geestelijk voorbereiden op twee weken lang training en het was ook nog eens lekker weer, dus we hebben nog even buiten gezeten. En dat onderste plaatje vond ik zo herkenbaar!

— Maandag —

Maandag begon mijn training en gelukkig viel het toen nog wel mee. Ik heb steeds een sessie van 3 uur ’s middags tot 9 uur ’s avonds want Amerikaanse tijdzone en daarna moet ik huiswerk maken. En drie examens, iehh! Op maandag deed ik dan ook maar even uitgebreid boodschapjes. Ik kocht onder andere vegetarische boterhamworst (jum!) en pastel Stabilo markers voor mijn bullet journal.

— Dinsdag —

Het voordeel van training op zulke tijden is dat je ’s ochtends lekker even er op uit kunt! Ik besloot naar het winkelcentrum in Nootdorp te gaan omdat ik wat dingen nodig had van de Action. Ik was daar nog nooit geweest terwijl het best dichtbij is voor mij. En voor herhaling vatbaar, want Action en Lidl #budget. ’s Avonds at ik snel een bak sla tijdens de training.

— Woensdag —

Op woensdag besloot ik naar het vriendje te gaan voor wat liefde, aandacht en gezelligheid. Altijd fijn! Naast het huiswerk maken probeerde ik ook wat van de theorie samen te vatten, want ook daar krijg ik een examen over. Spannend!

— Donderdag —

Donderdag was ik al 5 jaar lang Facebook vriendjes met Lotte, woehoe! Helemaal leuk natuurlijk, en ik hoop dat er nog heel veel jaren bij gaan komen. Ook op donderdag was ik bij vriendje en gingen we overdag even naar de Mediamarkt om heel romantisch gasfornuizen, elektrische tandenborstels en telefoonhoesjes te kijken (love u). Ook kookte hij super lief voor mij. En we mochten lekker kleuren en kliederen voordat de trainingssessie weer begon, haha.

— Vrijdag —

Vrijdag begon prima. Ik maakte een voorkant voor november in mijn bullet journal en volgde weer een lesje. Helaas werd ik ’s avonds ineens ziek en eindigde ik met heel veel buikpijn in bed. Mehh. Dit weekend had ik examen 1 (twee grote opdrachten maken) en dat was best ellendig in combinatie met ziek zijn. Nu ik dit type is het zondag en gelukkig heb ik het examen wel af kunnen maken. Maar echt top voel ik mij nog steeds niet.. Deze week heb ik nog vier dagen training en twee examens. Spannend!

Verder Bericht

Vorige Bericht

6 Reacties

 1. Eline 23 oktober 2017

  Wat een leuk dagboekje! Die pagina van november vind ik echt super leuk.

 2. Lindsey Beljaars 23 oktober 2017

  Toffe voorpagina van je Bullet Journal!

 3. Kelly 23 oktober 2017

  Wat een leuke week heb je gehad! Ik ben echt dol op de camera van de iPhone 8 🙂

 4. Veerle 24 oktober 2017

  Oh ik heb ook die pastel markers! Vind ze super leuk!

 5. Mariska 24 oktober 2017

  Die markers in pastelkleuren van Stabilo heb ik ook, zijn echt mijn favoriet en zo mooi!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén