Tip – Instax foto-album van eBay!

1

Een tijdje geleden kocht ik een Fujifilm Instax mini 8 camera en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! Ik heb ‘m veel gebruikt, vooral tijdens mijn vakantie en tripje naar Londen. En dus had ik inmiddels een aardig stapeltje foto’s gekweekt die ik natuurlijk wel goed en netjes op wil bergen. Gelukkig vond ik dan ook Instax-albums op eBay!

2
3
4

Ik ging voor de lichtblauwe versie met gele binnenkant, maar er zijn nog veel meer kleuren en printjes verkrijgbaar. Het album is van plastic en er kunnen 64 foto’s in. Of eigenlijk 65, want op de voorkant kun je ook nog een foto kwijt! Bij mij eindigde hier een eigenlijk mislukte foto met Lara (er zit een rare kleurvlek op) die ik toch nog wel heel leuk vond.

5
6

Het doet me een beetje denken aan zo’n mapje die je vroeger had voor je Pokémon kaarten (#nerdalert), maar dan dus voor je Instax foto’s! Er zitten doorzichtige vakjes in en per pagina kan je twee foto’s kwijt. Let wel op dat de vakjes liggend zijn en je waarschijnlijk net als ik veel rechtopstaande foto’s hebt. Ik heb ze bewust allemaal dezelfde kant op erin gedaan zodat je er gemakkelijk doorheen kunt bladeren en niet steeds het boekje hoeft om te draaien ;).

7

Mocht je nog een manier vinden om je Instax foto’s netjes op te bergen, dan is dit zeker een aanrader! Ik kocht ‘m voor ongeveer €3,50 op eBay. Je kunt ‘m ook vinden door te zoeken op “Instax mini album” en dan een versie met 64 vakjes te zoeken. Ik zag ‘m trouwens ook op Aliexpress, waar je met iDeal kunt betalen (zelfde zoekterm gebruiken).

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Ines 11 april 2016

  Oh die zijn mooi!

 2. Sophie 11 april 2016

  Ik heb deze ook, zo leuk! Ik vind het overigens vet slim dat jij de datum er onder hebt gezet; met wat voor ding heb jij dat gedaan (waar vind ik dat? 😀 😀 😀 )?

 3. Denise 11 april 2016

  Omg wat leuk! Ook die datum zo 🙂

 4. Astrid 11 april 2016

  Superleuk! Ook fijn om gewone foto’s in een album te hebben in plaats van alles op de computer.

 5. Lindsey Beljaars 11 april 2016

  Aaah deze is superleuk!!

 6. Sandra 11 april 2016

  Wat een leuk album zeg, het ziet er prachtig uit!

 7. Mariëlle 11 april 2016

  Ik heb het weleens voorbij zien komen, het ziet er écht super leuk uit zeg!

 8. Kim 11 april 2016

  Wat schattig!

 9. Rachel Kromdijk 11 april 2016

  Wat super leuk dat je die datum eronder doet, ik heb ook ditzelfde albumpje! ook in het roze.. te cute

 10. Marije 15 april 2016

  Nice! Ik heb een simpel mapje van HEMA en vergeet steeds foto’s te maken met mijn Instax. Moet hem toch maar weer eens van zolder halen, hehe.

 11. Suzanne 25 april 2016

  Een instax mini camera is zo leuk! Wish i had one. Leuk en handig album 🙂

 12. Jennifer 3 mei 2016

  Ik had deze albums ook om de foto’s en berichtjes van ons kraambezoek in te stoppen. Is ook echt heel leuk geworden vind ik zelf! 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén