Kneipp Silky Secret zijdezachte verzorgingslijn

1

De producten van Kneipp vind ik eigenlijk altijd top en ik vind het heerlijke “pamper-producten”. Ofwel, producten die vaak door hun geur of fijne werking echt perfect zijn om jezelf te vertroetelen! En ik denk dat deze Silky Secret lijn wat dat betreft een grote winnaar is.

2

De Kneipp Silky Secret producten ruiken allemaal naar zijdeboombloesem en bevatten rijk verzorgende melkproteïne voor een super zachte huid. Dit maakt de producten vooral geschikt voor de droge huid en ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik kan dat nu in de winter wel heel goed gebruiken! Onderdeel van deze lijn is in ieder geval de crème douche. Een heerlijke, romige douche crème die je huid niet super droog en trekkerig maakt. De geur vind ik ook heel lekker – zoet en bloemig tegelijkertijd, en met een warme basis.

3

Ook heel fijn vind ik de body lotion uit deze lijn met dezelfde heerlijke geur! Ik vind Kneipp bodylotions sowieso vaak fijn, want ze voeden mijn huid echt goed zonder té vettig te zijn. Want dat gevoel vind ik nooit zo heel lekker, haha.

4

Het laatste product in de Silky Secret lijn is deze badcrème. Ik heb ‘m nog niet kunnen proberen maar ik heb binnenkort een eigen bad, dus dit product staat zeker weten klaar om gebruikt te worden! Per bad heb je twee dopjes van dit product nodig, dus je kunt er gelukkig ook wel aardig wat keer van genieten. Dit soort producten gebruik ik trouwens ook weleens onder de douche met een douchepuff. Dan heb je lekker veel schuim!

6

De Kneipp Silky Secret producten vind ik echt perfect voor een “treat yoself” momentje na een lange en drukke dag. Of juist om lekker zen de dag mee te beginnen! De crème douche kost €6, de bodylotion €9,50 en de badcrème ook €9,50. Te koop bij onder andere Kruidvat en Etos.

Verder Bericht

Vorige Bericht

8 Reacties

 1. Chantalle 9 november 2016

  Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een product van kneipp geprobeerd, shame on me! T lijken me wel hele fijne producten en ik ben erg benieuwd naar de geur.

 2. Sandra 9 november 2016

  Het lijken me heerlijke producten! Ik ben steeds onder de indruk van jouw mooie foto’s! Misschien leuk om een keer een artikel met tips te schrijven? Velen inclusief mezelf kunnen van je leren 🙂

 3. Lindsey Beljaars 9 november 2016

  Oeh ik vind Kneipp altijd super fijn!

 4. mieke | mieksmind 9 november 2016

  Dat lijkt me een prima lijn! Ik ben sowieso enorme fan van de amandel lijn en die douche gel heb ik jaaaaaaaaaaren gebruikt. Kneipp vind ik een fijn merk. ik ben erg benieuwd naar deze variant

 5. Manon 9 november 2016

  Deze lijn is zo fijn! Haha he dat rijmt, maar ik meen het echt

 6. Kiss & Make-up 10 november 2016

  Oooh die lijken me wel heel aangenaam.

 7. de grave jeanine 15 november 2016

  ik vind de meeste producten die ik al geprobeerd heb goed en sommige koop ik nog steeds, na jaren gebruik ik ze nog steeds ,ik ben fan

 8. Hennie 16 november 2016

  Dit lijkt mij een heerlijk relaxte moment voor mezelf

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén