NARS Eye Paint in Snake Eyes

1

TK-Maxx wordt langzaamaan een van mijn favoriete winkels in Rotterdam. Het is een outletketen van Britse komaf en je vindt er onder andere kleding, accessoires en beauty items. Soms is er helemaal niks leuks, en soms liggen er ineens heel veel toffe dingen! Zo kocht ik er laatst deze China Glaze set en een bezoekje later lagen er ineens NARS spullen. De meeste items waren niet zo interessant, maar ik nam wel een Eye Paint mee!

2
3
4

Dat deze Eye Paint al een heftig leven achter de rug heeft, dat kan je wel zien aan de verpakking. Gelukkig zag het product zelf er wel nog goed uit. En ik was ook echt heel benieuwd naar deze Eye Paint van NARS! Ik gebruik dit soort producten vaak als eyeliner omdat ze, mits ze een beetje goed zijn, lang blijven zitten en vaak ook waterproof zijn. NARS belooft in ieder geval dat de Eye Paint ruim 18 uur blijft zitten en een intense kleur afgeeft!

7
6

Er waren twee kleuren, maar ik ging voor Snake Eyes. Een donkere basis met groene glitters, die me prachtig leek als eyeliner. Het potje is vrij klein en doet me denken aan de verpakking van een MAC Gel Eyeliner. Wel van glas dus, wat toch wel erg luxe staat.

8
9

En Snake Eyes is zooooooo mooi! Maar echt! Ik ben helemaal verliefd op deze kleur. De groene glittertjes zie je ook echt terug als je ‘m aanbrengt als eyeliner, en je hebt gelukkig niet heel veel nodig om de kleur op te kunnen bouwen. Ik vind de Eye Paint verrassend zacht trouwens, waardoor hij heel fijn en netjes aan te brengen is. Het lijkt me ook echt een prachtig product als basis voor een smoky eye, al zou je mij daar sowieso niet zo snel mee zien. Als eyeliner blijft hij in ieder geval ook nog eens heel goed zitten. Ik ben enthousiast!

5

Dit soort producten verschijnen en verdwijnen helaas snel weer bij TK-Maxx – als je er nog eentje wilt scoren moet je wel snel zijn en wat geluk hebben. Gelukkig zitten de Eye Paints in het standaard assortiment van NARS en kan je ‘m dus ook wel online bestellen of kopen als je een keer in het buitenland bent met een NARS verkooppunt in de buurt. Ik weet niet exact hoe het zit met online NARS bestellen, maar als het goed is zou dit moeten kunnen lukken op de officiële NARS website en bij HQhair. Ik kocht de NARS Eye Paint bij TK-Maxx voor €10, de normale prijs ligt rond de €25. En ik zou er zeker weten wel wat meer willen hebben!

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. thebeautyblognl 6 juni 2016

  Ik wil ook echt binnenkort naar de TK-maxx! Waar in Rotterdam zit hij precies?

 2. Mariëlle Markgraaff 6 juni 2016

  Wat een koopje! Zo is het nog eens leuk om producten te proberen!!

 3. Lindsey Beljaars 6 juni 2016

  Oeh wat een mooi koopje!

 4. Maaike 6 juni 2016

  Ziet er goed uit! En het is weer wat anders dan een reguliere eyeliner, wanneer je hem aanbrengt als eyeliner 🙂

 5. femketje 6 juni 2016

  okay, ik ben verliefd op die groene tint er in <3 pretteehhh!

 6. Marieke 6 juni 2016

  De nieuwe TK Maxx in Groningen is ook niet goed voor mn portemonnee!! NARS, Too Faced, Orly… Ik kocht ook een eye paint, in de kleur Baalbek. Mijne was maar €7! Ik kijk regelmatig even of er meer liggen want hij blijft zo goed zitten op m’n oogleden. Deze kleur wil ik ook wel 😄

 7. Rachel Kromdijk 6 juni 2016

  wauw hij ziet er prachtig uit!

 8. Manon 6 juni 2016

  Ik vind het een hele mooie kleur! Wij hebben helaas geen TK maxx in de buurt.

 9. Mariska 6 juni 2016

  Die is inderdaad wel echt super mooi! Heel apart die groene glittertjes erin ♥

 10. lauren 6 juni 2016

  lijkt me een prachtig product! Tk-maxx is ook echt een van mijn favoriete winkels 🙂

 11. Kiss & Make-up 7 juni 2016

  Oh jaaa, wat is hij mooi zeg! <3

 12. Shiralee 8 juni 2016

  Die kleur, DIE KLEUR! Zou er zelfs €25,- voor willen betalen. :p

 13. Eline | Simply Handwritten 9 juni 2016

  Heel erg mooi, ik snap dat je fan bent!

 14. Mariska 9 juni 2016

  Ik moet ook eens naar TK Maxx! Wat een ontzettend mooi product dit. Heb eigenlijk nog niet eerder iets van Nars gehad :O

 15. Marjolein 28 juni 2016 — Berichtauteur

  test

 16. Marjolein 28 juni 2016 — Berichtauteur

  testing

 17. Marjolein 28 juni 2016 — Berichtauteur

  test 123

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén