Kiko Inspiration Rose Coral blush & Pearly Indian Violet nagellak

Tijdens mijn Londen trip (alweer veel te lang geleden) kocht ik onder andere wat dingetjes bij Kiko. En Kiko begint nu langzaamaan meer naar Nederland te komen, wat ik super leuk vind! Kiko heeft wat mij betreft namelijk hele mooie producten die toch best betaalbaar zijn. Ik dacht eigenlijk dat de items die ik had gekocht limited edition waren, maar ik kan ze in ieder geval nog in de Kiko webshop vinden. Dus maken we dan een review? Ach, waarom ook niet!
En laten we dan beginnen met hetgeen waarvoor ik het liefst naar Kiko wilde: een mooie blush! Blush/highlighter achtige producten van Kiko zijn namelijk vaak de moeite waard en dan in het bijzonder die uit limited editions. Ik kocht de Mosaic blush in de kleur Inspiration Rose Coral. Hij zit in een best compacte verpakking en de blush zelf is een mix van roze en peachy tinten.

Super gepigmenteerd is de blush niet, maar dat vind ik zelf nooit zo erg. Zo loop ik namelijk een minder groot risico dat ik de deur uit ga als een clown, haha. Op de foto kan je waarschijnlijk wel zien dat hij bij mij vrij roze is en niet perse heel peachy/oranje. Hij geeft je bovendien nog een beetje glow. Ik ben er best blij mee, al kan ik me voorstellen dat hij voor veel meiden misschien wat te lichtjes is!
Ik had al wat nagellak van Kiko en dat beviel eigenlijk best prima. Het liefste wilde ik flink wat kleurtjes inslaan toen ik eenmaal in de winkel was haha, maar ik hield me maar in en ging alleen voor de kleur Pearly Indian Violet (#497). In het flesje zag hij er namelijk echt geweldig uit, een bijzondere mix van paars en shimmer. Eenmaal op je nagels is hij helaas wel wat minder spectaculair tenzij je ‘m in het zonlicht houdt of, zoals bij de laatste foto, een flitser gebruikt. Hij dekt wel goed en is alsnog best mooi!

Op dit moment is er alleen in Amstelveen een Kiko vestiging, maar binnenkort volgen er in ieder geval in Rotterdam (Alexandrium) en in Amsterdam (Centraal Station) twee nieuwe vestigingen. En je vindt ’t merk vaak in het buitenland, zoals in Engeland en Spanje. Als je er dan eentje tegenkomt op je vakantieadres, dan raad ik je zeker aan om even binnen te stappen! De blush kost trouwens €11,90 en de nagellak €3,90 en Kiko is ook te bestellen in de Nederlandse webshop.

Verder Bericht

Vorige Bericht

19 Reacties

 1. Do 11 juni 2015

  Erg mooie blush, staat je goed 🙂 De nagellak vind ik ook mooi, maar voor nu iets te donker, haha!

 2. Sandra 11 juni 2015

  Die blush is echt prachtig!

 3. Sophie 11 juni 2015

  Jaaa vrijdag (morgen!) gaat die van het Alexandrium open. Super dichtbij voor mij (6 minuten fietsen, haha), dus ik ga mijn Kiko collectie vrij snel weer eens uitbreiden, haha! Ik vind de blush prachtig!

  • Marjolein 12 juni 2015 — Berichtauteur

   Wow nu al, dacht eigenlijk dat het nog langer duurde! Wanneer gaan we Kiko (en Primark) plunderen? 😉

 4. Sofie 11 juni 2015

  Wat een prachtige blush!

 5. Femke 11 juni 2015

  Hmm ik vind de blush op je wangen ook wat meer rozen dan peachy,..Toch voor mij nog wat te oranje.. ik ga liever voor een rozere blush :-). De nagellak vind ik mooi maar zo’n kleur heb ik liever mat, dat heeft net wat meer mijn voorkeur!

 6. Mariëlle 11 juni 2015

  Ik vind het lakje behoorlijk donker voor nu, maar de blush vind ik wel super mooi. En tsja dat patroontje <3

 7. Isabelle 11 juni 2015

  Heel mooi lakje!

 8. Nicole 11 juni 2015

  Oeh wauw de blush is echt prachtig. Wat een mooi patroontje en een mooie kleur!

 9. Lotte 11 juni 2015

  De limited editions van Kiko zijn inderdaad altijd heel mooi! En het lakje vind ik ook mooi, al is ‘ie inderdaad wat minder spectaculair op de nagels dan in het flesje.

 10. Manon 11 juni 2015

  Wat een mooie producten. Ik ben nu wel helemaal fan van de blush

 11. Joyce - Beamingbeautynl 11 juni 2015

  Oh ik vind de blush echt prachtig!

 12. Jana 11 juni 2015

  Ik vind beide producten heel mooi! Vooral het nagellakje vind ik heel mooi, ik moet de naam zeker onthouden want binnen 2,5 weken ga ik naar Londen 🙂

  • Marjolein 12 juni 2015 — Berichtauteur

   Oeh tof, veel plezier in Londen alvast! Vergeet zeker ook niet winkels als & Other Stories, Superdrug en de Urban Decay winkel ;).

 13. Marije 11 juni 2015

  Die blush staat je goed! Ik hou ook wel van minder gepigmenteerde blushes vanwege clownsgevaar

 14. Kelly 11 juni 2015

  Wauw, ik vind met name de blush echt fantastisch!

 15. Amelie 11 juni 2015

  Vooral de blush is heel erg mooi! Was je vandaag bij &Other Stories? Ik dacht dat ik je bij de kassa zag maar ik eist het niet zeker…

 16. Bianca 12 juni 2015

  Wauw die blush! Wat een geweldige kleur en mooi patroontje 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén