Je eigen iPad hoes ontwerpen met GoCustomized!

1

Een paar maanden geleden heb ik een iPad Mini 4 gekocht en sindsdien heb ik nog geen dag spijt hiervan. Ik gebruik ‘m veel en vaak en hij werkt enorm fijn! Natuurlijk wil ik deze toch best dure aankoop zo goed mogelijk beschermen. Er waren toen ik ‘m kocht nog niet zoveel hoesjes te koop voor deze nieuwe iPad en dus heb ik sinds het begin een niet zo heel spannende hoes er omheen. Maar daar is laatst verandering in gekomen!

7
2
3

Ik mocht namelijk van GoCustomized een iPad hoesje ontwerpen voor mijn iPad Mini 4 en dat vind ik super tof. Zo is het overduidelijk mijn iPad en is hij tegelijkertijd goed beschermd! Een hoesje “ontwerpen” werkt eigenlijk vrij simpel op de site. Je kunt een foto uploaden, teksten toevoegen en je kunt zelfs kiezen uit prints die al beschikbaar zijn gemaakt door GoCustomized. Dat laatste is natuurlijk ideaal als je zelf niet zo goed weet wat je wilt.

Ik wist wel heel goed wat ik wilde, namelijk iets wat ik ook al eens als telefoonhoesje heb laten maken. Ik zocht alle foto’s met een witte achtergrond bij elkaar die ooit eens op mijn Instagram account hebben gestaan. Ik heb daar een collage van gemaakt in Photoshop, een vakje toegevoegd met de naam van mijn site in hetzelfde lettertype als mijn logo en voilá, ik heb een super customized hoes!

4
5
6

De smart cover lijkt op de hoezen die Apple verkoopt en die vast klikken aan je iPad via een magnetische strip. Dat vind ik er heel mooi uit zien en werkt ook fijn, want je kunt ‘m oprollen en zo je iPad neerzetten. De back cover is optioneel en kost je wat extra’s, maar zou ik je zeker aanraden. Zo is je iPad natuurlijk nog beter beschermd en hij sluit ook perfect aan op de smart cover.

Ik was een beetje bang dat de afbeelding er raar uit zou gaan zien op de cover door de vouwrandjes die erin zitten, maar dat valt gelukkig reuze mee! Sowieso ben ik heel tevreden over hoe de afbeelding op de hoes geprint is. De foto’s zijn namelijk best klein, maar je ziet nog steeds goed de details. De afbeelding is daarnaast ook echt wit geworden, zoals ook al de afbeelding is. Ik vind ‘m geslaagd! De cover werkt zoals een smart cover van Apple, dus het scherm van je iPad gaat aan zodra je de cover open doet.

8
9

Een iPad Mini 4 smart cover ontwerpen kost bij GoCustomized €33 en voor de doorzichtige back-cover betaal je €7 extra. Daarmee is de hoes gelukkig alsnog een stuk goedkoper dan de hoezen van Apple zelf én je hebt een uniek exemplaar! Zelf een hoesje ontwerpen doe je gemakkelijk via de GoCustomized website.

Verder Bericht

Vorige Bericht

5 Reacties

 1. Mariska 22 januari 2016

  Ziet er best wel gaaf uit!

 2. Rachel Kromdijk 22 januari 2016

  Ziet er super goed uit zeg! tof!

 3. Nina Simplynspecial 22 januari 2016

  Ik heb een hoesje ontworpen via Gocustomized, super leuk! Ik krijg er nog iedere dag complimentjes over 😀

 4. Marijke 22 januari 2016

  Ziet er héél erg mooi uit!

 5. Marjoleine 22 januari 2016

  Echt heel tof zeg! Leuk ook met je logo erop 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén