Ontwerp je eigen telefoonhoesje met CaseApp

Ik blijf echt een oneindige zwakte hebben voor leuke telefoonhoesjes en dat ik nu een iPhone 6 heb draagt daar alleen nog maar meer aan bij, haha. Zonder hoesje er omheen wil ik m’n telefoon niet gebruiken aangezien ik niet altijd even handig ben (oeps) en hij dus wel wat goede bescherming kan gebruiken. En dan het liefst natuurlijk goed in combinatie met leuk, haha! Ik mocht bij CaseApp een eigen hoesje ontwerpen en probeerde het uit!


En kan ik alvast beginnen met dat ik ‘m echt heel tof geworden vind? Ik wilde het liefst iets doen met eigen foto’s en wat is dan eigenlijk beter dan mijn mooiste Instagramfoto’s! Ik verzamelde alle foto’s bij elkaar die een witte achtergrond hadden en maakte in Photoshop een grote collage ervan (wat er in het klein zo uit ziet). Ik besloot aan de onderkant mijn username van Instagram toe te voegen, waardoor het toch soort van een reclamebord is geworden voor mijn Instagram account haha.Hoewel de collage in Photoshop maken wel even wat tijd duurde, ging het bestellen bij CaseApp super makkelijk en vlekkeloos. Je kiest het model telefoon en kan dan in de editor allerlei dingen toevoegen en aanpassen aan je hoesje. Ik heb alleen maar de afbeelding geüpload en ben toen gelijk doorgegaan naar bestellen, maar je kunt bijvoorbeeld ook nog tekst of figuurtjes toevoegen. Ik zag trouwens later ook nog de mogelijkheid om collage’s in CaseApp te maken. Dat scheelt misschien wel wat werk ten opzichte van een collage maken in Photoshop, haha.

Ik had ‘m na een dag of 3 binnen en ik ben echt verrast door de kwaliteit! De print is erg mooi en het hoesje is eigenlijk precies zoals ik had verwacht. Hij is van hard, wit plastic en ik heb zelf voor de matte afwerking gekozen. Hij zit stevig om mijn iPhone 6 heen en je kunt nog steeds prima bij alle knopjes. Wel vind ik het wat minder dat de boven- en onderkant niet beschermd zijn, maar dat is vaak bij dit soort hardcase hoesjes.

Ik ben blij met mijn nieuwe, unieke telefoonhoesje! De kwaliteit is top en je hebt ‘m ook snel zat in huis. Redelijk prijzig is het wel – een hoesje ontwerpen bij CaseApp kost je €29. Gelukkig mag ik jullie een kortingscode aanbieden waarmee je 20% korting krijgt. Deze code is MRJLNCASE20 en hij is geldig t/m 17 juli 2015. Je kunt bij CaseApp hoesjes ontwerpen voor verschillende Apple en Samsung toestellen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

13 Reacties

 1. Marloes 24 juni 2015

  Hij is inderdaad ontzettend gaaf geworden! Ik heb er zelf ook eentje gemaakt!

 2. Sandra 24 juni 2015

  Wat een leuk hoesje zeg!

 3. Do 24 juni 2015

  Wat een leuk hoedje, echt origineel!

 4. Mandy 24 juni 2015

  Wat leuk zeg!

 5. Melissa 24 juni 2015

  Wat een leuk idee, ook als cadeautje!

 6. Denise 24 juni 2015

  Oh wauw, dit is zó leuk verzonnen! <3

 7. Naomi 24 juni 2015

  Zag van de week al een foto op Instagram en toen vond ik hem al erg gaaf! Hij is echt super geworden! Heeft mooie kleuren en ziet er erg luxe en professioneel uit. Heb je mooi gedaan Marjolein!

 8. Femke 24 juni 2015

  Hoe tof is dat, een eigen gecreëerd telefoonhoesje! Heel leuk gedaan :-)!

 9. Tea 24 juni 2015

  Wat een leuk idee zo met je eigen foto’s!

 10. Sophie 24 juni 2015

  Aah hij is echt zo leuk! Ik ben echt dol op mijn hoesje van CaseApp (Ze blijven zo mooi!), ik wil er absoluut nog een keer een bestellen 🙂

 11. Manon 24 juni 2015

  Je hebt echt een leuk hoesje gemaakt!

 12. Amy-Denise 24 juni 2015

  Wat is die mooi geworden!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén