A Christmas Wishlist..

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat de meesten van ons weer aan de slag mogen om leuke cadeau’s te verzamelen. Ik ben er niet zo heel goed in, maar gelukkig zijn er meer dan genoeg leuke opties om uit te kiezen. Mijn tips voor de feestdagen? Je ziet ze hieronder!

Een boek

De laatste tijd ben ik weer helemaal into lezen en dus is de kans groot dat ik voor kerst wel wat boeken ga vragen. Op dit moment lees ik Judas, het boek van de zus van Willem Holleeder, en dat vind ik sowieso een hele interessante aanrader! Andere leuke boeken zijn bijvoorbeeld The Light Between Oceans van M. L. Stedman, On Top en/of On Life van Anna Nooshin, of Adulthood is a Myth van Sarah Andersen!

Een hoesje

Mijn ongezonde verslaving voor hoesjes is jullie vast niet onbekend. Maar toch, toch vind ik een telefoonhoesje echt een heel leuk cadeau om te krijgen! Bijvoorbeeld voor de nieuwe iPhone 7, Google Pixel XL, of de Samsung Galaxy Note (of wacht, daar was iets mee..). Waar ik trouwens ook nog steeds heel blij mee ben is de marmerprint hoes voor mijn MacBook Pro 13 inch die er al maanden om zit. Dus ook dat is een heel leuk cadeau-idee!

Een hip keukending

Aangezien ik net uit huis ga zijn alle nuttige cadeau’s welkom, maar mijn favoriet is denk ik wel kookspullen. Er zijn zoveel verschillende handige dingen voor in de keuken te koop en veel dingen vind ik te duur of niet nuttig genoeg om zomaar te kopen. Perfect als cadeau dus! Mijn favorieten zijn denk ik wel de Nessie soeplepel, een spiraalsnijder voor spaghetti van groenten, of een paar goede messen. Die gekleurde messenset, die staat overigens stiekem al op mijn keukenblad haha!

Een goed bad

Natuurlijk moet je van tevoren even checken of diegene waar je een cadeautje voor koopt ook echt een bad heeft, maar een tripje naar Lush is dan zeker weten een goed idee. Bij Lush vind je namelijk de meest geweldige bubble bars, bruisballen, en andere leuke dingen voor in bad! En met de kerstcollectie is het natuurlijk driedubbel zo leuk. Is dat een dino met een kerstmutsje wat je op de foto ziet? Ja, dat is het zeker. Do want!

Een leuk uitje

If all else fails.. Een leuk uitje geven kan altijd! Bijvoorbeeld een etentje met een bezoekje aan de film, een mooie wandeling, een dagje Efteling of een uitje met winters thema. Zo word ik als kersverse inwoner van Den Haag natuurlijk heel blij van het nieuws dat er in december een kerstmarkt gaat zijn! Of ga bijvoorbeeld samen een dagje schaatsen en daarna genieten van warme chocolademelk.

Welke items staan er op jouw wishlist?

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. Lindsey Beljaars 7 december 2016

  Mooie wishlist! Hopelijk wordt je lekker verwend met kerst en kan je veel van je lijstje afstrepen ๐Ÿ™‚

 2. Britt 7 december 2016

  Bij mij staat er al een mooi sieraad op en Lush spullen, altijd goed. Leuke dingen! Dat hoesje is zo leuk, maar met die messen maak je iemand vast ook heel erg blij denk ik!

 3. laura 7 december 2016

  Ik ben ook super benieuwd naar het boek van Anna Nooshin en Judas !

 4. Tineke 7 december 2016

  Die soeplepel is erg leuk! Die boeken zou ik ook nog wel eens willen lezen. Leuke wishlist meid!
  Liefs

 5. Monique | personal foodblog 7 december 2016

  Die strips van Sarah Andersen zijn altijd zo leuk!!

 6. Eline | Simply Handwritten 7 december 2016

  Ik heb ook een messenset van dat merk. Als kerstcadeau gehad vorig jaar. Zo fijn! Koken is gelijk een stuk leuker en makkelijker met goede messen.

 7. Kiss & Make-up 7 december 2016

  Doe cadeautjes zijn inderdaad ook zeker leuk!

 8. Irene 7 december 2016

  Leuke wishlist! On Life is een boek die ik zelf ook heel graag wil lezen. Heb die alleen niet op m’n kerstlijstje gezet, haha!

 9. Manon 7 december 2016

  Wat een mooi wenslijstje !

 10. Ester 7 december 2016

  Leuke wishlist. zelf vier ik geen kerst of Sinterklaas, dus een wishlist komt dan niet echt van pas. ๐Ÿ™‚

 11. Annette 7 december 2016

  Ik ben Judas nu aan het lezen en ik heb ook een ‘nessie’ soeplepel hahaha goede wishlist en leuke overeenkomsten.

 12. Dana 8 december 2016

  hele leuke wishlist! Ik heb dat boek van Sarah Andersen op mijn wishlist gegooid ๐Ÿ™‚

 13. Saskia 10 december 2016

  Wat een leuke wishlist! <3 Ik heb zelf geen wensen dit jaar, mijn 2 wensen zijn al uitgekomen ๐Ÿ™‚

 14. Eva 10 december 2016

  Ik heb net ook even je artikel over dat boek van Sarah Andersen gelezen, en dat boek lijkt me zรณ leuk! Toevallig volg ik sinds kort ook het insta account van haar (of van iemand die haar afbeeldingen erop zet, dat kan ook natuurlijk haha) maar ik wist niet dat er ook een boek van was!

 15. Kelly Mulder 11 december 2016

  Leuke items! Interieur items en LUSH spulletjes zijn altijd goed haha ๐Ÿ™‚

 16. Irma 13 december 2016

  Adulthood is a Myth lijkt me een leuke!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén