Kiko Inspiration Rose Coral blush & Pearly Indian Violet nagellak

Tijdens mijn Londen trip (alweer veel te lang geleden) kocht ik onder andere wat dingetjes bij Kiko. En Kiko begint nu langzaamaan meer naar Nederland te komen, wat ik super leuk vind! Kiko heeft wat mij betreft namelijk hele mooie producten die toch best betaalbaar zijn. Ik dacht eigenlijk dat de items die ik had gekocht limited edition waren, maar ik kan ze in ieder geval nog in de Kiko webshop vinden. Dus maken we dan een review? Ach, waarom ook niet!
En laten we dan beginnen met hetgeen waarvoor ik het liefst naar Kiko wilde: een mooie blush! Blush/highlighter achtige producten van Kiko zijn namelijk vaak de moeite waard en dan in het bijzonder die uit limited editions. Ik kocht de Mosaic blush in de kleur Inspiration Rose Coral. Hij zit in een best compacte verpakking en de blush zelf is een mix van roze en peachy tinten.

Super gepigmenteerd is de blush niet, maar dat vind ik zelf nooit zo erg. Zo loop ik namelijk een minder groot risico dat ik de deur uit ga als een clown, haha. Op de foto kan je waarschijnlijk wel zien dat hij bij mij vrij roze is en niet perse heel peachy/oranje. Hij geeft je bovendien nog een beetje glow. Ik ben er best blij mee, al kan ik me voorstellen dat hij voor veel meiden misschien wat te lichtjes is!
Ik had al wat nagellak van Kiko en dat beviel eigenlijk best prima. Het liefste wilde ik flink wat kleurtjes inslaan toen ik eenmaal in de winkel was haha, maar ik hield me maar in en ging alleen voor de kleur Pearly Indian Violet (#497). In het flesje zag hij er namelijk echt geweldig uit, een bijzondere mix van paars en shimmer. Eenmaal op je nagels is hij helaas wel wat minder spectaculair tenzij je ‘m in het zonlicht houdt of, zoals bij de laatste foto, een flitser gebruikt. Hij dekt wel goed en is alsnog best mooi!

Op dit moment is er alleen in Amstelveen een Kiko vestiging, maar binnenkort volgen er in ieder geval in Rotterdam (Alexandrium) en in Amsterdam (Centraal Station) twee nieuwe vestigingen. En je vindt ’t merk vaak in het buitenland, zoals in Engeland en Spanje. Als je er dan eentje tegenkomt op je vakantieadres, dan raad ik je zeker aan om even binnen te stappen! De blush kost trouwens €11,90 en de nagellak €3,90 en Kiko is ook te bestellen in de Nederlandse webshop.

  1. Jaaa vrijdag (morgen!) gaat die van het Alexandrium open. Super dichtbij voor mij (6 minuten fietsen, haha), dus ik ga mijn Kiko collectie vrij snel weer eens uitbreiden, haha! Ik vind de blush prachtig!

  2. Hmm ik vind de blush op je wangen ook wat meer rozen dan peachy,..Toch voor mij nog wat te oranje.. ik ga liever voor een rozere blush :-). De nagellak vind ik mooi maar zo’n kleur heb ik liever mat, dat heeft net wat meer mijn voorkeur!

  3. De limited editions van Kiko zijn inderdaad altijd heel mooi! En het lakje vind ik ook mooi, al is ‘ie inderdaad wat minder spectaculair op de nagels dan in het flesje.

  4. Ik vind beide producten heel mooi! Vooral het nagellakje vind ik heel mooi, ik moet de naam zeker onthouden want binnen 2,5 weken ga ik naar Londen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *