Random movie reviews

Hoewel mijn vorige “random movie reviews” post nog geen 2 maanden geleden online kwam, heb ik inmiddels weer een heleboel films gezien. Zowel in de bioscoop en thuis, en dat laatste komt bij mij wat minder vaak voor haha. De leukste en/of meest indrukwekkende films ga ik met jullie delen in deze post!

Jurassic World – Jurassic Park zag ik toen ik een jaar of 6 was en ik kan je vertellen dat ’t geen geschikte film is voor iemand van die leeftijd. Een beetje een trauma? Misschien wel. Maar toch wilde ik wel graag naar Jurassic World, zeker nadat ik steeds meer positieve verhalen erover hoorde! En ik vond ‘m zeker weten heel tof. Lekker spannend en af en toe grappig, en Chris Pratt is toch ook niet verkeerd. Ik vond wel dat de dino vrij snel los brak in de film haha, maar een aanrader vind ik ’t in ieder geval wel! Cijfer: 7,5.

Two Night Stand – Bij Iris zag ik deze film als tip en ik vond ‘m verrassend leuk! Gewoon zo’n niet al te moeilijke, grappige en toch ook gevoelige film. Kijkt lekker weg! Cijfer: 7,5.

An Education – An Education vond ik op Netflix toen ik me ernstig verveelde en wonderlijk genoeg was hij zo slecht nog niet. Het laat goed zien dat meisjes soms hele domme keuzes kunnen maken, meer dan eens te goedgelovig zijn én dat je soms echt voor jezelf op moet komen. De film speelt zich af in de jaren ’60 en toen was voor jezelf opkomen als vrouw helaas niet zo acceptabel. Ik vond de film eigenlijk wel verrassend goed qua verhaal en ook het acteerwerk vond ik erg goed. Aanrader! Cijfer: 8.

Ex Machina – Deze film vond ik heel bijzonder. Een beetje eng omdat ik toch hoop dat we niet over een paar jaar tussen de robots leven haha, maar zeker wel een indrukwekkende film. Hij had wel iets sneller mogen zijn want hij was soms een beetje langzaam. Maar echt, een aanrader. Je moet er wel even goed voor gaan zitten! Cijfer: 8.

Mad Max: Fury Road – Wat een bizarre film was dit zeg, haha. Wel bizar goed trouwens, ik was echt onder de indruk! Er zitten veel onlogische elementen in die vaak niet eens uitgelegd worden, maar dat maakt de film eigenlijk alleen maar sterker. En er zit een stevige portie girlpower in! Cijfer: 8,5.

Pitch Perfect 2 – Ohh deze film vond ik zo heerlijk vermakelijk! Fat Amy vind ik echt super grappig en ik ben jaloers op Anna Kendrick, haha. Ik vond ‘m eigenlijk net zo leuk als het eerste deel en als je dat deel gezien hebt, dan moet je de tweede natuurlijk ook wel zien. Cijfer: 7,5.

Heb jij een van de films gezien? Laat me zeker weten wat je ervan vond!

Verder Bericht

Vorige Bericht

5 Reacties

 1. Do 29 juni 2015

  Leuk artikel. Ik ben erg benieuwd naar Jurrasic World en Pitch Perfect 2. An Education lijkt me ook leuk, fijn dat de film op Netflix staat, dan kan ik hem binnenkort gaan kijken 🙂

 2. Lotte 29 juni 2015

  Haha, ik heb Jurassic Parc ook gezien als klein meisje, inderdaad géén aanrader! Ik heb wekenlang nachtmerries gehad door die film. Ik betwijfel dan ook of het handig is als ik Jurassic World ga kijken, haha.

 3. Sophie 29 juni 2015

  Oeps, ik heb geen enkele film hiervan gekeken :’) Maar er zitten er een aantal tussen die ik nu heel graag wil zien!

 4. Manon 29 juni 2015

  Jurassic World wil ik zo graag zien

 5. Femke 29 juni 2015

  Ik heb nog geen één van deze films gezien en wil ze toch nog graag allemaal zien.. ik heb nog wat te doen de komende tijd ;-)!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén