London Retro Fitzrovia zonnebril

Hoewel het weer nog een beetje wisselend is, komt de zomer er vast en zeker snel aan. En super belangrijk is dan natuurlijk om een goede zonnebril te hebben! Ik ging voorheen altijd voor een goedkoop modelletje van H&M, maar als je eenmaal iets duurders neemt wordt het wel duidelijk dat kwaliteit zeker geen kwaad kan. Het gaat immers om het beschermen van je ogen! Ik heb sinds kort een nieuwe zonnebril en daar wil ik jullie graag wat meer over vertellen.Deze zonnebril komt namelijk van het merk London Retro, waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt. Toch heeft het merk best toffe modellen die zeker hip zijn, maar ook weer niet zo afwijkend dat ze wat minder draagbaar zijn. Ik heb zelf eigenlijk nooit ronde zonnebrillen en besloot nu eens om het wel te proberen! Dit model heet Fitzrovia en is zwart met blauwe glazen. Bij de zonnebril krijg je een stevig hoesje, wat toch altijd wel handig is!


Voor mijn hoofd is de bril wat aan de kleine kant, maar het is gelukkig nog wel precies goed. Normaal ga ik eerder voor bijvoorbeeld wayfarer modellen en dat staat me denk ik net wat beter. Toch vind ik het wel een tof model! En ook net wat onopvallender dan een groot model. Hij voelt trouwens heel stevig en kwalitatief goed aan, maar is ook zeker niet zo zwaar of stevig dat hij niet lekker zit. Al met al ben ik meer dan tevreden met deze bril van Retro London!

De Retro London Fitzrovia zonnebril komt van Sunglasses Shop en kost €60. Hij is ook te verkrijgen in een Tortoise print, mocht dat meer je ding zijn! Ik had ‘m snel en netjes verpakt in huis. Wat vind jij van mijn nieuwe zonnebril?