Top 3 current go to products

1

Favoriete producten hebben we denk ik allemaal wel, en ik merk ook dat ik al snel naar dezelfde producten blijf grijpen. Of beter nog: dat ik op een gegeven moment eindelijk weer m’n favoriet kan kopen nadat een iets minder favoriet product opgegaan is! Benieuwd naar mijn huidige top 3 favorieten? Je leest het hieronder.

2

Kiehl’s Ultra Facial Cream

Ik schreef er al eens eerder een review over en ik heb ‘m sindsdien al 2x opnieuw gekocht, deze hele basic en toch enorm fijne creme van Kiehl’s! Er zit geen parfum in waardoor hij goed samen gaat met mijn gevoelige huid en hij geeft mijn huid precies genoeg voeding zonder te vettig te zijn. En hij is net wat goedkoper dan mijn andere favoriet, Hope in a Jar van Philosophy.

3

Catrice Luxury Lips Intensive Care Gloss

Ik vergeleek dit lipproduct al eens met een vergelijkbaar product van Essence, maar Catrice won. En gelukkig vind ik ‘m nog steeds enorm fijn! Hij geeft je lippen een mooi glansje en verzorgt enorm goed, eigenlijk beter dan een standaard lippenbalsem doet. En het voelt natuurlijk heel fancy om zo’n lipgloss achtig product aan te brengen in plaats van met je vinger in een potje lippenbalsem smeren. Love it!

4

Philosophy Loveswept EDT

Mijn laatste favoriet op dit moment is de geur Loveswept van Philosophy. Wat mij betreft is het de perfecte geur voor het voorjaar! Mijn flesje was bijna op en dus deed ik heel zuinig ermee, maar ik kocht laatst een mega grote flacon als back-up en kan dus weer uitgebreid sprayen. Yasss! Zeker een aanrader als je van zoete en lieve geuren houdt!

Verder Bericht

Vorige Bericht

5 Reacties

 1. Denise 3 juni 2016

  Die creme van Kiehls lijkt me echt ontzettend fijn! 🙂

 2. Quinty 3 juni 2016

  De lipgloss lijkt me erg fijn!

 3. Mariëlle M 3 juni 2016

  De ultra facial cream vond ik niet zo bijzonder, maar de parfum lijkt me heerlijk!

 4. femketje 3 juni 2016

  ik gebruik nu een lipolie van essence, werkt ook zo fijn!

 5. Nienke Hilbrands 3 juni 2016

  Oeh, ik ben heel benieuwd naar de lipolie!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén