Toen ik weer eens naar Designer Outlet Roermond ging

1

Want ik kom er best vaak, zeker aangezien ik er niet bepaald in de buurt woon. Maar ik vind het de leukst en beste outlet van Nederland en mijn vriendinnen willen er graag allemaal met mij heen, dus offer ik me natuurlijk graag op als taxichauffeur! Afgelopen zaterdag ging ik erheen met collega en friend Leslie, die zelf nog nooit er was geweest en wel benieuwd was. En natuurlijk kwam ik niet met legen handen thuis..

2
3
4

Al kocht ik deze keer geen Furla tas, dus dat is wel een schouderklopje waard. Wel kocht ik wat andere leuke dingetjes! Zoals dit hele mooie horloge van DKNY. In het Outlet Center zit een horlogewinkel die eigenlijk altijd wel goede aanbiedingen heeft en merken als Michael Kors, Marc Jacobs en DKNY verkoopt. Ik had al een DKNY horloge waar ik nog altijd heel blij mee ben (de donkergrijze), maar ik wilde ook wel graag een roségouden versie ervan. En toevallig hadden ze die! En nog veel beter.. Er is nu summer sale waarbij je op veel dingen extra korting krijgt. En dus betaalde ik nog maar €50 voor dit prachtige horloge, in plaats van €200. Winning! Ik vind ‘m echt prachtig en ben er heel blij mee.

5
6

Armani trekt me nooit echt als merk, maar we besloten toch even de winkel binnen te stappen. En met succes, want Leslie kocht een prachtige jas en ik vond dit setje met etuitjes. Ik had al zo’n soort etuitje van Primark en ik vind ‘m echt heel handig, omdat hij door de vorm heel plat blijft en dus niet zo heel veel plek inneemt in je tas. En toen ik dit setje van Armani zag, werd ik heel blij! In de grootste hoes past mijn iPad Mini met de toetsenbordcover die er nu omheen zit, dus dat is echt ideaal. De middelste ga ik gebruiken voor alle losse kabels in m’n werktas en het kleinste etuitje lijkt me ideaal voor sleutels en dergelijke in een kleiner tasje. De originele prijs lag rond de €230, ik betaalde er nu €90 voor. Nog steeds veel geld voor zoiets simpels natuurlijk, maar wel echt heel handig om te hebben!

7
8

Als laatste scoorden Leslie en ik allebei wat Babylips lippenbalsems bij de L’Oréal outlet shop. Daar vind je trouwens onder andere ook Essie met 50% korting, en veel L’Oréal en Maybelline producten met fijne kortingen. De Babylips waren nu €1,75 per stuk en het waren allemaal versies die ik eigenlijk nog nooit gezien had. Ik vond ze heerlijk ruiken, dus ze mochten wel mee! Want ik had nog geen lippenbalsems natuurlijk..

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Ook deze keer viel het me op dat het behoorlijk druk is bij de Designer Outlet, en dat er heel veel Duitsers zijn. Zoveel dat ik in eerste instantie de enige Nederlandse auto was tussen alle Duitse bolides, haha. Parkeren is er wel een dingetje, want als je na 11 uur komt kan je al geen plekje meer vinden. En sommige winkels, zoals de Nike Factory Outlet en de Ralph Lauren winkel, zijn al snel heel erg druk. Vooral aan het begin meepakken dus, als het nog niet zo druk is.

Ik vind de Designer Outlet in Roermond wel nog altijd de leukste in Nederland. Er zijn veel verschillende merken te koop in verschillende prijsklassen. Zo heb je er de echt dure merken als Prada en Dolce & Gabbana, maar ook betaalbare opties zoals Nike en The Body Shop. En ik weet er altijd wel items te scoren met minstens 50% korting, wat het ook echt de moeite waard maakt!

9

Ik ben heel trots op mezelf dat ik niet weer een tas heb gekocht haha. En natuurlijk erg blij met mijn mooie aankoopjes! Ben jij al eens in de Designer Outlet in Roermond geweest?

Verder Bericht

Vorige Bericht

12 Reacties

 1. Beautydiarynl 20 juli 2016

  Wat een prachtig horloge!

 2. Eline 20 juli 2016

  Wat leuk, hier wil ik echt nog een keertje heen, dat staat zeker op de wishlist voor deze zomer!

 3. Tania 20 juli 2016

  Die tasjes van Armani zien er zo leuk uit, mooie kleur ook. Ben onlangs nog naar Roermond geweest en heb me laten verleiden door een Mulberry tas. Nog heel veel geld, maar zo mooi.

 4. Marije 20 juli 2016

  Het is dat het zo’n roteind rijden is, anders was ik er al lang geweest. Prachtig horloge heb je gescoord!

 5. Mariëlle 20 juli 2016

  Hele leuke aankoopjes heb je gedaan, ik ben er één keer geweest. Ik zou zeker weer eens terug willen!

 6. Lindsey Beljaars 20 juli 2016

  Wauw, vooral het horloge vind ik heel erg mooi

 7. Lesley 20 juli 2016

  Wauw dat horloge, super mooi zeg! Ik kom er niet zo vaak maar als ik er kom vind ik altijd wel mooie dingen. 🙂 Essie is daar inderdaad ook altijd met 50% super toch 😀

 8. Nicole 20 juli 2016

  De outlet in roermond is echt zo leuk! Ik vind de rode etuitjes echt super mooi!

 9. Wies | Nature of Happiness 21 juli 2016

  Super mooi horloge, en dat voor die prijs! Heel leuk 🙂

 10. Heidi 23 juli 2016

  Wat leuke die horloge van DKNY.
  Tis echt zo een mooie kleur.

 11. Mariska 25 juli 2016

  Het horloge vind ik inderdaad super mooi! En wat een prijsverschil zeg, wow.

 12. Linda 2 augustus 2016

  Wat een mooi horloge en ook de etuitjes zijn echt super mooi. Ik ben er nog nooit geweest omdat het niet in de buurt is en ik niet zo mobiel ben.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén