Essie Surf’s Up zomercollectie 2015

Essie is en blijft een van mijn favoriete nagellakmerken en toen ik drie lakjes vond in de goodiebag die ik na het L’Oréal event kreeg, vond ik dat super leuk! Essie komt namelijk met de Surf’s Up zomercollectie met zes vrolijke tinten die je nagelsk helemaal summerproof maken. Ik heb er zelf drie en die ga ik jullie in dit artikel laten zien!Ik heb zelf Chillato, Sunset Sneaks en Pret-a-Surfer. Best vrolijke kleurtjes voor Essie’s doen! En natuurlijk zitten ze in de standaard glazen flesjes met afgeronde, brede kwastjes. Ik vind dat zelf echt super fijn lakken! Naast deze drie kleurtjes maken trouwens Private Weekend (shimmery wit), Peach Side Baby (licht perzik) en Saltwater Happy (babyblauw) onderdeel uit van de collectie.Chillato is best een bijzonder kleurtje. Een beetje tussen geel en lime in en behoorlijk licht. Gelukkig wel prima dekkend, want ik was wel een beetje bang dat ’t tegen zou vallen. Twee laagjes waren voldoende! En ik vind het een verrassend leuk kleurtje eigenlijk. Niet zo hard als wit maar toch op en top zomers.Sunset Sneaks zit tussen rood en framboosroze in en vind ik ook wel erg leuk. Dekt wederom in twee laagjes en staat bij mij net wat beter dan echt felrood!En ook Pret-a-Surfer vind ik tof. Lekker blauw en toch nog zomers door de wat meer pastel-achtige tint. Dekt ook perfect na tweede laagjes!


Eigenlijk ben ik super enthousiast over de Surf’s Up zomercollectie van Essie! Vrolijke kleurtjes, goede dekking, en Essie blijft bij mij altijd relatief lang en goed zitten. Mijn favoriet is denk ik Sunset Sneaks, maar ook Pret-a-Surfer vind ik tof. En Chillato is heel bijzonder! De Surf’s Up collectie ligt vanaf deze maand in de winkel. De kleurtjes kosten €9,99 per stuk en je vindt ze onder andere bij Etos!

Verder Bericht

Vorige Bericht

25 Reacties

 1. Sandra - Beautybysandra 3 juni 2015

  Wauw, prachtige kleurtjes! Vooral die laatste twee zijn echt super.

 2. Lotte 3 juni 2015

  Ik vind ze alle drie heel mooi! Ik viel meteen als een blok voor Chillato, vind dat echt een bijzondere tint.

 3. Nicole 3 juni 2015

  Wat een leuke kleurtjes zeg! Ik vind vooral die rode kleur erg leuk!

 4. Anneloes 3 juni 2015

  In het begin dacht ik even dat het me teveel rood-wit-blauw zou worden, maar op je nagels zijn de kleuren écht prachtig! Chillato is echt to die for. Weer ultiem mooie swatches trouwens, jeetje <3

 5. Eline 3 juni 2015

  Wat een super mooie foto´s heb je gemaakt! Ik vind ze allemaal super leuk voor de zomer en de gele kleur is heel bijzonder

 6. Femke 3 juni 2015

  Sunset sneaks, hebben hebben hebben :-)! Deze ga ik zeker aanschaffen, erg mooie kleur!

 7. Laura 3 juni 2015

  prachtige kleurtjes

 8. Liset - Beautydagboek 3 juni 2015

  Zo in de flesjes zou ik ze niet direct kopen, maar aan de hand van de swatches zijn ze super pretty! Vooral Chillato is prachtig, die wil ik eigenlijk wel proberen :).

 9. Denise 3 juni 2015

  Ah ik heb op dit moment ook het blauwe kleurtje op mijn nagels! Nadeel is voor mij dat ze toch wel redelijk snel chippen 🙁

 10. Danielle 3 juni 2015

  Essie vind ik ontzettend fijn. Alleen deze kleurtjes zijn het nét niet voor mij.

 11. Bianca 3 juni 2015

  Zelf vind ik de kleurtjes niet echt iets voor mij , al is ESSIE wel een heel goed merk x

 12. Sophie 3 juni 2015

  Ik vind ze zo leuk! Chillato droeg ik een paar dagen geleden, mijn pa vond het verschrikkelijk terwijl vriendinnen het echt superleuk vinden. Ik merk een generatiekloof tussen de kleurtjes van deze lakjes, haha! Helaas zijn al mn nagels zo’n beetje afgebroken dus kan ik er nu niets mee 🙁

 13. Selina 3 juni 2015

  Ik vind ze alle3 echt super mooi. Chillato staat op mijn wishlist, die kleur is echt zo tof!

 14. Manon 3 juni 2015

  Wat een geweldige kleuren zijn dit!

 15. Dionne 3 juni 2015

  Ik ben fan van dat blauwe lakje, mooi!

 16. anna 3 juni 2015

  Wat zijn ze mooi, vooral de blauwe!

 17. Joyce 3 juni 2015

  Wat een fijne review en mooie foto’s! De kleurtjes zijn lekker zomers, en de lichtgele/lime vind ik toch erg mooi (en dit verbaast mij best! Haha)

 18. Chahrazad 3 juni 2015

  Wat een mooie kleuren!!

 19. Joyce 3 juni 2015

  Wat een prachtige kleurtjes! En jouw nagellakswatches zijn altijd zó perfect, hihi!

 20. Iep 3 juni 2015

  Wauw, wat een geweldig mooie kleurtjes!
  Liefs Iep

 21. Suzanne 3 juni 2015

  Ontzettend bijzondere, leuke & mooie kleurtjes!

 22. Mariëlle 3 juni 2015

  Wat zijn ze gaaf zeg, echt héél leuk en vrolijk!

 23. robin 3 juni 2015

  maar maar maar.. bij jou vind ik alles altijd mooi. elk lakje. omdat je lak skills perfect zijn en je fotografie skills. *sigh* je maakt me zo hebberig, haha.

 24. Mijn Kleine Geheimpjes 3 juni 2015

  Heerlijke kleurtjes, ik ben vooral weg van de rode!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén