Let It Glitter – Soulmate & Space Ranger

Al eens eerder schreef ik over Let It Glitter, het indiepolish merk van Suzanne. En zoals de naam al doet vermoeden kan je vooral veel glitterlakken vinden bij dit merk, maar ook wel wat gewone kleurtjes. Ze runt haar shop via Etsy en staat ook regelmatig op de Swan Market in Rotterdam..En wat gebeurt er dan als ik ook weer eens erheen ga? Buy all the nailpolish!!1! Nou ja, gelukkig viel het mee en kon ik me nog enigszins inhouden. Maar ik vind de nagellak wel oprecht tof! Lekker veel bijzondere glittercombo’s die je zeker niet zomaar in de winkel zult vinden.
En logischerwijs nam ik dan ook een glitternagellak mee, namelijk Space Ranger. Dit is een prachtige nagellak met flakies die ik zelf altijd net wat mooier vind dan normale glitterlak, want het lijkt net alsof er meerdere kleuren in zitten. Op de swatchfoto’s heb ik 1 laagje van de glitterlak aangebracht over zwarte nagellak en zoals je kunt zien komt er meer dan genoeg glitter vanaf! Bovendien hebben de flakies verschillende formaten wat een leuk en speels effect geeft. Ik raad je wel aan om ‘m over een andere (donkere) kleur te gebruiken omdat je dan het multicolor effect van de flakies het beste ziet!
Ik besloot ook eens een normale nagellak te proberen van Let It Glitter en ik ging voor de neonroze kleur Soulmate. Mijn camera had er nog best moeite mee haha, want hij is echt fel! Ik raad je wel aan om 3 dunne laagjes te gebruiken voor het mooiste effect, of breng ‘m aan over wit voor een extra fel resultaat. Ik vind het een leuk kleurtje, ideaal voor zomerse dagen!

De kwaliteit van de Let It Glitter nagellakken vind ik top – ze lakken fijn en blijven relatief lang zitten. Sowieso vind ik het heel tof dat Suzanne ze zelf maakt, dat maakt de nagellak een stuk meer bijzonder. De Let It Glitter nagellak kan je bestellen in de Etsy webshop. Oh en volg Suzanne zeker op Instagram voor mooie swatches!

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Femke 14 juni 2015

  Die neonroze kleur is leuk zeg!! Op één van de swatches bij de stand heb je ook een mooie donkere nagellak met op het einde de glitters, dat vind ik ook altijd erg leuk!

 2. Eline 14 juni 2015

  Ik kan serieus uren naar je swatchfoto’s kijken, so pretty!

 3. Mandy 14 juni 2015

  Wat een mooie lakken! Ik wil nog steeds graag iets van dit merk proberen

 4. Eline 14 juni 2015

  Wat een super gave lakjes! Vooral die met glitters ziet er echt heel gaaf uit

 5. kelly 14 juni 2015

  Wat een prachtige lakken! Ik vind vooral die glitterlak echt heel erg tof! Dat soort lakjes kom je niet in de winkel tegen!

 6. Sophie 14 juni 2015

  Weer van die prachtige swatch foto’s! <3 Love it! Ik vind de glitterlak echt heel leuk, maar ik draag het nooit (en iedere keer weer neem ik ze mee HAHA). Neon is dan wel absoluut mijn ding :')

 7. Suzanne 14 juni 2015

  Wat een leuk artikel Marjolein! Fijn om te lezen dat je er zo blij mee bent! 😀

 8. Do 14 juni 2015

  Leuke nagellakjes, vooral de roze is erg zomers 🙂

 9. Sandra 14 juni 2015

  Wat een mooie kleurtjes zeg!

 10. Marjolein 14 juni 2015

  Jouw swatchfoto’s zijn altijd zó perfect! Heerlijk om naar te kijken. Ik vind allebei de kleuren echt prachtig.

 11. Nicole 14 juni 2015

  Ik vind de lakjes van dit merk echt prachtig!

 12. Lysanne 14 juni 2015

  Wat een mooie kleur is dat roze nagellakje!

 13. Jana 14 juni 2015

  Geweldige mooie lakjes. Vooral die glitters allemaal. Ik heb haar meteen gevolgd op instagram, want wat een mooie swatches <3

 14. Deborah 14 juni 2015

  Space Ranger is mooi! Een heerlijk merk ook, trouwens!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén