Nieuw leesvoer – Babe You Got This & My Way

Jaaa, ik heb weer nieuwe boeken! Ik liep laatst de Bruna in en dat is altijd gevaarlijk. Ik wist van tevoren ook al dat ik twee boeken wel graag wilde hebben en ik had ook al wel besloten dat ik ze mocht kopen als ze op voorraad waren. En ze waren er!Allereerst kocht ik het boek Babe, You Got This van Martje Haverkamp en Emilie Sobels. Een boek over succesvolle jonge vrouwen, die in het boek hun verhalen en tips met je delen. Met vooral een focus op vrouwen met een eigen bedrijf, maar het lijkt mij (met een vaste baan) toch evengoed heel interessant! Ik heb hoge verwachtingen van dit boek, hopelijk helemaal terecht.
Ook kocht ik het boek van Monica Geuze, My Way. Grote kans dat je Monica wel kent. Deze bekende YouTuber is binnen no time succesvol geworden (of zo lijkt het tenminste) en ik ben wel benieuwd naar dit boek over haar leven en hoe ze gekomen is tot waar ze nu staat. Ik verwacht wel dat dit boek wat minder diepgang heeft en vooral leuk is om eens doorheen te bladeren. Ik ben wel benieuwd naar de stukken over haar jeugd, aangezien ze een dorp verder woonde van waar ik ben opgegroeid!

Ik ga bijna op vakantie en dus neem ik deze twee boeken zeker weten mee. Beide boeken kan je scoren in de boekhandel en online. Grote kans dat ik er nog wel een recensie over ga schrijven als ik ze uit heb!

Babe, You Got This door Martje Haverkamp en Emilie Sobels – €18 @ bol.com
My Way door Monica Geuze – €20 @ bol.com

Verder Bericht

Vorige Bericht

9 Reacties

 1. thebeautyblognl 23 juli 2017

  Super leuk! Ik zou ze allebei wel willen 🙂 x

 2. Lindsey Beljaars 23 juli 2017

  Oh zo tof! Ik wil het boek van Monica ook heel erg graag lezen

 3. Lenneke 23 juli 2017

  Ben heel benieuwd wat je ervan vindt!

 4. Danielle 24 juli 2017

  Babe you got this heb ik ook en al bijna uitgelezen. Ben benieuwd wat jij ervan vindt! Ik vond het wel motiverend, maar had er stiekem ook iets meer van verwacht.

 5. TypischKim 24 juli 2017

  Ik had die van Monica wel al eens gezien, maar de andere ken ik nog niet. Ik ben benieuwd wat je van beide boeken vind!

 6. Elana 25 juli 2017

  Leuk! Ik ken ze allebei nog niet, maar die eerste lijkt me erg interessant!

 7. Harriet 26 juli 2017

  Ik ben benieuwd! Laat je ons weten wat je er van vond? Fijne vakantie!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén