Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow palette

Ohh, dit palette is er eentje om naar uit te kijken! Ik ontving laatst het Limited Edition Eyeshadow palette van Dr. Hauschka en sindsdien heb ik ‘m bijna dagelijks gebruikt. Hoe zo’n toch vrij simpel palette mijn hart heeft kunnen veroveren? Dat vertel ik jullie graag in dit artikel!Dr. Hauschka is een natuurcosmeticamerk en dat zie je dan ook terug in vooral natuurlijke ingrediënten. Ik vind dat met mijn gevoelige huid zeker een pluspunt! In het palette vind je 4 matte tinten: van bijna wit tot diep donkerbruin. Omdat ze mat zijn en vrij natuurlijk kan je ze zowel voor op je oogleden als voor je wenkbrauwen gebruiken en hierdoor is het dus een best compleet palette.


De kleuren in het palette heten van links naar rechts Sand, Light Brown, Soft Grey en Anthracite. In het palette vind je ook nog een oog- en wenkbrauwpenseel van echt haar wat wonderlijk genoeg ook echt bruikbaar is. Ik pak zelf vaak mijn eigen kwasten erbij, maar op reis of voor een kleine touch-up is het een prima oplossing.


Tijd voor swatches en een look! Wat me gelijk opviel is dat de oogschaduws lekker zacht zijn en ondanks hun matheid veel kleur afgeven. Ze zijn wel aan de poederige kant en ik raad je dan ook aan om je kwast even goed af te tikken voordat je ze gebruikt. Ik vind het zelf mooi om de koele taupe kleur op het bewegend ooglid aan te brengen, de meest donkere kleur in de crease en Sand richting het wenkbrauwbot. Het lijntje bij mijn wimpers maakte ik trouwens ook met de donkerste kleur.

Bij de ooglook heb ik trouwens ook de taupe kleur in mijn wenkbrauwen gebruikt. Normaal doe ik zoiets nooit dus excuses voor dat mijn wenkbrauwen totaal niet kunnen tippen aan die van de gemiddelde MUA, haha. Maar de taupe tint vind ik wel geschikt voor wenkbrauwen omdat hij vrij koel is. Mijn wenkbrauwen zijn zelf vrij rood van kleur door mijn haarkleur, maar ik vind een koele kleur dan alsnog wat mooier dan bijvoorbeeld de tweede kleur in het palette.

Ik vind het vooral een lekker makkelijk palette. Je hebt er zo een ooglook mee gemaakt en kunt er ook even je wenkbrauwen mee doen. Met een goede basis blijven de kleuren trouwens ook de hele dag zichtbaar, ze vervagen niet na een tijdje. Best prijzig is het palette wel, hij kost je €28,95. Al krijg je hier wel 4 oogschaduws van elk 1,8 gram voor – een MAC oogschaduw is bijvoorbeeld 1,5 gram. En gelukkig heb je nog even tijd om te sparen, want hij is vanaf 15 augustus te koop (zie de site voor verkooppunten).

  1. Ik zou het palette zelf niet zo snela anschaffen want ik vind hem erg aan de prijs voor vier kleuren.. wel vind ik hem erg mooi!! Fijne swatches ook :-)!

  2. Ik zou het palette zelf niet zo snela anschaffen want ik vind hem erg aan de prijs voor vier kleuren.. wel vind ik hem erg mooi!! Fijne swatches ook :-)!

  3. Fiet fjieuw! 🙂 Ik vind het een plaatje, zeker iets in de trant van UD Naked Basics (mijn favoriet!). Of ik hem aanschaf weet ik niet, maar kijken ga ik zeker tegen die tijd!

  4. Mooie foto’s! Ik vind het palette er super uitzien maar de kleuren zou ik zelf niet zo snel gebruiken waardoor ik de prijs daarom ook aan de dure kant vind. Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *