Philosophy Time In A Bottle 100% In Control Serum

Philosophy is samen met onder andere Kiehl’s en Origins zeker een van mijn favoriete skincare merken. Prijzig, maar de producten bevallen mij eigenlijk altijd enorm goed en gaan relatief gezien lang mee. Heel blij was ik dan ook toen er een tijdje geleden een pakketje afgeleverd werd met het Philosophy Time In A Bottle 100% In Control Serum. Ik probeerde ‘m uit!
Het Philosophy Time In A Bottle 100% In Control Serum is bedoeld voor alle huidtypes en leeftijden. Het serum focust zich op alle belangrijke zichtbare en nog onzichtbare tekenen van huidveroudering en herstel huidschade voor meer uitstraling, een fijnere huidstructuur en minder zichtbaarheid van rimpels.

Volgens Philosophy komt dat dankzij het volgende: “Een exclusief liposomen complex is actief tegen de belangrijkste oorzaken van huidschade (uv, stress, milieuvervuiling). Zeer krachtige vitamine c8 gecombineerd met een gepatenteerd antioxidanten complex beschermt tegen dagelijkse aanvallen op de huid en het dna. Het rode druiven gist complex verlengt de levensduur van de cellen en behoudt de jeugdige uitstraling van de huid.”

Ook werkt het serum met een speciaal systeem om ervoor te zorgen dat het product “vers” blijft. Je krijgt in het doosje namelijk het serum in een pompflacon, en een klein flesje waar de “activator” in zit. De inhoud van dit kleine flesje voeg je bij het serum en na even goed schudden ben je good to go!


Of al die bijzondere ingrediënten en systemen echt werken vind ik altijd maar lastig. Een fijn serum vind ik het echter wel! Ik gebruikte ‘m ongeveer vier maanden dagelijks tot hij op was, en merkte dat het een goede aanvulling is op mijn skincare routine. Zeker tijdens de overgang van seizoenen raakt mijn huid nogal eens van slag (droog, of juist heel vet) en ik merkte dat het serum hier goed voor werkt. Het serum maakt mijn huid glad, stralend en rustig.

Het is zeker weten een van de beste serums die ik ooit geprobeerd heb en ik baalde dan ook zeker toen hij op was. Wel vind ik ‘m behoorlijk prijzig, zoals ik wel gewend ben van Philosophy, en dat weerhoud mij er wel van om ‘m zomaar opnieuw te kopen. Voor nu ga ik even terug naar de serums van onder andere The Body Shop en Balea (DM) tot ik wellicht weer eens wat duurs wil proberen.

Philosophy Time In A Bottle 100% In Control Serum – €85 @ Ici Paris XL

Verder Bericht

Vorige Bericht

8 Reacties

 1. thebeautyblognl 20 juli 2017

  Inderdaad erg duur, maar ik zou het toch dolgraag eens proberen! Lijkt mij echt een heerlijk serum! x

 2. Loes 20 juli 2017

  Ik heb ook wel eens last van een onrustige huid aan de hand van het weer etc, dus misschien is dit serum wel iets voor mij. Ik vind het wel duur zeg, poeh!

 3. Lindsey Beljaars 20 juli 2017

  Philosophy is inderdaad prijzig maar ik ben altijd erg te spreken over de producten.

 4. Joyce - LemonyLifeNL 20 juli 2017

  Jeetje wat een duur product! Maar het lijkt me wel erg fijn werken!

 5. Manon 20 juli 2017

  Klinkt goed, maar wel prijzig zeg

 6. Florentine 20 juli 2017

  Leuk om hierover te lezen! Ik heb hier al zoveel over gehoord. Duur inderdaad, maar het klinkt alsof ‘ie de prijs wel waard is!! Leuke review heb je geschreven, en wat maak je mooie foto’s!
  Onwijs mooie blog heb je 🙂
  Liefs Florentine

 7. Britt 20 juli 2017

  Heel duur, maar ik denk dat het product zelf echt een pareltje is!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén