Persnieuws #1

Hoi hallo. Ik had een ideetje en ik hoop dat jullie het leuk vinden! Ik krijg namelijk dagelijks leuke persberichten in mijn inbox. Over nieuwe limited editions, verbeterde producten of ander interessant nieuws. Soms kan ik er zelf een review over schrijven, maar vaak zat ook niet. Terwijl er best veel interessante dingen bij zitten! En dus dacht ik.. Wat als ik jullie regelmatig wat meer ga vertellen over dit soort dingen? Dus bij deze een eerste post met persnieuws.

Zo schreef ik laatst over de Vaseline Spray & Go body moisturizer in de variant Aloe Fresh, die ik nog steeds heel fijn vind! Maar Vaseline heeft nog een vierde variant aan het assortiment toegevoegd. Er is nu namelijk ook een variant zonder parfum en met nog wat extra sterke voedende ingrediënten, in de witte sprayflacon. Fijn voor droge en gevoelige huidjes of als je liever de geur van het parfum of de bodysplash die je dagelijks gebruikt wilt ruiken. Ik ga ‘m in ieder geval zeker proberen nadat de groene op is! Deze nieuwe variant kost €8,29 en is inmiddels ook al verkrijgbaar.

De They’re Real mascara van Benefit bestaat al een tijdje en laatst kwam hier de They’re Real Push-Up eyeliner bij. Beide producten waren echter alleen beschikbaar in het zwart en daar heeft Benefit nu verandering in gebracht! De They’re Real Push-Up eyeliner beviel (en bevalt) me niet zo heel best, maar de mascara vind ik wel erg fijn. En stiekem wil ik die eyeliner toch nog een kans geven, want ik vind die paarse kleur zo tof! De nieuwe producten zijn al te koop bij Douglas en ze kosten elk €26 per stuk. Meer zien? Check de review van de meiden van Kitteh’s Cupcakes!

Het parfum Cool Water van Davidoff ken je vast al wel, maar wist je dat dit merk al sinds 2012 het Pristine Seas Project van National Geographic ondersteund? Dit project heeft als doel om de oceanen op deze aarde te onderzoeken en te beschermen. Een eerste succes is al geboekt: onder andere de Britse regering heeft afgesproken om een groot oceaanreservaat op te gaan richten. Elke keer dat er een flacon Cool Water over de toonbank gaat, gaat er al een bedrag naar dit project. Maar om het nog wat extra onder de aandacht te brengen kan je deze zomer het Cool Water parfum van Davidoff in een speciale verpakking kopen. Meer lezen over dit initiatief? Check de speciale website!


Soms krijg ik ook food-related persberichten binnen en 9 van de 10 keer denk ik: ik wil het, nu! Gewoon omdat het er altijd zo leuk, mooi of handig uit ziet, haha. Zoals deze mooie karaf van het merk Contigo! Deze heet Lakeview en door het speciale reservoir in het midden van de karaf kan je gemakkelijk “infused water” maken – water met een lekker smaakje. Door er bijvoorbeeld aardbeien, limoenschijfjes of muntblaadjes in te doen. Omdat de ingrediënten en het water gescheiden zijn heb je geen last van vervelende stukjes in je smaakwatertje. En geef nou eerlijk toe, het ziet er ook gelijk super profi uit toch? De Lakeview karaf van Contigo kost €49,95 en is te bestellen in de webshop.

Guhl is zeker een van mijn favoriete haarverzorgingsmerken. De shampoos zijn vaak sterk geconcentreerd waardoor je er maar weinig van nodig hebt, ruiken heerlijk en leveren je lekker zacht en happy haar op. Guhl heeft de Intensieve Stevigheid shampoo een make-over gegeven – een andere geur, andere kleur, en nog betere ingrediënten. Guhl belooft ons 80% sterker haar dat minder snel afbreekt! En ook de Guhl Fris & Luchtig variant is vernieuwd. Dit product is specifiek bedoeld voor snel vet wordend, slap haar. Deze shampoo bevat yuzu, wat een zeldzame citrusvrucht uit Japan is en bol staat van de vitamine C. Dit schijnt de overtollige talg op de hoofdhuid succesvol te kunnen verwijderen, waardoor je haar langer fris aan voelt. Deze producten zijn vanaf deze maand te koop en ze kosten €6,40 per stuk.

En last but not least: nagellaknieuws van Sally Hansen! Dit merk komt namelijk met een speciale Bridal collectie, helemaal gericht op aanstaande bruidjes die mooie en verzorgde nagels willen hebben op hun speciale dag. Logischerwijs bestaat de collectie vooral uit wat zachtere tinten. Al vind ik die lichtblauwe stiekem nog best heftig voor zo’n dag, haha. Sally Hansen nagellak blijft bij mij overigens relatief goed zitten, dus dat is een hele zorg minder op je trouwdag. De collectie is vanaf half juli te koop bij Ici Paris XL en DA drogist en ze kosten €10,99 per stuk.

Vinden jullie het leuk om vaker dit soort nieuwtjes te lezen op mijn blog? Laat het me weten in de reacties!

Verder Bericht

Vorige Bericht

10 Reacties

 1. Femke 7 juli 2015

  Wauw, die lakjes zien er mooi uit zeg! Daar ben ik erg benieuwd naar :-)!

 2. Do 7 juli 2015

  Leuk artikel! Die nieuwe eyeliners en mascara van Benefit zien er goed uit. Die karaf lijkt me ook erg handig en hij ziet er ook nog eens leuk uit 🙂

 3. Tineke 7 juli 2015

  Die karaf ziet er leuk uit, zoiets lijkt me erg handig!
  Liefs

 4. Tea 7 juli 2015

  Die waterkan wil ik echt hebben! Beetje duur alleen helaas.

 5. Mandy 7 juli 2015

  Leuke nieuwe producten

 6. Manon 7 juli 2015

  Leuke nieuwtjes !

 7. Nicole 7 juli 2015

  Ik ben zo benieuwd naar die Vasaline spray bodylotions. Ook de lakjes van Sally Hansen vind ik er erg mooi uitzien.

 8. Linda / Oh My Beauty 7 juli 2015

  Leuke nieuwtjes! Ik vind die waterkan er heel tof uit zien!

 9. Shiralee 7 juli 2015

  Wat een leuk idee is dit zeg! Dat van het ‘infused water’ ziet er ook heel erg goed uit, vooral omdat het BPA vrij is. Op eBay verkopen ze die dingen ook, maar dat vind ik dan toch eng om te bestellen vanwege de BPA. Dan leg ik liever wat meer geld er voor neer!

 10. Mariska 8 juli 2015

  Vind die nagellaken er erg mooi uit zien! Ook is de kan waarbij je het fruit kunt doen erg handig 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén