London Retro Fitzrovia zonnebril

Hoewel het weer nog een beetje wisselend is, komt de zomer er vast en zeker snel aan. En super belangrijk is dan natuurlijk om een goede zonnebril te hebben! Ik ging voorheen altijd voor een goedkoop modelletje van H&M, maar als je eenmaal iets duurders neemt wordt het wel duidelijk dat kwaliteit zeker geen kwaad kan. Het gaat immers om het beschermen van je ogen! Ik heb sinds kort een nieuwe zonnebril en daar wil ik jullie graag wat meer over vertellen.Deze zonnebril komt namelijk van het merk London Retro, waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt. Toch heeft het merk best toffe modellen die zeker hip zijn, maar ook weer niet zo afwijkend dat ze wat minder draagbaar zijn. Ik heb zelf eigenlijk nooit ronde zonnebrillen en besloot nu eens om het wel te proberen! Dit model heet Fitzrovia en is zwart met blauwe glazen. Bij de zonnebril krijg je een stevig hoesje, wat toch altijd wel handig is!


Voor mijn hoofd is de bril wat aan de kleine kant, maar het is gelukkig nog wel precies goed. Normaal ga ik eerder voor bijvoorbeeld wayfarer modellen en dat staat me denk ik net wat beter. Toch vind ik het wel een tof model! En ook net wat onopvallender dan een groot model. Hij voelt trouwens heel stevig en kwalitatief goed aan, maar is ook zeker niet zo zwaar of stevig dat hij niet lekker zit. Al met al ben ik meer dan tevreden met deze bril van Retro London!

De Retro London Fitzrovia zonnebril komt van Sunglasses Shop en kost €60. Hij is ook te verkrijgen in een Tortoise print, mocht dat meer je ding zijn! Ik had ‘m snel en netjes verpakt in huis. Wat vind jij van mijn nieuwe zonnebril?

Verder Bericht

Vorige Bericht

13 Reacties

 1. Femke 1 juni 2015

  Qua prijs vind ik deze zonnebril echt niet tegenvallen.. Hij is leuk, maar totaal niks voor mij. Ik heb nu al vier (!!) jaar een zonnebril van Ralp Lauren, deze is echt ontzettend fijn. Toen ik wat jonger was kocht ik tig verschillende zonnebrillen maar gebruikte ik er toch altijd maar één. Ik wil onderhand eigenlijk wel weer een nieuwe zonnebril, alleen die ik nu heb ik gewoon nog helemaal goed (kwestie van ALTIJD in het hoesje stoppen), staat perfect bij mijn vorm hoofd en vind ik nog steeds erg mooi.. hij mag voorlopig dus nog gewoon blijven :-).

 2. Sandra - Beautybysandra 1 juni 2015

  Ik vind hem leuk, maar zou hem nog leuker vinden als hij een tikkeltje groter zou zijn.

 3. Natascha 1 juni 2015

  Ik vind dit model echt super tof! Van mij mag een zonnebril alleen ook liever iets groter zijn. De prijs vind ik dan weer reuze meevallen, maar ik draag sinds een tijd dan ook vaak wat duurdere zonnebrillen. Ik draag mijn bril tegenwoordig op sterkte waardoor een h&m exemplaar helaas sowieso niet meer mogelijk is. Ik heb dan ook geïnvesteerd in 2 tijdloze modellen en daar doe ik nu al een flinke tijd mee 🙂

 4. Sophie 1 juni 2015

  Ik vind hem leuk! Ik zou zelf voor iets grotere glazen gaan, maar ik vind hem je wel staan! Ik ben echt helemaal fan van Ray Ban, hihi!

 5. Daniëlle 1 juni 2015

  Ik vind het een heel leuk model! Hij zou mij niet staan denk ik. Ik koop elk jaar een goedkoop model bij de H&M of Hema, omdat er elk jaar wel wat gebeurt waardoor ze kapot gaan, haha!

 6. Naomi 1 juni 2015

  Leuk model! De prijs valt ook erg mee. Hij staat jou wel stoer!
  Ik dacht ook altijd dat er weinig verschil zat tussen brillen van de H&m en een merk, maar weet nu wel beter. En ze gaan ook een stuk langer mee dus dan vallen de prijzen ook weer mee.

 7. Naomi in Wonderland 1 juni 2015

  Ik vind hem erg mooi al heb ik ze liever nét iets groter. Maar wat een mooi opberghoesje en hij staat je goed!

 8. Nicole 1 juni 2015

  Wat een gave bril is dit zeg!

 9. Manon 1 juni 2015

  Ik vind deze zonnebril erg mooi! Wat een gaaf model ook die staat jou heel erg goed.

 10. Danique 1 juni 2015

  Ik vind hem echt heel tof!

 11. Mieke 1 juni 2015

  Wat een mooie nieuwe zonnebril! Fijn ook, zo’n stevig en mooi hoesje! Ik vind ‘m mooi qua grootte!

 12. Kelly 1 juni 2015

  Wat een geweldige bril!

 13. Sophie ter Aar 4 juni 2015

  Wat een leuk modelletje! Ik vind vooral het hoesje dat erbij zit erg leuk! 🙂

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén