Super goede bescherming voor je iPhone 6 met Otterbox

Als je net als ik een relatief dure telefoon hebt, dan wil je die natuurlijk wel goed beschermen tegen krassen en vallen. Ik wel tenminste, mijn hart breekt al als hij van 20 cm op een zachte ondergrond valt haha! Ik heb zelf de iPhone 6 en hoewel ik eigenlijk altijd vrij goedkope hoesjes er omheen heb, kreeg ik de kans om wat betere hoesjes uit te proberen. Namelijk telefoonhoesjes van het merk Otterbox!


Misschien dat je al eens van het merk gehoord hebt, al is de kans denk ik ook best groot dat ’t niet zo is. Otterbox staat voor hele sterke hoesjes die je telefoon optimaal beschermen. Helaas waren ze voorheen niet bepaald hip en daarmee wat minder aantrekkelijk als je wel waarde hecht aan de looks van je telefoon. Gelukkig heeft Otterbox daar verandering in gebracht, door een lijn uit te brengen die optimale bescherming combineert met een tof design!

De eerste variant die ik heb heet Eden Teal, een blauw hoesje met een bloemenprint erop. Lekker vrouwelijk, maar toch best tof door de kleur! Wat me gelijk opviel is dat het een best groot hoesje is. Een beetje lomp misschien, al ben ik het op zich wel gewend door het houten hoesje wat ik een tijdlang om m’n telefoon had. De hoesjes van Otterbox zijn een mix van een siliconen binnenlaag met daarop een hard buitenschild. Daardoor geven ze een goede bescherming – niet alleen tegen vallen, maar ook tegen stoten of krassen.Het tweede hoesje heet Sorbet Crystal en is wederom een mix van hard plastic en siliconen, maar heeft bovendien nog wat extra’s: je kunt ‘m zelf customizen! De achterkant is namelijk transparant en je krijgt al een kartonnen print erbij, maar je kan natuurlijk ook je eigen afbeelding erin doen. Of je kiest ervoor om ‘m zonder print om je telefoon te doen zodat je je eigen telefoon er nog doorheen ziet. De print die erbij zit is niet helemaal mijn ding, maar ik vind het hoesje zelf door de roze kleur wel heel tof! En wederom voelt hij heel stevig aan.

Het laatste hoesje is wat neutraler qua kleur dan de eerste twee hoesjes. Dit is White Gunmetal en is een mix van grijs siliconen en een witte shell met een licht ruitjespatroon erin. Een goede optie als je de andere hoesjes te kleurrijk vindt! Ik vind ‘m best pretty. Je drukt trouwens je iPhone in het hoesje om ‘m erin te doen en daar moet je wel een beetje mee oppassen, want het hoesje zit er heel strak omheen. En ja een iPhone 6 buigt, maar om nou te zeggen dat hij daar beter van wordt.. ;).

Ik ben best onder de indruk van deze Ottercase hoesjes! Ze zijn heel stevig, passen goed om m’n iPhone en ik kan alsnog prima bij alle knopjes en gaatjes. Ik heb echt het idee dat mijn telefoon super goed beschermd is met zo’n Ottercase hoesje en aangezien ik altijd best zuinig ben op m’n spullen, vind ik dat heel fijn. Mijn favoriet van de drie is denk ik toch wel de blauwe, al vind ik de andere twee hoesjes ook heel leuk! Met een prijs van €35 per stuk zijn de hoesjes natuurlijk wel een stuk duurder dat de eBay cases die ik meestal heb, maar het verschil in kwaliteit en bescherming maakt dat grotendeels alweer goed. De hoesjes komen van GSMPunt en hier kun je niet alleen terecht voor iPhone 6 hoesjes, maar bijvoorbeeld ook Xperia Z3+ hoesjes en hoesjes voor andere merken telefoons. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar kwalitatief goede telefoonhoesjes!

Verder Bericht

Vorige Bericht

12 Reacties

 1. Femke 5 juni 2015

  Ik ben toevallig op zoek naar een nieuw hoesje voor mijn iPhone 5s, ik ga de hoesjes van dit merk vanavond eens ff via internet bekijken :-)!

 2. Sandra - Beautybysandra 5 juni 2015

  Leuke kleurrijke hoesjes met leuke patroontjes!

 3. Svenja 5 juni 2015

  Wat een leuke en vrolijke hoesjes om te zien. Vooral de bloemen variant vind ik te schattig <3 Ik hoor veel goede verhalen over deze hoesjes. Fijn dat ze jou ook goed bevallen!

 4. Denise 5 juni 2015

  Ze zien er inderdaad heel stevig maar ook leuk uit! <3

 5. BeautyblogLaura 5 juni 2015

  Moest ik een iphone hebben zou dit echt iets voor mij zijn xx

 6. alexa 5 juni 2015

  ze zien er stuk voor stug erg goed uit, voor mijn telefoon is een hoesje vinden net wat lastiger.

 7. Nicole 5 juni 2015

  Wat een leuke hoesjes zeg!

 8. Manon 5 juni 2015

  Ja e otterbox is echt super fijn!

 9. Naomi 5 juni 2015

  Mooie hoesjes, vooral die eerste!

 10. Bianca 5 juni 2015

  Die blauwe met de bloemetjes vind ik super leuk 🙂

 11. Rachel 6 juni 2015

  wauw ze zien er inderdaad heel goed en leuk uit

 12. marielle 7 juni 2015

  Ziet er goed uit! Heb je ook al een screenprotector gekocht? Ook erg handig tegen krassen

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén