Lush sale shoplog (want hoera ik heb tegenwoordig een bad!)

Het leukste aan kerst is natuurlijk de Lush sale. Of nee, ik bedoel natuurlijk samenkomen met de familie. Maar ook wel een beetje de Lush sale. Gisteren was Lara op bezoek om tweede kerstdag bij mij thuis te vieren en toen bedachten we dat het natuurlijk tijd was voor de jaarlijkse after-christmas-lush-sale! En dus doken we Den Haag in en sloeg ik heel goed mijn slag.


De eerste twee badproducten die mee naar huis gingen waren Lord of Misrule en Butterbear. Ik wilde vooral veel bathboms en bruisende producten hebben en dat is heel goed gelukt! Vooral Butterbear vind ik enorm schattig, en hij was ook nog eens goedkoper dan de meeste badproducten van Lush!


Mistletoe en Stardust verdwenen ook in mijn mandje. De geur van Mistletoe vind ik nog wat twijfelachtig (jasmijn en vetiver), maar ik hoop dat hij in bad wel lekker is. Stardust vind ik super schattig en ruikt heel lekker fris!


Snowie is toch wel de meest coole bubblebar en hij ruikt ook nog eens lekker fris en zoet. Frozen deed helaas wel/niet mee aan de sale, dus ik betaalde er de volle pond voor en Lara juist de helft. Maar ach, met zo’n naam vergeef ik het ‘m wel.


Hoeeee schattig zijn die twee badproducten op stokjes? I love it! Vooral de dino vind ik dus echt hilarisch leuk. Maar Jester ruikt het meest lekker van de twee, met onder andere citrus en tangerine. Deze twee stokjes kan je meerdere keren gebruiken! Autumn Leaf is trouwens inmiddels al half uit elkaar gevallen, dus die gaat zo snel mogelijk het bad in.


Lush heeft ook giftsets waarvan de meesten alleen kerstproducten bevatten. Maar ik vond de Great Balls of Bicarb giftset in een van de kasten, en hier zitten dus “gewone” bruisballen in! En daar ben ik blij mee, want voorlopig kan ik nog wel even vooruit met al deze producten haha. Ik ben vooral benieuwd naar Dragon’s Egg!

Als laatste kocht ik nog twee douchegels. Een hele kleine Snow Fairy, want ik ben niet de grootste fan van deze geur. Maar hij lijkt me wel lekker in bad. Bubbly kende ik zelf nog niet maar het was instant liefde! Ik hou van frisse en fruitige geuren en Bubbly is dat zeker.

Goed geslaagd in de sale, dat ben ik dus zeker. Op Frozen na waren alle producten met 50% korting. In totaal rekende ik €65 af en ik gok dat ik hier wel een half jaartje mee vooruit kan, haha! Op de site waren de producten trouwens super snel al uitverkocht, maar in de winkels gaat het volgens mij een stuk minder hard. Vooral naar een Lush winkel toe gaan als je dus nog iets wilt scoren! Heb jij nog wat gekocht tijdens de sale?