Urban Decay – de wishlist!

Bijzonder goed beautynieuws: Urban Decay komt terug naar Nederland! Natuurlijk wisten jullie dat allang en breng ik oud nieuws, maar dat maakt het niet minder leuk. Sinds het weg is merk ik dat ik altijd wel producten ervan op m’n wishlist heb, maar het maar zelden ook echt bestel omdat dat zo’n gedoe is. Gelukkig is die barrière nu weg! Of nou ja gelukkig.. Dit gaat pijn doen, haha. Benieuwd naar de Urban Decay items op mijn wishlist? Kijk dan verder!

1. Naked Basics palette (€28) – Ik wil het! Het is compact en schattig! En vooral heel handig, omdat er kleuren in zitten die ik graag in een basic look gebruik.

2. Naked Skin Weightless Complete Coverage concealer (€24) – Hier ben ik dus best benieuwd naar, in combinatie met de foundation hieronder.

3. Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid foundation (€35) – Maar dan wil ik ’t wel in de winkel proberen om te kijken of de tinten licht genoeg zijn. Ik hoor best vaak positieve dingen over de foundation en de concealer, dus kom maar op!

4. 24/7 Velvet Glide-On eye pencil (€20) – Omdat ik soms heel lui een lijntje zet met een oogpotlood en dat een beetje uitveeg bij wijze van eyeliner. Benieuwd of deze goed blijft zitten!

5. Eyeshadow Primer Potion (€20) – Ik had ‘m ooit, voelde er veel liefde voor, maar werd er toen allergisch voor. Ik weet alleen nog steeds niet of dat komt omdat ik voor een stofje allergisch ben geworden of omdat de UDPP die ik had gewoon oud was. Opnieuw proberen dus!

6. All Nighter Makeup Setting Spray (€26) – Ooit eens geprobeerd, beviel best goed! Het zorgt er succesvol voor dat je make-up net wat langer blijft zitten.

7. Naked 2 palette (€50) – Ik heb nog geen Naked palette en nr. 2 spreekt me eigenlijk nog steeds het meeste aan. Toch maar eens eentje proberen? Op dit moment is dit palette trouwens nog niet beschikbaar in het assortiment, boeh!

Urban Decay is inmiddels al te bestellen in de webshop van Ici Paris XL (ook in die van België!) en vanaf 25 juni in het Ici Paris XL filiaal in de Kalverstraat in Amsterdam. Later trouwens ook in Brussel en ik las ergens dat er misschien nog wel meer verkooppunten bij komen als het goed loopt. Ik hoop het! Welke items van Urban Decay wil jij gaan scoren?

  1. Ik heb de dupes van de NAKED palettes, dus daar ben ik voorlopig wel even mee voorzien :-)! Ik ben wel ontzettend benieuwd naar de UD Eyeshadow Primer Potion, en dan de naturel variant! Ook ben ik erg benieuwd naar de setting sprat!

  2. Oh ik wil echt alles! Ik heb het UD Naked Basics en al 3 kleuren pan geraakt :’) Het UD Naked3 palette heb ik ook, maar de volgende wordt absoluut het Naked 2 (OF HET NIEUWE SMOKEY PALETTE WAT GELANCEERD WORDT!!!) hihi <3

  3. Ik had het Naked On The Run palette op mijn wishlist staan, en besteld. Hij kwam alleen helemaal gebroken binnen en heb hem weer retour gedaan. Ik weet niet of ik hem nu opnieuw durf te bestellen of nog even afwacht en hem haal bij de Kalverstraat over een paar weken…

  4. De All Nighter spray wil ik ook ooit kopen. Ook een Naked palette staat nog op mijn wishlist maar ik heb van allemaal al dupes dus ik weet niet of die nog echt een toevoeging aan mijn collectie zijn aangezien ze toch best duur zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *