L’Oréal La Palette Nude

Een tijdje geleden kon je bij veel Britse beautybloggers reviews lezen van het La Palette Nude palette van L’Oréal en over het algemeen waren ze behoorlijk positief. En dus wilde ik ‘m ook wel scoren tijdens m’n bezoekje aan Londen. Toch ging ik twijfelen vanwege de prijs en nam ik ‘m uiteindelijk niet mee. En dat is maar goed ook, want ik trof ‘m aan in de goodiebag die ik kreeg na het L’Oréal event! Het duurt helaas nog wel eventjes voordat ’t palette naar Nederland komt, maar ik wil ‘m jullie toch al graag laten zien!
Ik vind de vormgeving van het palette top. Lekker simpel en strak, van niet al te goedkoop ogend plastic. Het vakje met ’t penseeltje had van mij niet echt gehoeven, maar ik ben wel blij dat een kant ervan tenminste nog haartjes heeft. In het palette zitten tien neutrale tinten. Ik heb zelf trouwens 02 Beige en voorlopig is dit de enige variant die in Nederland te koop zal zijn.


Tijdens het swatchen werd ik eigenlijk wel blij verrast door het palette! De oogschaduws voelen lekker zacht aan en de pigmentatie valt zeker niet tegen. In het palette vind je een mix van matte en shimmery kleuren. Ik vind het wel een beetje jammer dat er drie bijna identieke, matbruine tinten in zitten. Dat is wel een beetje teveel van het goede haha, doe me dan maar een extra lichte tint. De overige kleuren vind ik wel erg mooi en ook de mix van zowel hele warme als net wat koelere tinten vind ik fijn!

Ik maakte er twee looks mee: een vrij warme met onder andere de kopertint die rechts in het palette zit, en een juist vrij koele tint. Ik moet zeggen dat de oogschaduws eenmaal in een ooglook best wel snel weg vegen en weg blenden en je de kleur best wel op moet bouwen wil je ‘m zien. Ik vind dat op zich niet eens zo erg omdat ik dit soort basic palettes graag gebruik voor een hele basic alledaagse look. Maar daarmee wint hij het niet van merken zoals Urban Decay, Inglot en MAC!

En dat is – gezien de prijs van het palette – wel een beetje jammer. Hij kost je namelijk €20 en dat is voor een “drugstore” palette best prijzig. Nu kan je L’Oréal gelukkig nog weleens met korting scoren en is het zeker de moeite waard om te wachten op een leuke 50% kortingsactie. Oh en tot hij ook werkelijk in de winkels ligt, want dit zal eind augustus zijn! Je kunt ‘m al wel vinden in andere landen (onder andere Engeland), dus misschien kan je ‘m wel vinden op je vakantieadres.

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. Sophie 20 juni 2015

  Ik ben met je eens dat €20 veel geld voor een palette is. Persoonlijk vind ik dat je met Sleek beter uit bent én voor de helft. Het palette is leuk, maar het lijkt alsof ieder merk opeens zo’n palette moet hebben. Mooie foto trouwens weer!

 2. anna 20 juni 2015

  Mooi palette, maar 20 euro is wel heel veel geld! Er zijn veel meer betaalbare palettes te vinden die kwalitatief even goed zijn. Maar met korting wordt ‘ie gelijk een stuk aantrekkelijker :-).

 3. Lotte 20 juni 2015

  Jammer hè! Ik deel je mening over het palette. Leuk geprobeerd (wel late to the party), maar helaas.

 4. Nicole 20 juni 2015

  Mooie kleurtjes maar ik ben niet echt onder de indruk van de kwaliteit.

 5. Manon 20 juni 2015

  Het is inderdaad wat prijzig, maar vind hem wel mooi. Alleen ik ben het wel eens met Sophie, het lijkt net of elk merk zo een palette moet hebben.

 6. Mariëlle 20 juni 2015

  Mmm ik vind hem inderdaad ook best wel duur, van MUA heb je dan een vergelijkbaar palette voor maar €6! Fijne review 🙂

 7. Liset - Beautydagboek 20 juni 2015

  Het palette ziet er goed uit en ook de kleuren spreken me aan. Toch is het wel een beetje van hetzelfde met drie haast identieke kleuren bruin :). De koperkleurige, shimmery bruin is dan wel weer heel speciaal en mooi!

 8. Femke 20 juni 2015

  Ik heb dit palette inmiddels al een paar keer voorbij zien komen op blogs.. Ook hier zie ik weer het prachtige palette maar voor de prijs vind ik hem wel wat tegenvallen. Ik ben wel ontzettend benieuwd naar het The Nudes Palette van Maybelline, fijner geprijsd en meer enthousiast reviews :-)!

 9. Mieke 20 juni 2015

  Ik zal dit palette niet kopen. Ik heb onlangs The Nudes van Maybelline gekocht en die vind ik dan beter (vergeleken met jou review). Voor mij zitten er teveel matte kleuren in ik houd echt van shimmers!

 10. Anita 20 juni 2015

  Hij heeft zeker mooie kleuren maar 20 euro voor een palette vind ik wat te duur. Dan geef ik liever meer geld uit aan een palette van een wat duurder merk dan een drug store merk.

 11. Nienke 20 juni 2015

  Het is wel een mooi palette maar ik vind ‘m niet echt heel veel beter dan nude paletten die ik van budgetmerken heb als W7 en Makeup Revolution. Denk dus dat ik deze over sla.

 12. Deborah 20 juni 2015

  Ik ben enthousiast! Hij ziet er erg mooi uit, het lettertype is ook prachtig! Voor die prijs zou ik echter liever wat meer kleuren hebben of tenminste apartere kleuren.

 13. Eline 20 juni 2015

  Ik vind hem wel tof, maar leg dan liever nog twee tientjes bij voor een wat meer high-end palette met een wat betere kwaliteit! Hele fijne review x

 14. Cynthia 20 juni 2015

  Mooi palette! Jammer dat hij zo duur is, ik ken palettes die misschien nog wel mooier zijn maar veel goedkoper 🙂

 15. Amelie 20 juni 2015

  Waarom krijgen we dit soort dingen altijd zo laat in Nederland? In londen hadden ze deze een jaar geleden al liggen…

 16. Denise 20 juni 2015

  Ik vind hem zelf ook erg fijn in gebruik. De prijs is inderdaad jammer, maar hij is mooi! <3

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén