Current favorites

Zo, ik vind het wel weer eens tijd om wat favorieten met jullie te delen. De laatste tijd heb ik vrij veel nieuwe producten en dingen uitgeprobeerd. Mede dankzij een overstromend nog te testen bakje, haha. In deze post deel ik wat beauty faves en wat andere favorieten met jullie. Read on!

Sinds kort gebruik ik Instablur van The Body Shop als basis voor onder mijn make-up en ik ben nog steeds onder de indruk! Make-up blijft er langer door zitten en ik heb nog steeds niet gemerkt dat ik er meer puistjes door krijg of iets dergelijks. Ik gebruik ‘m nu het liefst in combinatie met de True Match foundation van L’Oréal. Deze foundation geeft mij voldoende dekking zonder heel opvallend te zijn en dat vind ik toch wel het fijnst!

Mijn huid en ik zijn heel blij dat Hope in a Jar van Philosophy weer terug is in de dagelijkse routine. Deze keer is het trouwens de Renewed versie die eigenlijk nog beter bevalt dan de vorige versie. En oooohhh, ik baal best wel dat het Calico Serum van & Other Stories uit het assortiment is! Ik kocht ‘m met lekker veel korting in de sale en dacht er verder niet echt bij na, maar ik vind ‘m verrassend fijn. Een goed voedend serum met SPF15, perfect als eerste stap onder dagcrème. Ja, ik ga een beetje sip zijn als hij op is..

Ik kreeg een paar dagen geleden een nieuw palette van Dr. Hauschka en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Serieus, ik meen het. Het duurt nog even voordat dit limited edition palette te koop is (half augustus) en de review volgt dan ook later, maar het is echt een super fijn palette! Alle kleuren zijn mat en toch goed gepigmenteerd. En je kunt ‘m ook prima gebruiken voor je wenkbrauwen! Zeker een interessant product om naar uit te kijken.

Laatst kwam het derde seizoen van Orange Is The New Black op Netflix en ondanks dat ik ‘t per seizoen minder leuk vind worden, kon ik het niet laten om het toch te kijken. En als je eenmaal begint jaag je die afleveringen er zo doorheen, haha! Wederom vond ik het seizoen net wat minder dan die ervoor, maar toch wel weer leuk om te kijken. En mocht je het nou nog helemaal niet gezien hebben.. Lucky you! Dan kan je gelijk beginnen met het allerleukste seizoen ;).

Iets wat je pas een dag hebt kan ook wel een favoriet zijn, toch? Ja? Top! Want gisteren heb ik mijn eigen bolide opgehaald! Een paar weken geleden heb ik m’n rijbewijs gehaald en ik wilde heel graag een klein, simpel autootje om mee rond te rijden. Uiteindelijk vond ik een mooie (tweedehands) Citroën C1. En ik vind ‘m zooooo cute, haha. Bovendien is hij nog behoorlijk netjes, heeft hij weinig kilometers gereden en is hij lekker zuinig. Ik hoop dat ik er nog heel lang mee kan gaan rondrijden, maar dat moet vast wel goed komen. Yay! Ik heb ‘m trouwens gevonden via gaspedaal.nl en dat is echt een chille site als je een occasion zoekt. Ik zocht gewoon steeds naar een aantal auto’s die ik leuk vond en in een straal van 10 km, en vond uiteindelijk mijn C1.