Catrice Kaviar Gauche – Cool Wonder & Love Me Tender

Wat betreft limited editions ben ik bij Catrice en Essence vaak wel het spoor bijster. Toen ik laatst reviews voorbij zag komen van de Kaviar Gauche collectie van Catrice was dat dan ook wel weer een hele openbaring, haha. De reviews van het palette waren overigens helaas niet zo positief en de rest sprak m ook niet zo aan. Tot ik de collectie in het echt zag vond ik de nagellak er eigenlijk nog best prima uit zien. En ik heb een zwak voor nagellak, dat ook.


In de collectie zitten vier vrij neutrale nagellak kleuren, elk in een flesje met een opvallende, goudkleurige dop. De twee lichtste kleurtjes leken me niet zo dekkend en dus ging ik maar voor de twee meer donkere tinten: Cool Wonder & Love Me Tender.Cool Wonder is een licht taupe-kleurige tint en hij dekt perfect na 2 laagjes. Ik vind ‘m heel mooi! Nude genoeg voor de momenten waarop opvallende nagellak niet gepast is, maar toch ook weer niet zo nude dat hij wegvalt bij je huidskleur. Ik vind het ook wel mooi dat hij niet al te warm is qua ondertoon.Love Me Tender is een stuk lichter en is het beste te omschrijven als een lichte lila-kleur. Lekker fris voor in de zomer! De dekking is wel wat minder, al waren 2 laagjes gelukkig wel net voldoende. Ook dit kleurtje vind ik mooi!

Catrice is niet mijn favoriete merk qua nagellak aangezien het niet super geweldig blijft zitten, maar ik blijf toch een zwak hebben voor dit soort limited edition kleuren. De nagellak uit de Kaviar Gauche collectie is best interessant als je nog wel wat nude kleurtjes kunt gebruiken. Ze kosten €2,99 per stuk en de collectie ligt op dit moment in de winkel!