Helemaal hip de zomer in met een Wooden Made zonnebril!

Hoera, de zomer komt er weer aan! Ik kan wel een goede dosis zonlicht gebruiken na de donkere winter en ben dus ook heel blij dat het alweer lente is. Zonnige lente- en zomerdagen vragen natuurlijk wel om zomerse accessoires, zoals een zonnebril. Ik mocht er eentje uitproberen van het merk Wooden Made en vertel jullie er graag meer over!

Wooden Made is een Nederlands zonnebrillenmerk en zoals de naam al doet vermoeden, zijn alle producten gemaakt van hout. Dat geeft de brillen en accessoires een bijzondere look die ik eigenlijk nog nooit eerder heb gezien bij een zonnebrillenmerk. Ik koos zelf voor het Bubinga model – een vrij basic, middenbruin model met donkere glazen. Ook koos ik voor de houten protection case om de zonnebril veilig in op te kunnen bergen.

Wat mij gelijk al opviel aan de bril is dat hij kwalitatief goed en stevig aanvoelt! Hij is mooi afgewerkt en het hout is ook echt hout, en dus geen print. Ik vind het zelf ook fijn dat de bril niet al te zwaar aanvoelt ondanks het materiaal. Hierdoor voelt hij heel comfortabel. Wel vind ik de bril wat aan de kleine kant, terwijl het een van de grootste modellen is die het merk verkoopt. Iets om rekening mee te houden dus. Gelukkig staan de afmetingen erbij op de website! Zelf vind ik het ook fijn dat de glazen polariserend zijn – dat maakt ze vooral voor autorijden heel handig en goed. Je hebt dan namelijk nog minder last van reflecties!


Het moet natuurlijk je smaak zijn, maar ik vind dit model wel erg leuk! Opvallend is de bril in ieder geval zeker door de houtkleur. En in mijn geval past het ook nog eens heel goed bij mijn haarkleur, haha!

Al met al vind ik de Wooden Made zonnebril dus eigenlijk wel erg leuk en vooral ook fijn. Hij zit lekker, beschermt goed tegen zonlicht en is ook nog eens polariserend. Ook de houten protection case vind ik erg handig. Die is heel stevig en zorgt er dus eindelijk eens voor dat mijn bril niet geplet wordt in mijn tas, haha. De Bubinga zonnebril kost op dit moment €70 en de houten protection case kost €9.

Verder Bericht

Vorige Bericht

4 Reacties

 1. Lenneke 26 mei 2017

  Heel mooi ding!

 2. Manon 26 mei 2017

  Vind het wel gaaf , maar zou het zelf niet dragen

 3. Nienke Hilbrands 26 mei 2017

  Wauw, wat een leukerd zeg! Echt een prachtige zonnebril, dat hout geeft de bril echt een tof detail.

 4. Claire 7 juni 2017

  Ik vind het er heel grappig uitzien, zou hem zelf niet dragen maar het is leuk bedacht!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén