Catrice Kaviar Gauche – Cool Wonder & Love Me Tender

Wat betreft limited editions ben ik bij Catrice en Essence vaak wel het spoor bijster. Toen ik laatst reviews voorbij zag komen van de Kaviar Gauche collectie van Catrice was dat dan ook wel weer een hele openbaring, haha. De reviews van het palette waren overigens helaas niet zo positief en de rest sprak m ook niet zo aan. Tot ik de collectie in het echt zag vond ik de nagellak er eigenlijk nog best prima uit zien. En ik heb een zwak voor nagellak, dat ook.


In de collectie zitten vier vrij neutrale nagellak kleuren, elk in een flesje met een opvallende, goudkleurige dop. De twee lichtste kleurtjes leken me niet zo dekkend en dus ging ik maar voor de twee meer donkere tinten: Cool Wonder & Love Me Tender.Cool Wonder is een licht taupe-kleurige tint en hij dekt perfect na 2 laagjes. Ik vind ‘m heel mooi! Nude genoeg voor de momenten waarop opvallende nagellak niet gepast is, maar toch ook weer niet zo nude dat hij wegvalt bij je huidskleur. Ik vind het ook wel mooi dat hij niet al te warm is qua ondertoon.Love Me Tender is een stuk lichter en is het beste te omschrijven als een lichte lila-kleur. Lekker fris voor in de zomer! De dekking is wel wat minder, al waren 2 laagjes gelukkig wel net voldoende. Ook dit kleurtje vind ik mooi!

Catrice is niet mijn favoriete merk qua nagellak aangezien het niet super geweldig blijft zitten, maar ik blijf toch een zwak hebben voor dit soort limited edition kleuren. De nagellak uit de Kaviar Gauche collectie is best interessant als je nog wel wat nude kleurtjes kunt gebruiken. Ze kosten €2,99 per stuk en de collectie ligt op dit moment in de winkel!

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. Svenja 27 juni 2015

  Oh wauw, de nagellak potjes stralen echt een en al elegantie en klasse uit, love it. De kleurtjes vind ik ook erg mooi en zacht! Vooral de lila kleur is inderdaad perfect voor de zomer!

 2. Mandy 27 juni 2015

  Ze zien er mooi uit

 3. Sandra 27 juni 2015

  Dat eerste kleurtje is echt prachtig! De tweede is niet helemaal mijn ding.

 4. Dionne 27 juni 2015

  Deze collectie heb ik even gemist! Ik vind de eerste erg mooi!

 5. Mariëlle 27 juni 2015

  Ik vind ze er behoorlijk goed uitzien, hele leuke kleuren! Jammer dat het niet lang blijft zitten!

 6. Lotte 27 juni 2015

  Mooie kleurtjes! Vooral de eerste vind ik mooi. En pretty flesjes!

 7. Beautyjuf 27 juni 2015

  Oeh la la, wat een mooie, klassieke kleurtjes! Misschien dat ik vanmiddag nog even een bezoekje ga brengen aan Kruidvat 😉 Al mag ik eigenlijk geen nagellak meer kopen van mezelf…

 8. Sophie 27 juni 2015

  Cool Wonder vind ik heel erg mooi. Maar toch is Catrice niet helemaal mijn merk voor nagellak 🙂

 9. Femke 27 juni 2015

  Wat een mooie lakjes, ja die zou ik zo toe kunnen voegen aan mijn stash :-)!

 10. Nicole 27 juni 2015

  Wat een mooie kleurtjes zeg. De verpakkingen zijn erg mooi!

 11. Suzanne 27 juni 2015

  Ik heb kleurtje 02, Honey Blossom. Die is wel mooi, maar niet super geweldig. Best interessant omschrijft het goed 😉

 12. Manon 27 juni 2015

  Ik vind het allebei twee hele mooie kleuren!

 13. Annette - Ann Ages Gracefully 27 juni 2015

  Ik vind beide kleuren toch wel erg mooi hoor. Ik vind de kwaliteit van Catrice altijd wel oke eigenlijk

 14. Miranda 27 juni 2015

  Zelf heb ik 1 kleur uit deze lijn. Verbazingwekkend vind ik hem erg mooi (:

 15. Danique 27 juni 2015

  Ik vind de kleuren er erg mooi uitzien! Ben er nu wel benieuwd naar geworden haha!

 16. Mariska 27 juni 2015

  Cool Wonder vind ik wel een heel erg mooi kleurtje eigenlijk.

 17. Dana 27 juni 2015

  ohhh dat eerste kleurtje is verrassed mooi! 😮

 18. Eline Blaise 28 juni 2015

  Wauw, beide echt prachtige kleurtjes!

 19. Lisa's Beautybabbels 29 juni 2015

  Wat een mooie kleurtjes, helemaal mijn ding!

 20. Meike 16 juli 2015

  De nagelak kleur Love Me Tender , denkt jammer genoeg niet zo goed ik had 3 laagjes nodig en soms 4 . dat vind ik wel jammer. Maar verder is het een prima product droogt ook erg snel .

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén