Travel Wishlist voor 2017

1

In 2016 heb ik een paar leuke reisjes kunnen maken. Twee keer ben ik in Londen geweest (sorry not sorry) en in Budapest. Orlando ging helaas niet door, want dat had wel dé reis van 2016 moeten worden. Maar gelukkig is het bijna 2017. Nieuwe vakantiedagen, nieuwe kansen! Benieuwd welke plekken ik in 2017 zeker weten wil bezoeken?

Orlando

Afgelopen jaar wilden Nikki en ik naar Orlando om alle toffe parken en shopping malls te bezoeken, maar een orkaan gooide roet in het eten. Dus dat plan is ook doorgeschoven naar volgend jaar. En dan niet meer met TUI, want we kwamen er al snel achter dat veel mensen een nog veel slechtere ervaring hiermee hadden gehad.

Basel

Dit is een bestemming die ik zeker weten niet zelf bedacht heb, maar waar ik wel heel benieuwd naar ben! Een van mijn best friends, Nadine, komt oorspronkelijk uit Basel, wat in Zwitserland ligt, en wil er graag nog eens heen om haar familie op te zoeken. En om het traditionele carnaval te vieren, wat dit jaar in maart is. Ik ben zelf nog nooit in Zwitserland geweest maar weet wel dat het prachtig is om te zien en te fotograferen. Dus of ik mee wil? Ja zeker!

Parijs

Ook al een tijdje op de travel wishlist.. Parijs! Ik ben er op de middelbare school een keer geweest en dat was natuurlijk heel veel dingen kijken in heel weinig tijd. Dus het lijkt me heel leuk om er weer eens terug te gaan, maar dan wat meer tijd te kunnen pakken om de mooie plekken van Parijs te bezoeken. En natuurlijk om mooie foto’s te maken! Stiekem zou ik dan dus wel de nieuwe iPhone 7 Plus willen hebben, want de camera van de iPhone 7 is natuurlijk nog veel beter dan van mijn iPhone 6. En foto’s maken op reis doe ik stiekem nog altijd het liefst lekker lui met de smartphone!

London

Ik ben al belachelijk vaak in Londen geweest maar er bestaat niet zoiets als te vaak in Londen zijn. Dus wat mij betreft ben ik er volgend jaar nog wel een keertje. Mijn moeder wil graag naar Londen dus wat dat betreft.. Er zijn nog steeds een hoop plekken in Londen waar ik nog niet ben geweest en ik heb veel musea maar heel kort gezien. Het voordeel van een Londen tripje is dat je het makkelijk tijdens een lang weekend of een weekje vrij kunt doen. Meer dagen over voor andere tripjes!

New York

Hoewel ik Nikki niet zo ver kon krijgen om naar New York te gaan (ze is er een tijdje voor studie geweest), staat NYC wel nog heel hoog op mijn wishlist! Ik ben heel benieuwd naar deze stad, al begreep ik wel dat het vooral een aanrader is als je lekker wilt shoppen en een beetje cultuur wilt opsnuiven. Grote kans dat ik er in 2017 nog niet naartoe ga wegens beperkt budget, maar dan wellicht in 2018!

Een flinke lijst dus, en mijn budget en vakantiedagen zijn misschien een beetje te beperkt voor zoveel tripjes haha. Al hoop ik stiekem dat ik binnenkort ook eens voor werk naar Londen mag. Soms zijn daar namelijk ook interessante projecten die ik zou kunnen doen met mijn ervaring, en dat lijkt me een hele mooie ervaring! Maar ach, vakantie is natuurlijk nog veel leuker. Welke plekken wil jij graag gaan bezoeken in 2017?