Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow palette

Ohh, dit palette is er eentje om naar uit te kijken! Ik ontving laatst het Limited Edition Eyeshadow palette van Dr. Hauschka en sindsdien heb ik ‘m bijna dagelijks gebruikt. Hoe zo’n toch vrij simpel palette mijn hart heeft kunnen veroveren? Dat vertel ik jullie graag in dit artikel!Dr. Hauschka is een natuurcosmeticamerk en dat zie je dan ook terug in vooral natuurlijke ingrediënten. Ik vind dat met mijn gevoelige huid zeker een pluspunt! In het palette vind je 4 matte tinten: van bijna wit tot diep donkerbruin. Omdat ze mat zijn en vrij natuurlijk kan je ze zowel voor op je oogleden als voor je wenkbrauwen gebruiken en hierdoor is het dus een best compleet palette.


De kleuren in het palette heten van links naar rechts Sand, Light Brown, Soft Grey en Anthracite. In het palette vind je ook nog een oog- en wenkbrauwpenseel van echt haar wat wonderlijk genoeg ook echt bruikbaar is. Ik pak zelf vaak mijn eigen kwasten erbij, maar op reis of voor een kleine touch-up is het een prima oplossing.


Tijd voor swatches en een look! Wat me gelijk opviel is dat de oogschaduws lekker zacht zijn en ondanks hun matheid veel kleur afgeven. Ze zijn wel aan de poederige kant en ik raad je dan ook aan om je kwast even goed af te tikken voordat je ze gebruikt. Ik vind het zelf mooi om de koele taupe kleur op het bewegend ooglid aan te brengen, de meest donkere kleur in de crease en Sand richting het wenkbrauwbot. Het lijntje bij mijn wimpers maakte ik trouwens ook met de donkerste kleur.

Bij de ooglook heb ik trouwens ook de taupe kleur in mijn wenkbrauwen gebruikt. Normaal doe ik zoiets nooit dus excuses voor dat mijn wenkbrauwen totaal niet kunnen tippen aan die van de gemiddelde MUA, haha. Maar de taupe tint vind ik wel geschikt voor wenkbrauwen omdat hij vrij koel is. Mijn wenkbrauwen zijn zelf vrij rood van kleur door mijn haarkleur, maar ik vind een koele kleur dan alsnog wat mooier dan bijvoorbeeld de tweede kleur in het palette.

Ik vind het vooral een lekker makkelijk palette. Je hebt er zo een ooglook mee gemaakt en kunt er ook even je wenkbrauwen mee doen. Met een goede basis blijven de kleuren trouwens ook de hele dag zichtbaar, ze vervagen niet na een tijdje. Best prijzig is het palette wel, hij kost je €28,95. Al krijg je hier wel 4 oogschaduws van elk 1,8 gram voor – een MAC oogschaduw is bijvoorbeeld 1,5 gram. En gelukkig heb je nog even tijd om te sparen, want hij is vanaf 15 augustus te koop (zie de site voor verkooppunten).

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Femke 6 juli 2015

  Ik zou het palette zelf niet zo snela anschaffen want ik vind hem erg aan de prijs voor vier kleuren.. wel vind ik hem erg mooi!! Fijne swatches ook :-)!

 2. Femke 6 juli 2015

  Ik zou het palette zelf niet zo snela anschaffen want ik vind hem erg aan de prijs voor vier kleuren.. wel vind ik hem erg mooi!! Fijne swatches ook :-)!

 3. Do 6 juli 2015

  Een erg mooi naturel palette, erg handig voor elke dag 🙂

 4. Sophie 6 juli 2015

  Fiet fjieuw! 🙂 Ik vind het een plaatje, zeker iets in de trant van UD Naked Basics (mijn favoriet!). Of ik hem aanschaf weet ik niet, maar kijken ga ik zeker tegen die tijd!

 5. Liset - Beautydagboek 6 juli 2015

  Ik vind de swatches veelbelovend! Ook dat ze mat zijn, vind ik geweldig. Echt een palette naar mijn hart!

 6. Jaimy en Laura 6 juli 2015

  Mooie foto’s heb je ervan gemaakt! Ik heb dit palette ook en vind ‘em erg fijn! Moest alleen wel wennen aan de geur 🙂

 7. Sandra 6 juli 2015

  Het ziet er erg goed uit!

 8. Dionne 6 juli 2015

  Wat een fijne review! Ik heb hem zelf ook en vind hem erg fijn!

 9. Anne 6 juli 2015

  Mooie matte kleuren 🙂 Echt een palet dat je vaak kunt gebruiken.

 10. kelly 6 juli 2015

  Wat een prachtige foto’s en je look vind ik ook erg mooi! <3

 11. Manon 6 juli 2015

  Prachtige palette is het! Mooie look heb je ermee gemaakt

 12. Lotje 6 juli 2015

  Wat een prachtige palette! Ziet er heel goed uit! X

 13. Nicole 6 juli 2015

  Ik vind het palette heel mooi. Normaal ben ik niet zo van deze basic kleuren, maar door de goede pigmentatie vind ik ze toch wel erg mooi!

 14. Maaike 6 juli 2015

  Ik vind hem wel aan de prijzige kant, maar oh wat zijn de kleuren en de pigmentatie toch mooi!

 15. robin 6 juli 2015

  je wenkbrauwen zijn gewoon goed hoor haha! en je lipstick is ook mooi. ik vind het een erg mooi palette ^^

 16. Mariëlle 6 juli 2015

  Wat een geweldige foto’s <3 Ik vind het er best goed uit zien, maar ik draag dit niet zo vaak!

 17. Rachel 6 juli 2015

  Prachtige foto’s weer en je hebt er een prachtige look mee gemaakt!

 18. Mieke 8 juli 2015

  Mooie foto’s! Ik vind het palette er super uitzien maar de kleuren zou ik zelf niet zo snel gebruiken waardoor ik de prijs daarom ook aan de dure kant vind. Liefs!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén