L’Oréal Paris Color Riche Matte Lipstick in Cocorico

Tijdens het L’Oréal event konden we een lipstick laten graveren met onze naam erin, dit ter ere van de 30ste verjaardag van de Color Riche lijn. Ik koos zelf voor een felrode tint omdat ik wel benieuwd was hoe hij me zou staan. And I tried it out!Maar eerst wat meer info over de lipstick zelf. Ik heb kleur #330 en deze heet Cocorico. Het is een matte, vrij fel rode tint en hij komt in een gouden huls. Stiekem vind ik de verpakking een beetje tacky qua kleur haha, maar het is verder wel een prima verpakking. L’Oréal belooft ons een krachtig rood kleurresultaat met een matte finish, maar ook zachte en soepele lippen.En ja, rood is hij zeker haha. En ook mat, wat ik eigenlijk wel verrassend mooi vind! Het staat daardoor toch heel anders dan een echt glanzende kleur. Wel vind ik de rode tint voor mij wat minder geslaagd. Misschien toch net iets te fel en iets te botsend met mijn haar- en oogkleur. Het aanbrengen vond ik ook wel net iets lastiger dan bij een glanzende kleur. Hij is niet echt stroever, maar je ziet foutjes wel net wat sneller.

Dat hij mat is zorgt er overigens wel voor dat hij relatief lang blijft zitten, zeker voor een normale lipstick die geen longlasting effect belooft. Al zal hij een goede maaltijd helaas toch niet helemaal overleven omdat hij alsnog niet echt opdroogt.

Al met al vind ik de lipstick qua textuur echt tof, dat matte effect heeft wel wat. De kleur is wat minder mijn ding, al zijn er nog meer kleuren in deze matte lijn. Je kunt ze uiteraard wel vinden in de meeste drogisterijen en bijvoorbeeld ook online. De L’Oréal Paris Color Riche Matte Lipstick in Cocorico kost €14,99.

Verder Bericht

Vorige Bericht

10 Reacties

 1. Do 3 juli 2015

  Mooie kleur, staat je goed!

 2. Sandra 3 juli 2015

  Heel mooi en lekker zomers kleurtje!

 3. Svenja 3 juli 2015

  Wauw, chique kleur rood. De kleur spat heerlijk van je lippen af en staat je prachtig!

 4. Sofie 3 juli 2015

  Wat een prachtige lipstick!

 5. Femke 3 juli 2015

  Wat een mooie kleur, hij staat je erg mooi! Rood is niet zo mijn kleur maar vind het bij anderen altijd wel erg mooi!

 6. Sophie 3 juli 2015

  Wat een prachtige kleur! Ik vind dat je rood heel goed kunt hebben 🙂 Ik heb die neonroze, laat ik die vandaag eens op doen! 🙂

 7. Nicole 3 juli 2015

  Wat een mooie kleur. Ik vind ‘m je echt goed staan.

 8. Manon 3 juli 2015

  Wat een mooie kleur is dit

 9. Mariëlle 3 juli 2015

  Jeetje wat een knalkleur, heel mooi!

 10. Maxime 3 juli 2015

  Wat leuk!
  Niet alleen die mooie lipkleur viel me op, maar wat heb je mooie kleur ogen!
  xx

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén