Essie Surf’s Up zomercollectie 2015

Essie is en blijft een van mijn favoriete nagellakmerken en toen ik drie lakjes vond in de goodiebag die ik na het L’Oréal event kreeg, vond ik dat super leuk! Essie komt namelijk met de Surf’s Up zomercollectie met zes vrolijke tinten die je nagelsk helemaal summerproof maken. Ik heb er zelf drie en die ga ik jullie in dit artikel laten zien!Ik heb zelf Chillato, Sunset Sneaks en Pret-a-Surfer. Best vrolijke kleurtjes voor Essie’s doen! En natuurlijk zitten ze in de standaard glazen flesjes met afgeronde, brede kwastjes. Ik vind dat zelf echt super fijn lakken! Naast deze drie kleurtjes maken trouwens Private Weekend (shimmery wit), Peach Side Baby (licht perzik) en Saltwater Happy (babyblauw) onderdeel uit van de collectie.Chillato is best een bijzonder kleurtje. Een beetje tussen geel en lime in en behoorlijk licht. Gelukkig wel prima dekkend, want ik was wel een beetje bang dat ’t tegen zou vallen. Twee laagjes waren voldoende! En ik vind het een verrassend leuk kleurtje eigenlijk. Niet zo hard als wit maar toch op en top zomers.Sunset Sneaks zit tussen rood en framboosroze in en vind ik ook wel erg leuk. Dekt wederom in twee laagjes en staat bij mij net wat beter dan echt felrood!En ook Pret-a-Surfer vind ik tof. Lekker blauw en toch nog zomers door de wat meer pastel-achtige tint. Dekt ook perfect na tweede laagjes!


Eigenlijk ben ik super enthousiast over de Surf’s Up zomercollectie van Essie! Vrolijke kleurtjes, goede dekking, en Essie blijft bij mij altijd relatief lang en goed zitten. Mijn favoriet is denk ik Sunset Sneaks, maar ook Pret-a-Surfer vind ik tof. En Chillato is heel bijzonder! De Surf’s Up collectie ligt vanaf deze maand in de winkel. De kleurtjes kosten €9,99 per stuk en je vindt ze onder andere bij Etos!

  1. In het begin dacht ik even dat het me teveel rood-wit-blauw zou worden, maar op je nagels zijn de kleuren écht prachtig! Chillato is echt to die for. Weer ultiem mooie swatches trouwens, jeetje <3

  2. Ik vind ze zo leuk! Chillato droeg ik een paar dagen geleden, mijn pa vond het verschrikkelijk terwijl vriendinnen het echt superleuk vinden. Ik merk een generatiekloof tussen de kleurtjes van deze lakjes, haha! Helaas zijn al mn nagels zo’n beetje afgebroken dus kan ik er nu niets mee 🙁

  3. Wat een fijne review en mooie foto’s! De kleurtjes zijn lekker zomers, en de lichtgele/lime vind ik toch erg mooi (en dit verbaast mij best! Haha)

  4. maar maar maar.. bij jou vind ik alles altijd mooi. elk lakje. omdat je lak skills perfect zijn en je fotografie skills. *sigh* je maakt me zo hebberig, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *