New in – CLUSE La Vedette horloge

Grote kans dat je al eens een reclame voorbij hebt zien komen van het horlogemerk CLUSE. Of dat je er wellicht al eentje hebt! Ik mocht er eentje uitzoeken van Brandfield en daar kon ik mij wel prima mee vermaken. Ik ging voor iets heel anders dan normaal mijn stijl is..Ik ging voor het La Vedette model van CLUSE. Een klein horloge in een roségouden kleur, en ik koos voor het grijze bandje. Een combinatie die ik zelf heel schattig en mooi vind! Ik ken CLUSE zelf eigenlijk juist van de hippe, vrij grote en opvallende horloges. Maar ze hebben dus ook bescheiden modellen! Dit roségouden horloge met grijs leren bandje is behoorlijk minimalistisch en simpel, en dat vind ik juist erg mooi. Ook vind ik de combinatie van kleuren erg leuk en weer eens wat anders dan de voornamelijk zwarte horloges die ik zelf heb.


Ik koos deze keer ook bewust voor een klein horloge, zodat ik ‘m goed zou kunnen combineren met andere armbandjes. Ik draag zelf namelijk vaak dunne armbandjes of van die “slavenarmbanden” en vind het altijd zo jammer dat ik ze af moet doen met een groot horloge. Wel vind ik het bandje van het CLUSE horloge wat aan de korte kant. Ik heb zelf vrij dikke polsen en van mij had hij nog wel wat losser mogen zitten. Maar ach, daar zullen de meeste mensen geen last van hebben ;).

Ik vind het CLUSE La Vedette horloge erg mooi en een leuke afwisseling van alle grote, opvallende horloges. Ook is het zo’n horloge wat eigenlijk overal wel bij kan, zowel kledingcombinaties als sieradencombinaties. Dit model is trouwens nog in verscheidene andere kleurencombinaties en materialen te koop. Het horloge kost €90 en is onder andere te koop via de Nederlandse webshop Brandfield.

Verder Bericht

Vorige Bericht

16 Reacties

 1. Dionne 23 januari 2017

  Hij is echt heel mooi! 😀

 2. Amy 23 januari 2017

  Wat een mooi model! Ik wist helemaal niet dat ze dit soort kleinere modellen hadden. Zeker leuk om eens af te wisselen!

 3. laura 23 januari 2017

  Een schattig klein model! Best leuk!

 4. Eline 23 januari 2017

  Wat een leuk model. Doordat hij kleiner is kun je hem veel gemakkelijker combineren met je sieraden, super handig!

 5. Nina Simplynspecial 23 januari 2017

  Ik vind dit model juist wel heel mooi, een stuk ‘fijner’ en sierlijker dan de wat grovere 🙂 Mooi!

 6. Nausikaä 23 januari 2017

  Wat een mooie horloge, heel elegant! XX

 7. femketje 23 januari 2017

  ik vind deze wel erg pretty 😀

 8. Kelly Mulder 23 januari 2017

  Wat gaaf die grijze kleur, ziet er heel classy uit!

 9. Manon 23 januari 2017

  Wow wat een mooie horloge!

 10. Rachel 23 januari 2017

  Wat een mooie elegant horloge zeg, looking good

 11. Mieke | mieksmind 23 januari 2017

  Mooie watch! zelf vind ik een wat groter formaat mooier en fijner maar ieder zijn ding natuurlijk

 12. Daphne 23 januari 2017

  Wat een schitterend horloge!

 13. Sara | MevrouwMiauw 23 januari 2017

  Super pretty horloge is dit! Ik vind het kleine formaatje echt super leuk. Zoiets zoek ik ook nog.

 14. Nicole 24 januari 2017

  Oeh wauw wat is dit een mooi horloge zeg!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén