Revlon Ultra HD Matte Lip Color – Devotion & Passion

1

Toen ik in Londen was viel het me op dat veel make-up merken inmiddels niet zo uniek meer zijn voor ons Nederlanders, en ook gewoon in Nederland te koop zijn! Gelukkig waren er nog wel wat uitzonderingen te vinden, aangezien ik het juist leuk vind om unieke producten mee te nemen als ik in het buitenland ben. Revlon kennen we in Nederland wel, maar de verkrijgbaarheid van (nieuwe) producten is wat minder. En dus nam ik twee mooie lipproducten mee!

2
3
9

Dit zijn de Revlon Ultra HD Matte Lip Color producten. Niet echt een lipgloss, maar ook niet echt een lipstick. Liquid lipstick is denk ik de beste benaming, en dat zien we natuurlijk bij steeds meer merken in het assortiment! De verpakking en de kleuren spraken me erg aan en dus nam ik de kleuren Devotion en Passion mee. Revlon zegt zelf over deze Ultra HD Matte Lip Color dat het je een “lightweight, high definition velvety matte color” geeft. De producten zijn voedend en hebben een gel textuur die zacht aanvoelt op de lippen. In totaal zijn er 8 tinten beschikbaar, vooral roze en rood.

4
5
11

Devotion is een vrij zachte en neutrale roze tint. Ik nam ‘m bewust mee omdat het me wel een mooi everyday kleurtje leek! De verpakking lijkt het meest op een lipgloss, met een zachte applicator die een fijne vorm heeft om het product mee aan te brengen. Beide kleuren zijn erg goed gepigmenteerd en geven je een dekkend resultaat op de lippen.

6
7
12

Passion is natuurlijk wat minder naturel, maar wel erg mooi. Deze warme rode tint vind ik zelf goed bij mijn tint en haarkleur staan, wat zeker niet altijd het geval is met rode lipproducten. Opvallend vind ik trouwens ook de geur van de producten – ze ruiken heel sterk naar vanille gemengd met iets anders zoets. Het moet je ding zijn en van mij had de geur niet zo heftig hoeven zijn, maar vies is het gelukkig niet! Ook de rode kleur brengt gemakkelijk aan en geeft een mooie dekking.

10

Ik had wel verwacht dat deze producten echt mat zouden zijn, maar dat is niet zo. Ze zijn een stuk minder glanzend dan een lipgloss of glanzende lipstick, maar niet zo mat als bijvoorbeeld de matte liquid lipsticks van MAC. Aan de ene kant vind ik dat niet zo erg – ze brengen een stuk soepeler en egaler aan en voelen heel comfortabel en zacht op de lippen. Aan de andere kant maakt het ze wel een stuk minder longlasting en moet je oppassen dat je niet even iets te enthousiast langs je lippen veegt of wat eet. Ze blijven zo’n 3-4 uur mooi zitten mits je niks eet of drinkt.

8

Ik vind zelf het roze kleurtje erg mooi en draagbaar, en ben er dan ook heel blij mee! De rode tint vind ik ook mooi maar zal ik denk ik minder snel erbij pakken. In Londen zag ik deze Revlon Ultra HD Matte Lip Color producten bij bijna elke drogisterij wel liggen, voor £8,99 per stuk. In Nederland is Revlon helaas een stuk minder gemakkelijk te verkrijgen. Een aantal producten kan je vinden bij online webshops zoals The Make Up Spot en OnlineMakeup, maar helaas niet de Matte Lip Colors. Mocht je binnenkort naar Engeland of Amerika gaan, dan zijn deze lipproducten wel zeker het proberen waard!

Verder Bericht

Vorige Bericht

15 Reacties

 1. Nina Simplynspecial 6 mei 2016

  Wat een leukerds! Idd, niet enorm matt, maar alsnog wel heel mooi. Vooral die lichte vind ik tof.

 2. Lotte 6 mei 2016

  Mooie producten! Ik vind het meer een soort heel gepigmenteerde lipglossjes, als ik ze zo zie. Maar dat maakt ze niet minder mooi! Vind de roze je heel goed staan.

 3. Mariëlle 6 mei 2016

  Ik vind beide tinten erg mooi! Ik kende deze producten nog niet!

 4. Eline | Simply Handwritten 6 mei 2016

  De roze kleur staat je erg mooi, maar het matte valt inderdaad wat tegen.

 5. Julie 6 mei 2016

  Wat een leuke verpakkingen! Ik vind het tof dat ze ook de huls matte hebben gemaakt! 🙂
  Alleen jammer dat ik van het product op zich iets meer had verwacht! 🙂

 6. Nicole 6 mei 2016

  Wat een ontzettend mooie kleuren zeg. Ik vind vooral de wat neutralere erg mooi!

 7. Kiss & Make-up 6 mei 2016

  Devotion is echt een superleuke kleur! De finish is ook mooi.

 8. Tine 6 mei 2016

  Wat een leuke kleurtjes! Ik heb helaas niet direct een reisje naar Londen op de planning staan, haha.

 9. femketje 6 mei 2016

  ik vind die lichtere tint super pretty 😀

 10. Rachel Kromdijk 6 mei 2016

  oeh ze zien er wel prachtig uit zeg!

 11. Manon 6 mei 2016

  IK wist niet dat Revlon dit soort producten had, ik vind de kleuren echt heel erg pretty bij je staan

 12. Mariska 6 mei 2016

  Ze zien er wel mooi en goed uit vind ik. Leuke producten!

 13. Lenneke 7 mei 2016

  3 uur zonder eten of drinken?! That would be a first…

 14. Astrid 7 mei 2016

  Mooie kleurtjes hoor, de rode staat je ook erg goed vind ik.

 15. Sarah 17 januari 2017

  Staan je goed! Ik heb de Passion en een nude kleur ook in het buitenland op de kop getikt. Het truc is dat als je ze iets minder dik aanbrengt en een paar keer goed dept, er echt een matte stain op je lippen achterblijft. Deze blijft, zelfs met eten en drinken, de hele dag zitten.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén