Current favorites

Zo, ik vind het wel weer eens tijd om wat favorieten met jullie te delen. De laatste tijd heb ik vrij veel nieuwe producten en dingen uitgeprobeerd. Mede dankzij een overstromend nog te testen bakje, haha. In deze post deel ik wat beauty faves en wat andere favorieten met jullie. Read on!

Sinds kort gebruik ik Instablur van The Body Shop als basis voor onder mijn make-up en ik ben nog steeds onder de indruk! Make-up blijft er langer door zitten en ik heb nog steeds niet gemerkt dat ik er meer puistjes door krijg of iets dergelijks. Ik gebruik ‘m nu het liefst in combinatie met de True Match foundation van L’Oréal. Deze foundation geeft mij voldoende dekking zonder heel opvallend te zijn en dat vind ik toch wel het fijnst!

Mijn huid en ik zijn heel blij dat Hope in a Jar van Philosophy weer terug is in de dagelijkse routine. Deze keer is het trouwens de Renewed versie die eigenlijk nog beter bevalt dan de vorige versie. En oooohhh, ik baal best wel dat het Calico Serum van & Other Stories uit het assortiment is! Ik kocht ‘m met lekker veel korting in de sale en dacht er verder niet echt bij na, maar ik vind ‘m verrassend fijn. Een goed voedend serum met SPF15, perfect als eerste stap onder dagcrème. Ja, ik ga een beetje sip zijn als hij op is..

Ik kreeg een paar dagen geleden een nieuw palette van Dr. Hauschka en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Serieus, ik meen het. Het duurt nog even voordat dit limited edition palette te koop is (half augustus) en de review volgt dan ook later, maar het is echt een super fijn palette! Alle kleuren zijn mat en toch goed gepigmenteerd. En je kunt ‘m ook prima gebruiken voor je wenkbrauwen! Zeker een interessant product om naar uit te kijken.

Laatst kwam het derde seizoen van Orange Is The New Black op Netflix en ondanks dat ik ’t per seizoen minder leuk vind worden, kon ik het niet laten om het toch te kijken. En als je eenmaal begint jaag je die afleveringen er zo doorheen, haha! Wederom vond ik het seizoen net wat minder dan die ervoor, maar toch wel weer leuk om te kijken. En mocht je het nou nog helemaal niet gezien hebben.. Lucky you! Dan kan je gelijk beginnen met het allerleukste seizoen ;).

Iets wat je pas een dag hebt kan ook wel een favoriet zijn, toch? Ja? Top! Want gisteren heb ik mijn eigen bolide opgehaald! Een paar weken geleden heb ik m’n rijbewijs gehaald en ik wilde heel graag een klein, simpel autootje om mee rond te rijden. Uiteindelijk vond ik een mooie (tweedehands) Citroën C1. En ik vind ‘m zooooo cute, haha. Bovendien is hij nog behoorlijk netjes, heeft hij weinig kilometers gereden en is hij lekker zuinig. Ik hoop dat ik er nog heel lang mee kan gaan rondrijden, maar dat moet vast wel goed komen. Yay! Ik heb ‘m trouwens gevonden via gaspedaal.nl en dat is echt een chille site als je een occasion zoekt. Ik zocht gewoon steeds naar een aantal auto’s die ik leuk vond en in een straal van 10 km, en vond uiteindelijk mijn C1.

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. Femke 23 juni 2015

  Wat heb je een leuk autootje, ik snap dat je daar blij mee bent. Ik ben ontzettend benieuwd naar de palette en naar je review daarover :-)!

 2. Sandra 23 juni 2015

  Wat gaaf dat je een eigen auto hebt. Ik heb sinds een half jaartje ook mijn eigen scheurijzer haha en het voelt heerlijk!

 3. Do 23 juni 2015

  Leuke favorieten! Je autootje is erg leuk zeg, mooie foto ook! Ik vind het nieuwe seizoen van OITNB ook minder dan de voorgaande seizoenen, maar alsnog leuk om naar te kijken 🙂

 4. Svenja 23 juni 2015

  Jaaa het nieuwe palette van Dr. Hauschka is zo ontzettend fijn! Ik heb er gister voor het eerst een oog look mee gemaakt en ben echt super enthousiast over het palette <3

 5. Tea 23 juni 2015

  Ahh wat heb je een schattig auto’tje!

 6. Liset - Beautydagboek 23 juni 2015

  Het palette van Dr. Hauschka heb ik ook net ontvangen, maar nog niet gebruikt. Ik heb dus hoge verwachtingen nu ;). En wat super dat je je eigen autootje hebt gevonden! Hij ziet er nog goed uit (als de foto tenminste jouw eigen, echte auto is, haha)!

 7. Denise 23 juni 2015

  Wat een ontzettend leuk autootje heb je aangeschaft, gefeliciteerd met je aankoop! <3

 8. Sophie 23 juni 2015

  Aah gefeliciteerd met je eerste wagentje! 🙂 Het is zeker een schatje, haha! En ik ben heel benieuwd naar het palette van Dr. Hauschka, ik hoor er veel goeds over 🙂

 9. Lotte 23 juni 2015

  Citroëns for the win! Wij zijn ook echt superblij met onze C2, haha. Heerlijke auto’tjes.

 10. Maaike 23 juni 2015

  Die True Match foundation van L’Oreal lijkt me erg fijn! Die ga ik ook eens proberen

 11. Rachel 23 juni 2015

  ik ben nu the walking death aan het kijken en die valt ook echt niet tegen ! maar the vampire diaries blijft de beste serie die ik tot nu toe heb gekeken, orphan black ben ik mee bezig maar die werd pas na seizoen 2 goed.
  Mooie favorieten heb je weer naast elkaar gezet en die foundation is inderdaad heel fijn!

 12. Nicole 23 juni 2015

  Wat een mooie favorieten!

 13. Amelie 23 juni 2015

  De True Match is inderdaad heel erg fijn!

 14. Danielle 23 juni 2015

  Die foundation vind ik ook super fijn en ik ben sinds kort verslaafd aan PLL. De eerste drie afleveringen vond ik niet leuk en ben toen gestopt met kijken. Toen las ik weer dat echt iedereen het keek dus begon ik weer. Ben nu bij aflevering 11 en vind het heel leuk worden nu!

 15. Manon 23 juni 2015

  Leuke favoriete. Ik vind het nieuwe seizoen van OITNB best wel goed alleen het einde vond ik een beetje jammer

 16. Anna 23 juni 2015

  Dat palette, hebbennn! Die ziet er echt perfect uit 🙂

 17. Mariska 27 juni 2015

  Je autootje is zo leuk! 😀

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén