Rimmel Provocalips 16hr Kiss Proof Lip Colour

Ik ben wellicht een beetje late to the party met deze review, maar ik wil ‘m jullie toch niet onthouden. Want de Provocalips lipproducten van Rimmel zijn toch best bijzonder. Vrolijke kleurtjes voor op je lippen die niet elk uur bijgewerkt hoeven worden. Perfect voor lazy peeps zoals ik, haha!Ik ontving een tijdje geleden twee kleuren, namelijk Kiss Me You Fool (felrood) en I’ll Call You (roze). De Provocalips bestaan uit twee zijdes – eentje met de lipkleur en eentje met een doorzichtige balsem. Rimmel belooft dat de combinatie van de vloeibare lipkleur met de balsem tot wel 16 uur stevig op je lippen blijft zitten en tussendoor niet afgeeft.


De kleurtjes zijn behoorlijk fel en intens! Ik vind de applicator best prima werken om het product mee aan te brengen (al zal ik nooit een heldin worden in super netjes lipproducten aanbrengen). Eenmaal aangebracht droogt de lipkleur snel op en dat voelt niet zo heel prettig eigenlijk, haha. Gelukkig kan je daarna de balsem aanbrengen, waardoor je lippen weer lekker zacht aanvoelen. De balsem zorgt er naar mijn idee trouwens niet voor dat de kleur ineens los gaat laten of iets dergelijks. De balsem vervaagt natuurlijk wel wat sneller dan de kleur zelf.


Persoonlijk vind ik I’ll Call You me wat beter staan dan de felrode Kiss Me You Fool, maar ik vind beide kleuren heel tof. En of ze goed blijven zitten? Jazeker! De balsem gaat wel snel afgeven maar dat ziet eruit als bijvoorbeeld Labello. De kleur zelf blijft echter heel goed zitten! Een beetje slijtplekjes zie je wel na een lange dag, maar het verrast me echt. Je kunt ’t product er trouwens indien nodig wel goed vanaf krijgen met een vette oliereiniger (of zonnebloemolie for that matter, haha). Met een gewone reiniger wordt ’t een aardige uitdaging dus zorg dat je voorbereid bent!

De Rimmel Provocalips 16hr Kiss Proof Lip Colour producten zijn echt ideaal voor mensen zoals ik die best eens een tof lipkleurtje uit willen proberen, maar zich niet druk willen maken om vegen en bijwerken en dat soort dingen. Ook ideaal voor hete zomerdagen trouwens! In totaal zijn er zes kleuren te koop en ze kosten €11,99 per stuk (maar kortingsacties zijn er natuurlijk wel regelmatig).

Verder Bericht

Vorige Bericht

12 Reacties

 1. Marloes 10 juni 2015

  Wat zijn ze fijn he! Beide kleurtjes staan je erg mooi! I’ll Call For You heb ik zelf ook liggen. De kleur is zo mooi <3

 2. Sandra - Beautybysandra 10 juni 2015

  Dat roze kleurtje is echt mijn favoriet!

 3. Tessa 10 juni 2015

  Ik vind die rode juist mooier staan bij jou! Komt denk ik door je haar 🙂

 4. Svenja 10 juni 2015

  Wauw, ik vind de rode kleur je juist waanzinnig goed staan! Maar I’ll Call You is ook erg pretty! Zelf heb ik ook twee in huis en ik vind ze zo fijn, met deze lipstick op je lippen hoef je je tenminste geen zorgen te maken of het er nog goed op zit. Bij mij blijven ze echt zitten als een huis!

 5. Femke 10 juni 2015

  Ik hou wel van lipstains, zeker als ik een lange dag of een feestje heb of what so ever…blijft het de hele avond goed zitten :-)! Ik ben niet van de rode kleuren en deze roze is voor mij niet iets te donker. Toch een fijne review :-)!

 6. Mariëlle 10 juni 2015

  Ik heb er nog steeds geen geprobeerd, maar het lijkt me wel handig. Helaas vind ik zoiets altijd nogal droog!

 7. Denise 10 juni 2015

  IK heb ze zelf ook, maar vind ze echt veel te droog worden na een tijdje! Het roze kleurtje staat je erg pretty! <3

 8. Amelie 10 juni 2015

  Mooie kleuren! Deze lijken me heel fijn!

 9. Manon 10 juni 2015

  Wat een mooie kleuren. I call you me staat je echt heel erg goed!

 10. Amanda 10 juni 2015

  Ik heb de kleur Little Minx en hij blijft echt heel de dag goed zitten. Wat een uitvinding!

 11. Wies 10 juni 2015

  Vooral die tweede kleur staat je prachtig ;3

 12. Nicole 10 juni 2015

  Wat een leuke kleurtjes! Ik heb er ook 2 en ze blijven zo goed zitten!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén